120512 - nostalgi

hittade en av mina gamla mp3spelare med massa musik jag lyssnade på under högstadietiden.
åhh vilken nostalgi och vad jag skulle vilja leva om dessa tre år igen om jag kunde! Bästa tiden i mitt liv!
 
 

120505 - planering hos ida

jag, Sofi och Jennie åkte till Ida för att planera inför Höljes.
Jennie hade såklart packat ner mixern så det skulle drickas Strawberry Daiquiri minsann.
 
Som vanligt när man umgås med dessa tre så blir det alltid lika kul. Har inte skrattat så mycket på jättelänge!
Och oj vad vi planerade...det gör man bäst efter ett par drinkar. Så häääääär lång packlista och massa roliga planer för att detta skulle bli vår roligaste semestertripp någonsin!!
 
När vi sen någon gång efter midnatt skulle åka hem med Jennies brorsa så gjorde jag en typisk sara-grej. När jag böjde mig ner för att sätta på mig skorna så knakade det så att det lät som mina byxor sprack. Så började skämten! När jag en kvart senare skulle kliva ur bilen....vad gör jag då? Spräcker byxorna såklart! Pricken över i:et denna kvällen!!
 
 
 

120504 - middag

middag hos min fina vän erika. som jag saknar att umgås med väldigt mycket!
 
 

120430 - Valborg.

morgonen började med picknick hos emma med ett gäng tjejer, bubbel och sallad på en picknickfilt i solen, precis så som valborg ska vara. vi åkte ner till flustret och lyssnade på livebandet. Träffade lite fina vänner. Åkte hem duschade och sen till emma för lite grillning och förfest. När vi sen återigen skulle försöka komma in på flustret blev vi nekade att komma in så vi vände cyklarna och åkte hem igen. Men det gjorde inget, klart den lugnaste valborgen på länge!!
 
 
 

120420 - sång- och spelkväll på jobbet

friskvårds kväll på jobbet. När det görs saker med jobbet så finns det vissa saker som alltid är med. Sånghäften, gitarr, skratt och massa galenskap. Vi har så himla roligt ihop! dessa fantastiska dagisfröknar!
Vi åt god mat, dansade dans spel, spelade hooga-chacka, sjöng singstar, allsång med gitarren, skrattade och drack i lagom mängd.
 
Mitt i alltihopa kom Jennie med förslaget att vi skulle åka till Höljes i sommar. På RallycrossEM. Herregud vi ska alltså tydligen bo i en husvagn mitt ute i skogen i fyra dagar och kolla på Rallycross...jag som inte ens är intresserad!! Men oj så fel jag hade!
 
 
 
 

120417 - minnen

 

120331 - utgång

jag åkte hem till Frida, vi hade jättetrevligt med massa mat, dricka, snack och skratt.
men så frågade hon hur jag mådde och jag kunde inte hålla tårarna borta. Men att prata hjälpte, jag kände mig bättre till mods och vi fortsatte förfesta för att sen gå ut. men på vägen till Salu fick jag panikångest, smärtan spred sig i bröstkorgen på mig och tårarna sprutade. All alkohol vi druckit hjälpte inte direkt heller. Väl inne på Salu träffade jag emma som försökte hjälpa och prata med mig men jag var helt borta i mina egna tankar. Sprang till toaletten och kräktes flera gånger sen åkte jag hem. Vilken misslyckad kväll, Väl hemma stängde jag in mig på toaletten och kräktes ännu mera. Sofi fick inte kontakt med mig och när jag till slut lagt mig sov jag som en stock.
 
När jag vaknade mådde jag skit, massa sms och missade samtal på mobilen, hade stängt av den på kvällen. Sofi hade vart in och lyssnat på mig flera gånger men jag andades så svagt att det knappt hördes.
Var verkligen inte min mening att göra någon orolig men det smällde i mig och allt jag stängt in kom ut på en gång. ALDRIG mera whiskey och cola.
 
 

120323 - Begravning

från facebook:
 
detta har varit den tyngsta dagen i mitt liv, att behöva säga farväl till min bästa vän är det svåraste jag gjort! begravningen var så fin, allt var så vackert precis som du var vännen och så som alla minnen du gett mig. vi har gått igenom... så mycket tillsammans under de 19 åren vi fick. du kommer alltid vara en stor del av mitt hjärta och jag glömmer dig aldrig mimmi. som vi sa, det finns inget slut på bill&bulls köttbullesaga, vi ses i nangijala älskade vän♥ — with Marie-Louise Lans.
 
