tagga tagga tagga

kom hem från jobb för typ 45 minuter sen, jobbade från åtta imorse och sitter just för tillfället och kollar på Patrik 1,5 med sofi och försöker tagga till inför matchen. Vi får se hur det går med det!

ikväll är det den garanterat VIKTIGASTE matchen för säsongen...vinst med två mål är det som krävs, jag tror och hoppas att laget är astaggade så nu jäklar brudar nu tar vi dem!

igår körde jag "som vanligt" dubbla pass innebandy efter varandra...najs för kroppen! :D



fel lag men skitsamma, innebandy iaf :D


update!

vad har hänt?!
inte så mycket, jag har jobbat, tränat, träffat emma och sådant där vanligt inget speciellt har väl egentligen hänt.

jo det har det ju, vi spelade första kvalmatchen i torsdags hemma mot gävle och det var underbart! eller själva resultatet kan man kanske inte kalla underbart men vilken stämning, :D hallen var nästan fullsatt och vi fick ett fantastiskt stöd från publiken...man fick riktiga flashbacks från gamla rasbotiden, ååh det var så underbart att man ryser när man tänker på det! nu har vi ettmålsunderläge inför onsdagens returmatch på bortaplan och då JÄKLAR ska vi visa dom vilka som är bäst! RASBO såklart :)

jag har hunnit med och få en blåtira också. det var najs jag så riktigt farlig ut ett tag. Nej skämtåsido fick ett skott i ögat på träningen och såg inte ordentligt på 4-5 timmar, har haft blånad/gulnader på och runt ögat i en vecka. men nu är det bra igen! 

förra helgen tror jag det var så firade vi födelsedagen med släkten, tack igen för alla fina gratulationer och presenter :) var till emma också och firade lite, TACK hun'

jag hann också hoppa in och döma en match men det hör inte hit, hej då! 

ge mig sommar, tack!


21,

då var man ett år äldre, och har bara nio år kvar till trettio! hahah hej åldersnåja :D
idag ska jag och sofi dra till stan och sen ska jag åka och jobba, familjen kanske kommer på lite födelsedagsfika också, trevligt trevlig!

helgen som var vart kanonbra, i lördags umgicks jag med emma, vi tog sällskap av Anders, Göran och Ove (?!) ett gäng morötter och dipp. Sen bänkade vi oss framför melodifestivalen i hopp om att Salem (och Björn) skulle ta hem det. Så blev det inte, tyvärr. Att Anna vann ja jag vet inte, jag själv har inte fastnat för låten och tror den kommer floppa i Norge, men vi får se :D

på söndagen blev det hallen och innebandy typ hela dagen, var först ner och kollade på U-laget, spelade sen själv och kollade sen på herrlaget. över lag så var den en kalashelg för rasbo. det ser ut som två kval och ett avancemang, kan väl inte bli så mycket bättre?!

vi vann vår match med 5-1 iallafall mot Saga. och nu väntar en kvalmatch mot Gävle (vi vet alla hur det gick sist vi åkte dit!) och efter det förhoppningsvis en enkelserie innan vi kan ta klivet upp. Bara att ge järnet och hålla tummarna! :D


pasta&köttfärssås :)

jag har precis ätit upp middagen...pasta och köttfärssås. gissa om det var gott, så tack mamma <3 :)

annars så är jag och jobbar, idag är det heldött och jag fattar inte riktigt varför. Det är ju mitt i vecka och inget speciellt! det kanske beror på att serierna börjar ta slut nu. kanske är det så!

veckan som gått (tre dagar) har varit ganska ointressant. stan med sofi och maria i måndags..såg ett par gråa skor som jag blev sugen på till sommaren, köpte dem inte, än iaf :) sen åkte jag och jobbade sofi höll mig sällskap en stund, väldigt trevligt! :) igår kom jag hem vid halv tolv, sen gjorde jag inte så mycket mer nyttigt...på kvällen var jag och tränade. Blev till att köra på ett tvåtimmars pass. Skönt att köra igenom ordentligt! :D
idag jobbar jag som sagt och det har tagit mig typ en timme att skriva det här lilla, det är lite mer folk nu alltså :D


när jag kommer hem ska jag äta fruktsallad, MYS!
på återseende :)


vi vann igår, JAAAAAAA!

faaan va guld brudar, vi vann matchen mot Midas igår med 2-4 :D :D två mål i de sista två minuterna gav oss en vinst och till råga på allt så vann saga över rimbo. Nu är vi med GANSKA stor säkerhet på en kvalplats till trean, nu jäklar tjejer ser vi till att förlänga säsongen så länge vi bara kan.
jag har verkligen hittat tillbaka till spelglädjen för innebandy, starten på den här säsongen vart tveksam och oviss och jag vill bara lägga av, men nu känns det rätt oh nu jäklar ska vi ta rasbo uppåt! :D

v Dom är bäst, sådeså! v


massaplast. :)

jag jobbar till 21.30, är väl hemma strax efter 22, detta betyder att jag missar Greys Anatomy säsongspremiär och sverige matchen ikväll, så kan det bli! tråkigt va?

idag känner jag av mina muskler lite grann så träningen igår gjorde det den skulle, annars så gick det skit på träningen, precis hela tiden...ingenting gjorde jag rätt. bläääää!

har insett att det (troligen) kommer att bli tre innebandycuper inom loppet av en månad plus minus några dagar, örebro, åland och falun. ingenting är klart..eller jo åland är helt klart, örebro är inte spikad men falun är ganska säker. KUL, för jag älskar innebandy och jag älskar cuper så det kan inte bli så mycket bättre! :D


tisdag,

idag har jag varit hemma typ hela dagen, vaknade när sofi åkte imorse sen har det varit full fart, städade och tvättade lite. kollade såklart på days och jag har en känsla av att det går åt rätt håll nu :)

senare så kom johan en stund och vi kollade på matchen (igen), när han hade dragit gjorde jag middag och kollar nu på Jerry Springer, snart ska jag dra till hallen för träningar, är väl hemma igen någon gång efter tio.

ikväll börjar, dating in the dark, cougar town och desperate housewives...kul att jag inte är hemma ikväll!
just ja emma var hit en sväng igår, mys. vi har pratat om utlandsresa, kryssning och massa annat :) jag gillar.


vet ni att om exakt femton dagar fyller jag 21, bara nio år till trettio...jo jag har en slags ålderskris :)



RSS 2.0