abbladabblahaabblagaaaaBLA!!



snart kommer tjejerna hit :)

a

idag gjorde jag den tredje vändan till Thuns på en vecka, ganska så rekord!! idag för att köpa en klänning till Sanna!
annars så orkar inte skriva en massa blaha sominte har någon betydelse alls!


grattis Sanna


Grattis på 14 årsdagen Lillsis' - jag älskar dig!

vad händer i mitt liv?

det är bad med updates nu för tiden, men det får va så, har inget vettig att skriva och inte lust heller för den delen.

iaf så tänkte jag skriva ett litet inlägg om vad som hänt i mitt liv de senaste dagarna. I onsdags var jag med mamma och soffan till Thun´s en sväng, inhandlade en ny klänning (TACK MAMMA!). sen kom vi hem och jag åkte till allianshallen på träning med killarna! I torsdags var jag och sofi på rean på stan, köpte en klänning och två koftor :) sen på kvällen blev det ingen träning utan jobb både i torsdags och fredags kväll.

idag åkte vi in till stan vid halv nio, först match med U-laget mot U-a Teknologerna, det blev vinst med 3-2 och Soffan fick stänka dit två mål, Vilken stjärna!! :) Sen vidare till Stenhagen för att möta Stenhagen U med A-laget. här låg vi under hela matchen, och med tjugo sekunder kvar så ligger vi under med 3-2 och får ett frislag mitt i slottet. Erika petar och jag lägger in bollen i mål! snacka om jubel haha!! skönt med två matcher där vi plockar poäng och verkligen kämpar och sliter!! Väl hemma käkade vi tacos, sen kollade jag och sanna på disneydags, handbollen och körslaget. Nu sitter vi och kollar på en Wallander film och sen ska jag sova!!

imorgon fyller sanna år, så det blir tårta och kalas och en sväng ner till hallen för match mot alunda med killarna!! :)


nyår -08 jag sandra madde linneas pojkvän och linnea!


/ sara jansson

tisdag.

idag har det hänt en massa saker, orkar inte ta alla men dagen började iaf med att jag och Mamma tog ett varv i spåret, vilket var skönt men ganska kallt och det var mkt snö på vissa ställen! när jag kom hem duschade jag och kollade lite på vänner. Vid fyra tiden åkte jag in till gränby, för att byta ett par jeans (TACK MAMMA!) och sen gå på en arbetsrekrytering. Jag hade tur, det fanns ett enda par kvar i min storlek och sen hann jag precis i tid till rekryteringen! Där gick det smärtfritt och träffade även Robin och Pontus! Sen tog vi halv sju bussen hem (den kom inte förns sju!!). Hann även en sväng ner till Hallen med Soffan, hon skulle träffa Elin! Nu sitter jag och kollar på tv och ska väl sova lite senare! Det var min dag!
Det blev ingen träning dels pga rekryteringen men också pga svårigheter att ta sig dit och hem, (det är aldrig kul att missa en träning) men det kanske var skönt med tanke på hur kroppen känns efter helgens matcher! Jag får satsa på torsdagsträningen i stället!




/ sara jansson

bara innebandy!

gick upp tjugo över sex i morse, pga av tidiga matcher i allians!
först spela vi mot Lamadjurets AIBC eller nått, tyvärr förlorade vi med 3-4, jäkla skiit för vi var bättre men hade som vanligt varken domarna eller turen på vår sida! sen var det bara att byta plan för att spela ännu en match, denna gången mot Björklinge. Den matchen gick betydligt bättre och vi vann till slut med 7-6 :) braa brudar!!
sen duschade vi och sen drog vi till Subway för lunch och sen tillbaka för killarnas match mot Saga! det vart även här en vinst och vilket spel och vilken kämparglöd killarna visar upp, ;D man blir så stolt!

väl hemma kollade jag soffan och sanna lite på one tree hill och jag tog mig en liten powernap. sen gick vi till Hallen för att (igen!) kolla lite innebandy. kollade på nya damlaget som mötte Rimbo och sen en period av Herrlagets match sen tröttnade vi och gick hem!

nu sitter jag här och känner mig som en åttioåring i kroppen, helt slut och med värkande ben, höfter och armar! 6 perioder innebandy efter varandra har satt sina spår, man börjar bli gammal! ska väl snart slänga mig i soffan och kolla lite tv och sen till sängen och kolla några vänner avsnitt!! :) 


dom tycker jag väldigt mycket om!


/ sara jansson

lördag.

först måste jag ge tony ett litet grattis för han har "nästan" namnsdag idag, så GRATTIS.

annars så har jag idag varit ute på en långpromenad i det fina vädret! har andats in den friska kalla luften och rensat tankarna ur skallen, hur skönt som helst. Nu har jag precis duschat och sitter och kollar lite på Made in Sweden-reprisen med Sanna.  vad jag ska göra resten av dagen är inte planerat, vet bara att jag ska upp halv sju imorgon så det blir inga jättehändelser ikväll. kanske lite film om nån är sugen, ring bara isf! :)

och idag har jag två månader kvar som tonåring, alltså kan alla räkna ut att jag fyller tjugo den 17 mars!, TJUGO år! det är galet värre!! man börjar bli stor nu :)


emma och jag på bryggan sommaren nollåtta!