 
 
det var verkligen den tyngsta dagen i mitt liv.Jag vaknade med en jobbig känsla i magen och visste vad som väntade mig men man kan aldrig förbereda sig för nått sådant här. Att gå in i kyrkan, se kistan och träffa dina föräldrar och syskon. Jag hann inte mer än att sätta mig innan tårarna kom och så fortsatte det. Allting var så vackert, Att gå igenom detta tillsammans med alex, emma och sofi var nödvändigt för att ens kunna klara av dagen.
 
Du var omtyckt av så många vännen. När sedan stunden kom då vi skulle gå fram till kistan och ta farväl trodde jag inte att jag skulle klara det men med stöd av vännerna så klarade jag av det. En känsla jag aldrig kommer glömma var när din pappa pratade i kyrkan, börjar gråta bara av att tänka på det. Att krama om din familj kändes konstigt när inte du var där med oss.
 
Nu går jag till din fina grav så ofta jag kan och när jag behöver styrka så kommer jag dit och vet jag att du alltid hjälper mig hjärtat.
 
"det är för oss solen går upp, lyser som guld för kärlekens skull" <3

120317 - födelsedag

min 23års dag spenderades hemma med den närmsta släkten. Jag fick jättefina presenter och Sofi hade gjort finaste tårtan åt mig. Tack fina familjen.

Mer hade jag inte lust med att göra den dagen, hade fortfarande bara Mimmi i mitt huvud trots att det gått en månad sen hon dog. Fattar inte hur livet bara går vidare när något sådant hänt!

 


mimmi

Det här skrev jag på Facebook den dagen jag fick veta att du var borta.
 
jag kan inte, kan inte förstå att du är borta, att den finaste och vackraste av änglar har flygit till himmlen...våran ängel. men även fast mina tårar rinner så vet jag att du är på den finaste av platser i ditt alldeles egna "Mimmi-Land". köttbullesagan tar aldrig slut eller vad var det vi sa? <3  — with Marie-Louise Lans.
 
 
jag vet inte ens vart jag ska börja, Mimmi och jag har känt varandra sen vi var typ 4 år och gick på öppna förskolan då visste vi ju inte att vi skulle bli vänner senare. Sen började vi i skolan, Jag i FA och du i FB. När vi sen började i 3an så hamnade vi i samma klass och började umgås i samma gäng. Helt ärligt så tyckte jag att du var lite störig och gillade dig inte alls...tills vi lärde känna varandra. Så fel jag hade haft, sen dess har vi alltid varit kompisar.
När vi skulle börja högstadiet så blev det bara du och jag kvar av vårat lilla gäng. de andra började i skolor i stan och du och jag stannade kvar här ute på landet. Vi kom genom detta varandra ännu närmre. I sjuan började Alex i vår skola och vi blev en trio som gjorde allt tillsammans. När sen Emma även började umgås med oss blev vi ett fyrklöver som var odelbart. Inget kunde förstöra vår vänskap.
 
Mimmi, du var min bästa vän och jag kommer aldrig att glömma dig. Du var den jag ringde till mitt i natten, den jag ringde dagen efter, den jag ringde när jag var glad, den jag ringde när jag var ledsen, den jag kunde prata med. Den som visste ALLT om mig. När du lämnade oss rasade allting för mig. Jag hade varit rädd för att detta skulle hända men trodde aldrig att det verkligen skulle hända. Varför gjorde jag inte mera? Frågor jag kommer få leva med resten av mitt liv. Jag kan inte med ord beskriva vad du betyder för mig. Hur du alltid hjälpte mig må bra, fick mig att skratta, drog med mig på galna saker, påhitt och upptåg. Så många minnen jag alltid kommer bära med mig. Det är så jag kommer minnas dig.Jag saknar och kommer alltid älska dig vännen. BFF forever.
 

120221 - den värsta dagen i mitt liv

vaknade vid 4 tiden på natten och hade en hemsk magkänsla. tittade på telefonen...02:29 sms från alex "Hej vännen, skicka ett sms när du är vaken så ringer jag då.."
 
