Gott nytt år :)

jag emma sandra och madde är hos emma, firar det nya året :)
snart ska vi iyt och kolla på raketer. sen drar vi vidare till nya äventyr!

men gott nytt till er vänner :)!!


madde säger: varannan vatten
sandra säger: olalla gagga ga
emma säger: ingen press alls
sara säger: det här kommer jag inte komma ihåg i morgon! :)

vi äger er alla! GOTT NYTT ÅR! :) 








mellandag.

vanligtvis så brukar jag spela storvretacupen i mellandagarna. men inte iår! det är ganska tråkigt för det känns lite som en tradition men nu är det som det är. Killarna kör ju efter nyår så det blir lite innebandy i nästa vecka! Sanna ska ju också spela så det blir väl en del matcher :)

nyår är på intåg och jag har ingen aning om vad jag ska göra, men som vanligt så brukar det ju lösa sig på ett eller annat sätt. sista-minuten-planering det är lite min grej! :)




nyår tvåtusennio :)


dan efter dopparedan.

julen är över, bara ett år till nästa jul!

gårdagen började med julfrukost hos pappa, sen åkte vi in till mormor och träffade släkten på mammas sida, det blev kalle och massa mat och fina klappar. idag har pappas sida av släkten varit här och ätit middag. det blev en bra jul trots allt.

imorgon om det inte är allt för dåligt väder så ska sanna och jag åka in och kolla på julrean, det är bättre att vänta lite till men ialla fall, det blir nog mys! :)


Uppesittarkväll.

så här dan före dan så blev det uppesittarkväll med julgodis och glögg...MYS! jag vann 100 kr (alltid nått även fast jag hade hoppas på jackpoten! :D) pappa vann också....två sverigelotter :)

annars idag så har jag städat och grejat med allt inför julen, nu är det klart. Glömde ju skriva att jag var hos emma i lördags och mös, vi käkade vikingabåt, klädde granen och kollade på the proposal! Kvällen kunde omöjligt ha blivit bättre :)

imorgon är det julafton (eller idag snarare...god jul alla) ska vara hos pappa på förmiddagen och sen hos Mormor på kvällen. på juldagen blir det firandes i rasbo med pappa farmor&farfar och faster med familj. och hur mysigt är det inte med så mycket snö ute då? HELJÄTTEMEGA mysigt!

igår vann jag och milla en paradisask på träningen efter som vi vann en turnering som vi garanterat inte trodde att vi skulle vinna, gamlingarna hade tydligen tagit jullov...men det kändes najs att visa att gammal trots allt är äldst!

nu ska jag kolla på ett päron till farsa, sen ska jag sova! God Natt och God jul till er mina vänner! :)


cutta'n på mitten!

i got a feeeling, uuuuhooo that tonight's gonna be a goood night...den spelas på radion just nu och när det inte är nå folk här så sjunger jag med, men inte allt för högt såklart!

jag och sofi har varit på stan och fixat de sista julklapparna, nu är det (nästan) KLART :) sköönt! sen träffade vi mamma, åkte till chilli och sen runt lite i boländerna. när vi var klara skjutsade hon mig och sofi till jobbet. för ett par timmar sen käkade vi kyckling och potatissallad, för två timmar sen åkte hon hem och nu sitter jag här ensam,  ''/ dött med människor är det också.

är rastlös så ska nog försöka redigera lite bilder, jag är inte alls lika skillad på det där som Sanna är (hon gör sjukt fina bilder) men jag ska nog prova ge mig på det, men som vi vet så är mitt tålamod inte så tåligt, så går det åt skogen så ger jag nog upp ganska fort....går det bra så kanske ni får ett smakprov senare. :)



dagens citat: Vi cuttar den på mitten!
sagt av soffan om hurvida vi skulle gå tillväga med kycklingen


ischoklad och massa snö!

nu sitter jag på jobbet och äter lite ischoklad. ute har det kommit snö, MASSOR utav snö. Snö är mysigt men kallt. hoppas hoppas att snön ligger kvar till julen, åtminstone lite grann av snön kan väl få ligga. Det skulle vara himla bra tycker jag. :)

idag var jag på dagis mellan 9-13, hann med och dega, leka med djuren och ladugården och att läsa massa spännande spöksagor för barnen (jag blev mer rädd än vad barnen blev !) nu sitter jag som sagt i allians och jobbar till 21.30 sen åker jag hem och däckar, för fy va trött jag är!


det senaste luciatåget jag gick, typ i tvåan på gymnasiet eller nått! (detta var i maj nån gång)




fjörtonde däcämbär.