/ sara jansson

tatuering,?

idag har snön yrt ner nästan hela dagen, mys mys :)

träningen idag gick bra! :) trodde att skinkan mådde bättre men ju längre träningen gick dessto mer kände jag av den, illa och i helgen (på söndag) ska jag spela både A och U matchen så den måste bli frisk till dess!! det blir till att kurera ännu mer med en massa liniment, muskelverkande och massage så blir det nog bra sen! :) nog pratat om min skinka!

idag har jag inte gjort ett ända dugg och imorgon ska jag kanske träffa Emma! trevligt det kommer bli då eller? DUNDERTREVLIGT :D vi får se om det blir bio eller nått, :)

och så pratade jag med mimmi idag och fick se hennes tatuering, och blev också lite sugen, vet dock inte vad jag vill göra än, vill att det ska ha en betydelse men den ska ändå vara snygg! vi får se hur det blir med det dära!

snart...duschen, sängen och vänner myyyys! puss och god natt på er.
 

jag saknar er... (mimmi jag johnny och tony)


/ sara jansson

 

dagen gav hopp och skratt ;)

vaknade vid kvart i nio, gjorde mig i ordning och åkte sen til stan vid halv tio. jag träffade soffan, vi gick till AF för att verifiera intyg och betyg, sen drev vi runt på stan litegrann sen avslutade vi med en lunch på cupido. där träffade vi Emma och Jennifer,det blev en heltrevlig lunch :) 
Emma jag och Sofi åkte hem vid halv ett och då träffade vi även Tony :D det var kul att träffa han för det händer inte så ofta längre...han hade klarat körkortet idag så grattis till han! :)

sen kollade jag några avsnitt av vänner och rensade all min tvätt. vid 17 tiden kom Erika och vi åkte till träingen i allianshallen med killarna :D haha dagens skratt kom när en av killarna trodde att jag var 17, kul när man fyller 20 om ca två månader!! :) haha och viktor trodde att man gled bättre med stearinljus på knäna..kan vara bra om man ramlar :D haha!!! Grabbarna kan konsten med att roa folk, det kan man minst sagt säga :D
nu är jag hemma igen och har fått ett Hoppfullt besked, så nu håller jag tummarna och är jättenervös! :)

Annars så är det här något som har roat mig idag,
(http://www.aftonbladet.se/wendela/article4185493.ab
haha det är aldrig försent!!



 

grattis till körkortet Tony :)


/ sara jansson 

sträckt skinka någon?

Jag har gjort det......igen. Lyckats med något inte så lyckat. jag har sträckt skinkan, den vänstra för de som vill veta det ni andra kan glömma det nu!. haha alltid Sara, alltid! :D

iaf, träningen gick väl sisådär, lite pga av sträckningen (men det är ingen undanflykt) men jag var inte alls på tå och pepp idag. kände mig bara väldigt, väldigt seg! och så Thoran var så söt och kom ner och sa hejdå, som jag hade sagt åt henne att göra, innan hon drar ner till Spanien igen, gaaah jag är inte ett dugg avundsjuk på na' , nejdå två-tre månader i värmen, det är väl ingenting..jag älskar Sveriges väder för tillfället, grått trist mulet regnigt och blåsigt hur kan man inte älska det? GE MIG SOMMAR NU!! hoppas att ni märker min ironi i allt detta trams? jaja ha det dunder där nere vi ses till våren :) haha

nu ska jag hoppa in i duschen, sen hoppa ner i sägen och kolla några avsnitt av Vänner (är inne på säsong fyra av tio för alla intresserade) sen ska jag sova så gott :)


annika och jag på studenten, saknar dig ankan! :)


GOD NATT Rasbo, Uppsala, Sverige, Världen :)

/ sara jansson

helgen!

i fredags tvättade jag en massa och så tog jag en långpromenad vilket var jätteskönt, rensa hjärnan från en massa tankar. Sen på kvällen så vart det lite filmkväll hos Sandra :) det var en massa mys, vi åkte till godislunden och sen var vi till vallby och hyrde en film, kommer inte ihåg vad den hette men den var en helt okej film. :)

igår åkte vi först till Knivsta för att spelamatch, en jäkla skitmatch skulle jag vilja säga inget att nämna! sen åkte jag hem till Nanna föratt träffa de gamla klassisarna. Det ver väldans trevligt med mat, god efterätt och en massa trevliga samtalsämnen! Sen drog vi vidare ner på stan, först till en bankomat och sen till Max för ett toabesök. Sen kom vi till frågan var vi skulle gå sen, alla ville olika men till slut blev det iallafall BJ :) vi trodde först att vi kanske inte skulle komma in men vi behövde inte ens visa leg, och det var ingen kö så det var riktigt najs :D väl inne var det riktigt mkt folk och det vart en massa dansandes :D tog sen halv tre bussen hem efter en riktigt trevlig kväll!