Åh nej jag visste precis vad som hänt, jag vågade inte men var bara tvungen att gå ut på facebook. Det kunde inte vara så... Att där behöva läsa saker som "vila i frid" "jag fattar inte att du är borta" "Nej Mimmi Nej" var nog det värsta som hänt mig.
Va? Vad när? Vad har hänt? Tårarna forsade fram, i min ensamhet låg jag bara och grät och grät, Jag kunde inte ligga kvar, gick upp och vankade av och an. fram och tillbaka med tårarna rinnandes nedför kinderna. Vid kvart i sex kunde jag sansa mig och ringa Alex.  
 
Jag vill inte skriva mer om vad som hänt men det var inte hennes egna val.
Jag gick till jobbet den dagen men hann bara dit innan jag började gråta om och om igen. Åkte hem efter halva dagen...orkade ville inte prata eller träffa någon. Jag ville bara vara själv. Sofi var hemma med mig den dagen men vi pratade inte så mycket, att hon bara var där räckte...evigt tacksam för att jag har henne!
 
Alex och Emma kom förbi på kvällen. Vi pratade minnen, skrattade, grät, kramades och bara var tillsammans. Så glad att vi sågs fast jag egentligen inte alls ville.
 
Nästkommande dagar jobbade jag fast som i ett vakuum. Grät för minsta grej, allt runt omkring påminde mig om Mimmi. Detta var helt klart den hittills värsta dagen i mitt liv.
 
 
 
 

120208 - fika med saknad vän

Äntligen har jag och Alex fått ihop det till en träff. Efter många turer med ombokningar hit och dit.
En och en halv timme hann vi ses innan vi skulle vidare på andra saker. Usch vad hemskt egentligen...från att ses varje dag och göra allt tillsammans till att knappt hinna ses eller prata på flera månader,
 
Fika på storken blev det och oj vad välbehövligt det var. Saknar dig verkligen, Vi pratade om allt mellan himmel och jord, vad som hände i våra liv, om våra vänner, vår oro och om hur vi måste göra nått för att hjälpa och ändra vår situation. Att vi måste ses oftare. Vi saknade varandra.
 
Hann även träffa en gammal lärare (Javier) haha tog oss tillbaka i tiden. Högstadiet det var grejer det!
 
 
 

120128 - drinkkväll

Elin kom över och vi käkade god mat, tittade på massa gamla bilder på datorn, skrattade och hade massa mys. Vi drack massa olika drinkar, bland annat Kiwi Daiquiri och Björnbär Daiquiri. Mumsfillibabba :)
 
 
 
 
 

120107 - för min vän

Svårt att förklara för någon som inte har en aning. Det är en daglig kamp att ha smärta eller illamående på insidan medan du ser bra ut på utsidan. Vänligen sätt detta som din status i minst 1 timme om du eller någon du känner har eller har haft en osynlig sjukdom (Ångest, Bipolär, cystisk FYBROSIS, depression, diabetes, lupus, fibromyalgi, BMS, MS, Artrit, cancer, hjärtsjukdomar, epilepsi , autism, ADHD, Dyslexi, RSD etc.) "Döm aldrig vad du inte förstår".
 
 
 
-v- jag älskar dig -v-

120106-120107 - Kryssning

Dags för kryssning med fina vännerna, Annica, Yvonne, Sofi, Siri, Jennie, Jossan och Ida :)
En 24 timmars kryssning med Cinderella stod på agendan.
En kryssning innehållandes massa dans, skratt, snygg trubadur, kärlek, idas jakt i korridorerna, nattmat, yvonnes magplask, karaoke osv. jag hade en skitkul helg som ska göras om ofta!,
 
  

111231 - Nyårsafton

Trist nyår för min del, var hemma ensam. Tittade på TV och åt mat. Som en vanlig kväll egentligen, Sofi kom iofs hem vid 23.30 så vi hann titta på raketerna ihop.
 
Emma och Frida var i Thailand, Alex med sin kille, Mimmi var inlagd, Sandra och Madde på sitt håll.
Jag kände mig ensammast i världen.
 

111216 - Julfest ala Rockabilly

då var det dags för julfest på jobbet...TEMA ROCKABILLY! :)
 
Det fanns en raggarbil, en STOR doftgran hängde i taket, jukebox, raggare och raggarbrudar, sibyllakiosken var öppen och det skulle komma storfrämmande i form av ELVIS. Allt detta tyder bara på en toppen kväll.
Till middag fick vi gå till innehaket sibylla för en delikat middag i form av korv och mos tallrik. Lite tävlingar och en massa sång och dans till rockabillymusik. Dans på bordet och någon slängde trosorna på Elvis...så kan man sammanfatta kvällen. ROCK AND ROLL!
 