åkte in till stan vid halv elva, följde med soffan till tandläkaren. Sen åkte vi ner på stan för att handla julklappar, det gick som vanligt. Träffade mamma, hämtade sanna och åkte till nya lägenheten och kollade lite. Jag hade egentligen tänkt stanna i stan i ett par dagar men dagis ringde så jag ska hoppa in och jobba imorgon. Så det var bara att åka ut till Rasbo igen.

det var en krock på 288:an vid halv fem, precis när jag skulle åka hem. Det var bliköer mellan Hovgården och Jälla och vägen var tydligen avstängd hur länge som helst men busschauffören lyckades vända och åkte över Storvreta hem. Skönt att slippa sitta i köer i flera timmar på en smällfull buss. kom ialla fall hem mer än en timme senare än jag skulle.

nu är jag iaf hemma och ligger och myser med Sture, imorgon blir det jobb HELA dagen först mellan 9-13 på dagis och sen 14.30-21.30 i alliansen, fullspäckat schema...men det är najs.

just ja, vi vann ju matchen igår med 6-8 mot Rimbo. det var en svajig inledning på matchen (efter första 1-1 och efter andra 2-3) sen smällde det till, inom 4 min så står det 2-7 till Rasbo pang pang pang. så j to the äkla SKÖNT. tyvärr så slappnade vi av och ger dom en massa chanser att ta igen och försöka vända matchen istället för att fortsätta trycka på framåt. Men vi lyckade vinna matchen till slut, RÄTTVIST med tanke på att vi hade precis allt mot oss, domarna blåste antingen inte alls eller helt fel, motståndarna var ganla och spelade inte speciellt Schysst innebandy. därför var det extra kul att vinna trots deras protester mot matchtröjor och glitter och allt vad det nu var! :) good work babes :D


världens goaste baby.


Natten går tunga fjät...!

gick upp tidigt imorse för att ha morgonmys med frukost till Lucia. I år fick man se ett väldigt annorlunda luciatåg (bra eller dåligt?!). Det var ovanligt mycket "riv" i låtarna och mycket instrument och dansare inblandade. Men det var jättefint och sjukt långt, väldigt fint med så mycket ljus. MYS!!

skrattar fortfarande åt en grej som pappa gjorde imorse runt halv sju, hahahah tänker inte berätta det men det är ialla fall sjukt roligt! :)

ikväll har vi match mot Rimbo, vi får se hur det slutar men jag vet att ialla fall de som var med mot Saga senast lär ha ganska stort självförtroende efter den stora segern, hoppas det smittar på resten...tar vi med oss känslan från senaste matchen så kan det inte gå annat än bättre. Bara vi inte tänker att vi är så jävla bra och att det kommer lösa sig av sig självt, då kommer det gå åt skogen ikväll. så KÄKA TAGGTRÅD BRUDAR! :D



12 december

har varit ensam i princip hela dagen, skönt faktiskt.
jag har löst melodikrysset, kollat på storslalom bakat snoddas till mina systrar, vattnat blommorna, plockat lite disk och sådär. har även hunnit se på InnebandyVM finalerna. Sverige vann finalen mot schweiz och finland tog hem bronset. :)
nu sitter jag och kollar på bilar som går på tvn och väntar på att pappa och sanna kommer hem från Västerås och äter middag med mig.



idag har det snöat på eftermiddagen...MYYYYYSigt värre! :)


freeeeeedag!