idag har jag vart i hallen halva dagen, först hade killarna match mot Storvreta. det var en riktigt bra match som slutade med tre poäng hos Rasbo : ) och vilken kämparglöd och vilket spel! riktigt kul att se att vi vågar spela ut och ta för oss :D ekan och christoffer fick sätta tre resp två riktigt snygga mål idag. vad är det de brukar säga...härligt gubbar! :D
sen kollade jag lite på nya damlaget som mötte östhammar. det var kanske inte den mest spännande och fartfyllda matchen jag sett men ändå!

fick höra saker idag som någon har sagt och jag blir så jävla arg..hur långt ska det behöva gå egentligen?  


studenten på BJ - juni 08

/ sara jansson

torsdag.

gårdagen bjöd på bio med Soffan och Erika. vi såg Twilight och det var verkligen bra, så som alla har sagt. Mkt sevärd film!! som alltid finns det saker jag inte fattar eller måste analysera (det är Måns fel) men den var riktigt riktigt bra :D

ikväll drar träningarna igång igen :D då får vi se hur mkt man har tappat under jul och nyår och hur mycket all julmat har straffat en. förhoppningsvis inte såå mkt :D:D efter att ha sett en massa innebandy under jullovet som varit så ska det bli kul att själv få vara den som håller i klubban och den som är ute på planen :D det ska bli kul!

igår blev jag så arg, bara av att se något. så arg att det bubblade ur huvudet och munnen på mig, gaaaawh när det värsta precis har gått över någorlunda så drogs det upp igen, NEJ!!!!!

nu ska jag mysa med mina systrar innan det är dags för mat och träning, en massa kärlek till alla see ya'


sandra jag och emma .. nyår 08/09

 / sara jansson

Ett handslag, betydde det något eller inte?


När man tar någon i handen på något, hur mycket kan man lita på det egentligen?
Är det nått som man lovar men som kanske aldrig kommer att hända för när man väl kommer fram till situationen kommer man då ihåg hur man för länge sedan tog handen med någon och lovade att det verkligen skulle ske? 
Ska man behöva ha det skriftligt på ett papper eller betyder det så pass mycket att ett handslag och några vittnen räcker?
Hoppas att detta handslag verkligen betyder något och inte glöms bort, för då skulle jag verkligen bli ledsen!



Emma är Bäst!! (bilden är inte seriös)


/ sara jansson

Storvretacupen.

så var den över för den här gången och den blev inte riktigt som vi förväntat oss kanske. Men det visade vad som krävs för att kunna hänga med de bästa lagen, det gäller att alltid vara på tå och alltid ge fullt! Hoppas de har lärt sig något av de fyra matcherna vi spelade under helgen!

nu i veckan tar uppehållet slut och det är dags att börja träna igen! kul, och jag känner mig för ovanlighetens skull pepp på nya tag och nya matcher :)

snart sängen och ett par avsnitt av vänner,,,i like' :)

erika,sofi, jag och Tony :)

/ sara jansson

Nyårsdagen.

Välkommen 2009.. är antagligen en bra inledningsreplik för årets första inlägg!
.

gårdagen vart helt okej ska jag säga, men den slår deffenitivt inte tidigare nyår så mycket kan jag säga! vi startade med middag hos Linnéa, med Madde Sandra och Emma där! det var tacopaj och kladdkaka på menyn, namnam :)
vi selade lite spel, skakade på rumpan, kollade på Grevinnan och Betjänten (KLASSIKER) och många trevliga samtal! :D
vid elvatiden klev vi på en överfull buss ner till stan för att dricka skumpa och kolla på fyrverkerierna i slottsbacken. Efter att allt var "smällt" :) gick jag och emma ner på stan för att fördriva en och en halv timme innan bussen gick. det blev en sväng in på people. Det var sååå ovärt (som man brukar säga).Vi dansa litemen satt mest och kollade på hur galet vissa kan dansa när det fått lite för mycket i sig. En sakär iaf säker att jag ska inte gå ut igen på Nyår, det sög verkligen. sen tog vi 02.20 bussen hem,träffade en massa "kändisar"och lyckades även fixa skjuts hem från macken. och tur var väl det för det var kallt med bara strumbyxor. så Tack Robin och Robins Mamma för det!! :D

idag sov emma och jag till tolv, emma åkte hem och jag spenderade resten av dagen med VÄnner-maraton, naaajsie :D hann även lägga i lite slingor i håret, vi får se hur det ser ut i morgon!!

imorgon drar storvretacupen del 2 igång och då är det dags för både killarna och sanna att spela, så imorgon och (förhoppningsvis) tre dagar framåt så kommer det vara innebandy för hela slanten! :D håll tummarna för mitt lag okej?! :D

bilder från gårdagen kommer inom kort, :D


jag,  nyår 07-08


/ sara jansson

RSS 2.0