 
 
 
 

111203 - julmarknad

pappa, jag, Sofi och Marie gav oss iväg till Gävle på julmarknad med stora förhoppningar.
Vi var på tre olika och alla var lika tråkiga och hade lika lite saker och ingen snö var det heller.
Misslyckad utflykt med andra ord.
 
 

111105 - utgång med bästa

lördag och dags för lite party igen.
förfest hemma hos mig denna gång med Madde, Emelie; Sandra, Frida och Emma!
vi spelade Twister, sjöng singstar och hade supertrevligt. Tills jag hade druckit lite för mycket och Frida frågade hur jag mådde. Då brast det för mig. Jag började total gråta och öppnade mig totalt. Det brukar inte hända då jag oftast stänger inne saker, men nu gick inte det längre.
 
Jag var så rädd, M hade gjort sig illa igen riktigt ordentligt den här gången, in och ut på psyket. Skador, tvångsbältad, massa mediciner,osv. Jag får typ panik jag vet inte hur jag ska göra för att kunna hjälpa henne må bättre. Jag får ångest över att jag inte tror att det är så illa som det är, eller jag vill inte inse hur illa det är- Jag fattar inte hur man kan gå från att vara så levnadsglad som hon var till att vara så trasig. Tänk om hon tar livet av sig?
 
Jag har finaste vännerna som peppade upp mig på en utgång ändå trots denna dipp.
 

111009 - Fika med min fina vän Emma

 

110917 - Wallmans m jobbarkompisar

Åkte till Stockholm med några på jobbet för att gå på Wallmans salonger.
Vi började med att checka in snabbt på hotellet för att sen bege oss ut på stan.
Vi gick till gamla stan och käkade lite lunch, mycket trevligt! Sen delade vi på oss. Jag, Jennie, Sofi och Annica gick en sväng på stan. Strumpbyxor, plastglas och Tequila Rose stod på inköpslista.
Sen tillbaka till hotellet för att fixa oss och möta upp de andra för lite "förfest"....15 fröknar och lite bubbel och tequila rose på ett hotellrum. Såå Mysiiiigt!
 
Väl på Wallmans vart det god trerätters middag och en superbra show med schlagertema. Sen fick nattklubben känna på fröknarnas heta dansmoves. Vi dansade och varvade drinkarna Lennart och Ragnar om varandra. Åh vilken härlig kväll detta var, kul att de som annars är lite försiktiga i vanliga fall verkligen släppte loss. Alla var jätteglada och de flesta dansade in på småtimmarna.
 
När till slut jag, Sofi och Jennie bestämde oss för att gå hem så kom vi ut på gatan och...vi var helt lost. Inte en aning om åt vilket håll vi skulle. Vi slog på GPSn på mobilen och följde kartan. Efter ett tag insåg vi att vi gick runt runt och våra fötter värkte så vi tog av oss skorna och gick in på McDonalds. Nattmat är bra grejer!
Mätta och belåtna gav vi oss ut barfota i stockholmsnatten. Vi virrade runt ett tag till innan vi till slut hittade hotellet. Virrigare fröknar får man leta efter, en promenad som borde ha tagit ca 5 minuter tog för oss ca 1 timme och 15 min. Men vi fick nattmat i alla fall, tänker aldrig mer lita på min GPS nattetid!! ;)
 
En helt underbar upplevelse med finaste kollegorna!
 
 
  

110903 - kalas på kalas

 Var först till kusin som fyllde 21 år och käkade smörgåstårta och firade henne litegrann.
 
Sen bar det av hem en snabbis, sen vidare till Emma för att fira henne och Sandra som fyllde år.
Väl hos Emma kände jag mig helt missanpassad. Människor jag inte kände och som jag inte klickade med heller, tappade helt suget på att gå ut. Men Sandra övertygade mig att det skulle bli kul så jag högg in på drickat. När de andra sen sa att de skulle cykla ner på stan men ingen sagt nått till mig (jag hade ingen cykel med mig) så blev jag ännu mer irriterad. Tur att Sandra inte heller hade någon cykel.
 