fysträningen igår va najs (lögn!) det är aldrig najs med fysträning men jag tyckte att jag klarade det riktigt bra och är nöjd med min insats plus att kroppen känns helt okej idag så man ska inte klaga.

det är illa med uppdateringar här men jag ska försöka skärpa mig!, idag på förmiddagen var jag med Emma på stan och kollade efter julklappar. det är alltid lka mys att träffa henne. 12.30 började jag jobba och här är jag nu och har ett par timmar kvar...jobbar till 21.30. men soffan kommer om ett tag (när hon slutat jobba) och kollar på idolfinalen med mig, gulle hon då! :)

i helgen är det innebandy på söndag och oplanerat på lördag. vi får se vad som hittas på. :) vi möter Rimbo som jag inte riktigt kan sätta fingret på, när jag mötte dem sist så var dom verkligen inte bra (vi vann ganska stort) men de har slagit en massa lag som ligger långt upp i serien! så man vet aldrig hur matchen slutar :D

 


andra advent

gissa hur jag spenderade min söndag. innebandy såklart! känns som att helgerna går åt till det, men det är najs :) imorse så mötte killarna Storvreta, matchen stod och vägde på 0-0 länge men vi lyckas till slut vinna med 2-1. skönt och rättvist tycker jag.
vid tre hade jag egen match mot SagaU, vi vann med 2-12 vilket var riktigt jäkla skönt om man får säga så! vi punkterade matchen i andra perioden som slutade 1-9 till oss. Kul att vi producerar (fast det inte syns riktigt i protokollet! :D) och vilken kämparglöd vi visar upp. Idag var det sjukt kul att spela Innebandy :)

igår var det julbak hos Jansson's. Vi gjorde pepparkakshus och en massa pepparkakor och lussebullar, OCH vi lyckades att inte bränna en enda plåt!  grymma vi är brudar :)

vad som väntar imorgon det har jag ingen aning om men det visar sig antagligen :D


fjärde december.

jag jobbar, jag slutar om två timmar, jag är förjäkla trött för att jag vaknade tre gånger i morse fast jag inte skulle gå upp ännu. pina.
gick idag upp halvtio kollade på noaks ö (eller vad det nu heter?!) days, biggest loser och sjunde himlen. bäddade, duschade, åt frukost, åkte ner på stan och åkte sen till jobbet.

imorgon blir det julbak hos Jansson's, lussebullar, pepparkakor och glögg. fy va mys. :)


tredje dagen i sista månaden innan det blir 2010!

jag har varit duktig idag, mer än en timmes promenad i det otroligt fina vädret med Sofi, plockat undan grejer från altanen, tvättat tre maskiner med tvätt och bakat "Snoddas" alias Mockarutor...som blev bellissimo, kanongoda, :) idag när jag vaknade så var det vitt ute, ganska mysigt man får lite christmas-feeling!

imorgon blir det stan, klippning och lite sånt och på fredag är det dags för jobb igen, :) planerna för helgen (än så länge) är julbak, och innebandy. jag hoppas att jag kanske hinner träffa emma också det skulle vara mys eftersom att jag inte kunde sist vi skulle ses!


1 december. :)

ifredags var det personalfest på Bowlaget. Det var trevligt, vi säger inte vem som vann Bowlingen det vill vissa inte veta av :) Men det var kul iallafall med god mat och trvligt sällskap. På lördagen var jag och klippte mig och färgade håret på kvällen blev det en mysig hemmakväll med film och popcorn :D I söndags var jag i hallen i princip hela dagen, mycket innebandy blev det. Mest negativa resultat tyvärr, men snart vänder det och när Björnligan får släppa loss då blir det något men inte kan missa :D igår kväll var det dags för julbord med allians på odinsborg, god mat lite trångt men helt okej. Efter julbordet åkte vi ner på stan och satt på terassen ett par timmar.  det var i princip min helg. :)

jag har insett att Uppsala är värsta kändistätt.Coolt..på fem dagar såg jag tre kändisar, iofs inga världskändisar men tvkändisar....Bkändisar, jag känner nu att det kanske inte var så coolt ialla fall. haha :) 


RSS 2.0