Vi kom lite före de andra till stan, och jag såklart smartskalle öppnar en cider mitt framför farbror polisen. Baaam 500 spänn i böter för att jag öppnade en jäkla burk som jag slängde så fort jag såg polisen. Tyvärr var inte polisen på humör att bli snackad ur situationen. Jag blev ju ännu mer taggad av detta...NOT! Då ville Sandra helt plötsligt gå till en nation och hälsa på någon kompis, vi skulle egentligen till BJ. Sen ville hon gärna stanna där...kul! Men såklart hon får gå vart hon vill! Ringde då Emma på väg till BJ och det visade sig att de redan gått in (vi stod på listan). så jag fick så i kö själv. Nej jag vart så förbannad så jag åkte hem.
VÄRDELÖS UTGÅNG!!
 
Det bättrade inte på saken att mina sk vänner inte ens brydde sig i att försöka övertala mig att komma in ändå eller ens fråga vad som hänt eller varför jag ändrat mig så fort.
Vilken besvikelse!

110824 - börjar på grytet

Efter att ha gått utan vik hela sommaren så kom nu min chans. Tyvärr väldigt olyckligt då en väldigt av mig omtyckt kollega svimmade och blev sjukskriven en månad. Den månaden blev förlängd då det visat sig att hon gått in i väggen. tråkigt att få komma in så som jag gjorde men jag är ändå så glad. :) Att få jobba med Fina och Pernilla kändes så kul. Att slängas in i 8 inskolningar kändes värre...HJÄLP!! Men det gick ju bra det med!
 

110813 - madde 22 år

tog en promenad med Frida sen hem duscha och fixa iordning mig.
Ikväll skulle vi till Madde som fyller år. Vi gick dit (från salabacke till löten) och det tog tid kan jag säga, Herregud och har man inte bästa lokalsinnet heller så blir det inte bättre av det. Men fram kom vi efter ca 1,5 timmar. Det bjöds på härlig grädd- och jordgubbstårta. Vi åkte sen ner på stan och gick ut på BJ. Det blev som vanligt en lyckad kväll med fina vänner.
 
 

110719 - storken

haft världens mysigaste eftermiddag med 2 fina vänner.
vi tog oss en välbehövlig återställa0re i att ses, behövde verkligen uppdatera varandra då vi inte kan ses lika ofta. storkens uteservering fick sig ett långbesök då vi satt i timmar och bara skrattade och pratade. efteråt tog vi en promenad längst ån och tittade på änderna :)
 
M hade otäcka skärsår på armarna. Usch det gör så ont att se och höra henne prata om hur hon mår. Jag vill hjälpa henne men vet inte hur, hon säger att hon behöver komma tillbaka själv. men det är svårt att bara se på när någon man älskar gör illa sig och mår så dåligt.
 
 
v Jag älskar er tjejer v
 

110709-110710 - Vimmerby

 
 
denna helg åkte jag med systrar, pappa och pappas sambo till Vimmerby för en minisemester.
Har inte varit där på flera år men åh vad jag älskar det stället. Trodde inte att jag skulle tycka lika mycket om det som jag gjorde när jag var liten men oj vad nostalgisk jag blev.
Vi strosade runt en hel dag i solen bland Astrids alla karaktärer jag blev som ett barn på nytt.
På vägen hem vart det ett självklart stopp vid polkagrisfabriken i Gränna, 
En lagom och mysig minisemester :)
 
 
 
 
 

110628 - tränarkarriär över

då var antagligen min tränarkarriär över. Idag var det ett möte med en ny tränare för killaget.
vi känner alla fyra som är med i ledarstaben att för killarnas skull och utveckling behövs något nytt.
det blev sammanlagt 10 år som tränare för P95.
 
10 lärorika och roliga år. Från att killarna var runt 6 år och knappt kunde hålla i klubban rätt till att vara 16 år och skjuta som hästar. Jag är så glad och tacksam över att fått vara en del av detta lag och över alla spelare, ledare och föräldrar jag har fått möta genom åren, så otroligt bra människor.
 
Det känns lite bitterljuvt att sluta samtidigt som att det känns otroligt skönt, inte lika många uppbokade kvällar och helger...nu kan jag åka ner och titta när jag känner att det passar. Önskar kilarna otroligt mycket lycka till i framtiden...jag vet att de kommer att gå långt både som lag och som individer.
 
 

110624 - midsommarafton

midsommarafton inleds enligt tradition med sillfrukost hos pappa med närmsta grannarna, farmor och farfar och lite andra vänner. men mätta magar gjorde vi oss varsin krans och sen gick vi till bygdegården en stund för att titta på dansen kring midsommarstången.
 
På eftermiddagen kom det lite folk hit. Det blev grillning, dans runt stången, massa god dricka, 5-kamp i form av spotta nötter, kasta stövel, burkbowling, norsk julafton och penna i flaska. Kan säga att Team Sara-Emma-Frida inte vann en enda gren. Men vi var glada ändå. Det rullades ner för backar, sjöngs i massor och vi bara hade det underbart härligt. 
 
 
 
 

110617 - Kubb hos Lotta m jobbet

ikväll hade vi "friskvård" med jobbet. Kubbkväll hos Lotta med andra ord.
Åsorna hade fixat med massa god mat och vi dukade upp till långbord.
Den traditionella tävlingen mellan enhet1 och enhet 2 var ikväll Kubb. Tyvärr lyckades inte min enhet alltså enhet 1 vinna trots ett tappert försök. Kvällen fortsatte med skratt, sång till Sigyns gitarrspelande, Sara Jo's alla musiklekar (vilka jag och sofi ägde i :D). Har verkligen de bästa jobbarkompisarna och endast dagisfröknar kan bli så lyckliga av att lyckas med musikleken "John Svenssons Bil". Andra sånger som bjöds på under kvällen var i magen där pruttarna bor, nu grönskar det, Blue Hawaii, leende guldbruna ögon mm
 
 

110604 - Sommarpremiär

på förmiddagen tog jag och Frida oss en promenad i solen till gränby centrum för att kolla lite kläder, handla mat och gå på bolaget.
 
På kvällen hade vi förfest hemma, sen åkte vi ner på stan till bryggan. Mötte upp Malin och Maria. Vi satt där en stund i solen och pimplade lite cider innan vi begav oss till BJ. Där hade de sommarpremiär så det bjöds på hawaiikransar och paraplydrinkar. Trots att jag blev biten i armen så vart det en härlig utgång och kväll!! :) 
 

110603 - The Ark

Kvällen bjöd på The Arks avslutningskonsert i stadsträdgården. Jobbade först hela dagen sen åkte jag hem, duscha och bytte om. Sen åkte jag ner på stan och mötte upp Frida och Emma. Vi käkade cupidosallad och drack en cider på bryggan i solen.
 
Konserten var så sjukt jävla bra, har inte lyssnat så mycket på The Ark tidigare men wow, de var verkligen asbra live och helt klart värt att se deras sista konsert som band.
 
 
 

110602 - middag med vänner

Sandra bjöd på middag hemma hos sig i Sävja.
Kul att träffa Madde, som bor och pluggar i Halmstad. Händer inte allt för ofta.
Mycket trevlig kväll med god mat, efterätt och prat i massor.
 
När jag kom hem sen fick jag veta att det varit skottlossning bara 100 meter från där jag bor, på en restaurang. Otäckt!! Sånt man tror man bara ska läsa om i tidningar...!
 
Riktigt trevlig kväll, inga bilder finns! :(

110529 - Kvällen är din.

Idag har vi varit i Stockholm. Lite shopping och lunch på McDonalds. Vi skulle på inspelningen av ett avsnitt av kvällen är din med Martin Stenmarck. Men att ta sig dit var inte det lättaste...att hitta busshållsplatsen vid slussen var inte det lättaste. Men vi kom fram efter många om och men. 
Artisterna var bland annat James Blunt, Pernilla Andersson och Linda Bengtzing.
Riktigt kul dag, roligt att se vad som händer utanför kameran...lärorikt. :)
 
 

110519 - Härlig utgång med fina vännerna

Emma och jag försöker oss på Crasy legs
 
Fina Frida
 
Sandra och Frida <3

110507 - grillpremiär

 
ikväll hade vi årets första grillning. älskar känslan när man kan sitta ute, käka grillat, lyssna på musik, dricka god dricka och bara mysa tillsammans med härliga vänner! Vi gjorde egen hallon- och lakritsshot och grillade mashmallows över värmeljus. Sen gick vi in och skakade loss rumporna lite grann för att förbereda oss på en härlig utgång!
 
 
 
 
 

110413 - Valborg

 
Började morgonen med att jag och Sofi tog oss till Emma och Frida, efter att ha packat picknicken drog vi till ekonomikum. Vi slog oss ner mitt i folkvimmlet. Som vanligt på valborg är det inte bara en människa där och man träffar alltid en massa man känner. Jag älskar verkligen Valborg i Uppsala.
 
Efter ett par timmar i parken där Mimmi anslutit så begav vi oss till Flustret för att lyssna på Livebandet som spelade där. Sen kände vi att det blivit lite för mycket av det goda så vi bestämde oss för att åka hem och vila lite. Jag och Sofi käkade middag på balkongen, sov  och gjorde oss i ordning för kvällen. Emma och Frida kom förbi för att förfesta lite och sen bege oss till BJ. Väl nere på stan var det bara att vända för jäklar vad med folk det var. GALET! Vi försökte inte ens komma in! Ändå en toppen valborg som vanligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

110416 - eckerö

Jag, Frida och Emma bestämde oss för att åka eckerölinjen. Vi tog en färja som gick mitt på dagen och man kom hem framåt kvällen. Lite mat, massa häng i baren, sång till trubadur och inhandlande av godsaker. På bussen hem hade det blivit lite för mycket av det goda...den ena kräktes i en påse och skyllde på han bredvid som också precis kräkts och den andra gjorde stopp på toaletten så vi fick stanna flera gånger. Man ska inte dricka lakritsshot och åka buss samtidigt!
 
När vi klivit av vid gränby insåg vi hur mycket vi hade handlat så vi ringde Sofi, Siri och Malin efter bärhjälp. Men det tog ju alldeles för lång tid så vi bestämde oss för att "låna" en kundvagn och köra hem grejerna i. Vilken toppen ide...slutade med att Emma satt i vagnen och Frida körde rally med henne ner för en backe in i en tunnel. Rakt in i väggen. Vagnen välte och Emma likaså. Mitt i våra hysteriska skratt kommer en man fram till oss och halvt arg säger: "Men vad håller ni på med egentligen???" "Kan man få en bira eller?"
Skratten fortsätter länge efter att mannen nöjt gått iväg med sin öl han fått. Sofi med vänner kommer som räddare i nöden med två cyklar och bar hem grejerna åt oss.
 
Väl hemma hos mig bestämde vi snabbt att vi skulle till emma, förfesta och sen gå ut...i vårt tillstånd fanns inga andra alternativ. På väg hem till Emma ramlade Frida och landade på spritflaskorna. Ånej!!! Men konstigt nog så höll alla flaskor! Vi hamnade till slut allihopa på BJ där Tove Styrke uppträdde....tyvärr hann vi bara se sista låten men vi hade kul ändå. Härlig dag och en super natt!!
 
 
 
 
 
 

110408-110410 - Örebrocupen

spenderade dessa dagar i Örebro.
Killarna skulle spela innebandycup. Älskar verkligen cuper. Sova på luftmadrasser, svettiga matchkläder hängandes överallt, massa flängandes mellan hallar och MASSA innebandy.
 
Jag "åkte själv" då Erika var i New York,,,tvekade länge men inser nu att jag hade ångrat mig om jag inte åkt med. Vi gick till B-slutspel men tog oss inte hela vägen...stolt tränare ändå trots ett gäng tjuriga 15-16 åringar. Känner igen mig och vet precis hur det är när det inte går som man tänkt sig. Ord som ni har varit jätteduktiga och vi är stolta över er spelar inte så stor roll då.
En kul helg med härliga människor.

110326 - heldag

började dagen i allianshallen med slutspel för killarna, slutade inte med guld men jag är otroligt stolt över mina killar. Glad att jag har fått chansen att lära känna dessa killar och vara med om deras utveckling!
 
vidare ner på stan för lite shopping med min fina vän Mimmi. Vi hamnade till slut på CBG (en av alla favoriter). Vi satte oss vid fönstret, pratade massor, tittade på folk som gick förbi och bara mös. Vår favoritsyssla :)

110319 - födelsedagsfirande

firade min 22:a födelsedag med mina finaste vänner Sandra, Emma och Frida.
de hade gjort finaste tårtan åt mig och jag fick fina presenter.
Tänk vilka härliga vänner jag har, Tårta, singstar, cider massa skratt och snack och en utgång på BJ-
Kvällen vart fulländad.
 
 
 
     
 
 
 

110219 - piggelinbål

utgång med bästa Emma och Frida på G.
till förfesten blev det piggelinbål, smaskens!!
 
 
 
 
.

110110 - första dagen på Kojan

jag skulle från och med denna dag ha ett 1 månads vikariat för Pernilla på grytet och jag var så glad över att de frågat mig! Men så blev det inte, istället gick Fina till chefen och sa att jag borde få resursviket på Kojan,
Saken var klar...jag skulle jobba som resurs 85% på Kojan fram till midsommar...WHAT!! Hur hände detta? tack Fina jag är dig evigt tacksam!
 
Jag skulle i alla fall jobba med en flicka, 4 år som inte pratade, visade inga känslor och bara var helt borta.
I början kände jag mig osäker, hur ska jag kunna hjälpa henne? vad ska jag göra? jag kan ju ingenting sånt här!
Men veckorna gick och efter ett par månader lyckades jag locka fram lite skratt. Sen rullade det bara på,..vid midsommar hade hon kommit så långt att jag inte "behövdes" längre. Hon pratade inte hela tiden men hon svarade och man kunde samtala med henne! Både sorligt och glatt. Att  jag kunde hjälpa henne att släppa spärren så att hon började prata med oss känns helt fantastiskt. Något jag kommer att bära med mig hela livet.
 
 

110108 - inlåst på toaletten

det var match i Hallstavik, matchen skulle starta om 15 minuter och vi skulle få kort uppvärmning. Som alltid så behövde jag gå på toa innan matchen och gick precis innan vi skulle ut på plan. När jag skulle ut så fick jag inte upp dörren, Det värsta var att storleken på toaletten var typ 1x2 meter och det fanns inget handtag på insidan. PANIIK,,,!! Sanna som väntat utanför fick hämta vår ledare och den som var hallansvarig, vi försökte med allt men dörren gick inte upp. för att bättra på situationen så kom ett herrlag in och väldigt gärna ville duscha och byta om. Och där satt jag...toppen! men med våld funkar allt och tillslut gick dörren upp. Där utanför satt en av mina chefer och skrattade...Piiiiinsamt!! Hann iaf springa ett par varv på uppvärmningen innan matchen.
 
Händelserik morgon, vet inte hur det gick i matchen!!

110104 - fika med bästa

fika med min bästa vän, Mimmi.
jag älskar dig otroligt mycket och är så tacksam att jag får ha dig som vän!
 
             v   
 

101231 - NYÅR

 
 
Efter en massa skratt, sång och "med andra ord spelande" så begav vi oss ner på stan, till slottsbacken rättare sagt. Där det dracks massor med skumpa, kramades, skrattades, och tittade på fyrverkerier.
När vi skulle ta oss därifrån upptäckte Mimmi och jag hur halt det var i backen....det ledde till skridskoåkning såklart! Ta sats, Ett...två...TRE!! spring och GLIIIID! Så fruktansvärt kul. Tyvärr uppskattade inte alla andra som blev omkörda detta men det brydde vi oss inte om!
 
Väl nere i backen och ihopsamlade träffade vi på en kille med småraketer, vi lyckades tigga till oss en liten rackare som vi gladeligen sköt iväg. Med vår vanliga tur kom en bitter polis och förhörde oss om det var vi som hade skjutit iväg den...vi lyckades komma därifrån med en liten varning.
 
Våra steg bar oss vidare mot Birger Jarl där vi dansade hela natten lång.
Hade en underbar kväll med mina bästa vänner. Så tacksam och såå lycklig! <3
 
 
 

101213 - svenska hjältar galan

denna dagen var en av mina vänner med på svenska hjältar galan, Alice!
 
I mars 2007 drabbades hon av en fruktansvärd bakterie och blodförgiftning som gjorde att hon var tvungen att amputera både ben och armar för att överleva. Hon har tagit sig igenom allt detta. Alice är för mig en förebild och en helt otroligt stark människa. Jag är så glad att jag fått möjligheten att lära känna och inspireras av dig.
Du är så värd detta.
 
http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?title=svenska_hjaltar%3A_alexandra_andersson&video_id=1160888
 
 

RSS 2.0