Morfar <3

idag har det gått 5 år sen du lämnade oss, och jag saknar dig fortfarande lika mycket.


Morfar och Jag.


/ sara jansson

äckelslask.

dåligt med uppdateringar för tillfället.

ute är det äckelslaskigt och blött, usch var tog snön vägen?, den halvmeter höga snön försvann på en dag, Galet väder!!
bläää!

match imorgon då...äntligen!, vi får se hur det går, vi behöver poängen.
Annars så kan jag vara ärlig och säga det att innebandyn för tillfället är tråkig och det är knappt så att jag vill träna, jag har för tillfället tappat lusten och det finns anledningar till detta det är inte bara en dålig period, Jag är så jävla irriterad på vissa saker inom innebandyn att jag bara vill skrika rakt ut. !! jag hoppas att det löser sig


/ sara jansson

jag gillar't

Sitta under en filt i soffan med en kopp varmt rykande te och på bordet är värmeljus tända, Att titta ut genom fönstret och bara se en massa vitt. Fårskinnstofflorna är på och en råbra film rullar på teven. Då är det mys! :) jag gillar't :D
åååh va jag önskar att det är så här mycket snö till Jul. Vill inte ha en grön jul i år igen det är så tråkigt. snön är ju en stor del av julen!



so long time ago but I can still remember



/ sara jansson

SNÖ, SNÖ och en massa SNÖ! :)

Det är JÄTTEMYCKET snö ute. :) :)
Det har snöat och blåst hela dagen idag, Helt galet mycket snö också, det är säkert en halvmeter snö på vissa ställen.  Det är alldeles vitt i luften och det går i 30-40 på nittiovägarna, plogbilarna har inte kommit heller (ialla fall inte hemma hos mig) så det var problem med att få in bilen på uppfarten tillochmed! Postbilen var hit på förmiddagen men den kunde inte komma fram till brevlådorna så den åkte igen, Ingen post dag med andra ord.!! Jag har varit ut och skottat två gånger (duktigt Sara!) men efter ett par timmar så var det lika mycket snö igen! :)

så här ser det ut hemma i Rasbo, Uppsala idag. och det ska fortsätta snöa hela natten!


 
Idag är det en månad kvar till julafton, mys! :)



 

/ sara jansson


jag har gjort det...igen!

Killarna vann idag, 3-4 efter en match mot fjärdhundra som jag trodde skulle ta död på mig! nu ligger vi delad tvåa (...tror jag !!!) härligt!
på min egen innebandysida står det stilla, har inte spelat match på tre och en halv vecka snart och det är en hel vecka kvar till nästa match...det kryper i benen!!

och så har Sara Jansson lyckats igen ",
idag skulle jag föna håret på Sanna, när håret är halvfärdigt så börjar det slå lågor inne i fläkten och det börjar ryka jättemycket ur den..! Jag slängde mig på kontakten och drog ur den direkt...fortfarande så luktar det jätteilla om hårfönen. Vid det här tillfället fick jag inse att den var slut, finito, DÖD!! :( min hårfön som jag älskade så högt!  

Det ska tilläggas att det inte är den första hårfönen jag har sönder! På min tidigare hårfön så sprack sladden under användning!! även den gången slog det lågor och det rykte som aldrig förr. Det finns fortfarande svarta märken på den vita väggen efter detta...Sparat som ett litet minne! :) 


/ sara jansson

haha...dålig dag eller?

började med att Erika hämtade mig vid tiotiden...jag kollade om nyckeln låg ute till sofi och sanna..det gjorde den!. Bra!! Jag låser dörren med extranyckeln och lägger tillbaka den igen...när jag ska kliva in i bilen så ser jag att jag har foppatofflorna på mig!! det såg inte riktigt klokt ut så jag fick göra samma prossedur med nyckeln en gång till  bara för att byta skor!
Sen drog vi till Thuns där allt gick smärtfritt och sen vidare till stan och Gränby Centrum. Så gick vi där och strosade ett par timmar (jag går såklart därifrån med noll kassar) sen till Storvreta för att hämta Erikas mamma och sen hem igen! var hemma ungefär en timme..hann kolla lite vänner, käka middag och byta om för att gå till killarnas träning.
Självklart så hittar jag inte mobilen och är jättesen så jag yrar som en höna i ett par minuter innan jag inser att mobilen ligger i jackfikan....!!! häärligt. ute var det snö och blask...mysigt tänkte jag och stoppade in hörlurarna, på med mössan, igen med dragkedjan och ner med händerna i fickorna.
Inte ens hundra meter från mitt hus så håller jag på att halka men lyckas rädda det snyggt. (synd att ingen såg den räddningen!!), i nästa steg så drar jag ikull på rygg.....HAHAHA (tur att ingen såg den vurpan!!). reser mig snabbt och diskret. men är jätteblöt!! till råga på allt så tog jag foppatofflorna i all hast...när jag insåg min tabbe hade jag inte tid att vända! haha!! så jag promenerade till hallen med blöta byxor, shorts och strumpor!

träningarna gick bra, och allt annat med :)

nu ska jag snart sova...eller fortsätta läsa min bok jag nyss börjat på! en helskum bok till och med..det är ingen vanlig text med en berättelse utan hela boken består av mail, brev, snabbmeddelanden och sms mellan personer. Ändå tycker jag att författaren har gjort det bra, man fattar typ handlingen genom breven men det går väldigt fort...på typ 150 sidor så har det gått ca 25 år...kommer de leva boken ut?! vi får se!! :) 


jag efter "rasbo dam/herr/klack-festen" maj 2007

/ sara jansson 

helgen passerad!

I fredags så blev det en lugn hemma kväll med chips och Idol. en av favoriterna åkte såklart ut...Robin E. tråååkigt!
mina åsikter angående Johan är samma om inte värre. jag förstår fortfarande inte vad folk ser i honom,

lördagen blev först en tripp till allians och kolla in Sannas match, (förlust mot Hagunda) sen till farmor och farfar för en fika. Sen hem sova i fåtöljen nån timme och senare vidare på 40-års kalas. haha det vart en väldigt intressant kväll med en massa konstiga kommentarer och diskussioner.
    "om man var bisexuell, ja då skulle jag faan tända på honom där"  -  pekandes på Martin!!! :) haha

idag har dagen gått jättefort, vaknade..käkade frukost kollade på tv och sen ner till halle. Killarna hade match mot Stenhagen och vann med 5-3 till slut. Nu har jag precis käkat och ska väl kolla lite tv sen tror jag.



/ sara jansson


,

haha, är man blåst igen? så jävla typiskt!

igår var jag på stan med emma och alex,:) mkt trevligt efter många om och men. Vi slog rekord i presenthandling och käkade på Cupido. :)
annars så var träningen på kvällen hur bra som helst! skitbra tempo trots att det inte hela tiden var så seriöst, :) härligt tjejer!

GRATTIS till Mamma (som fyllde år igår) <3




/ sara jansson

.

Hopp, Hopp, Hopp, Hopp & Hopp !!!



träningen idag gick bra, taktiken med handen funkar fortfarande. när jag kom hem blev det Roomservice och Greys Anatomy :)

imorgon ska jag träffa Alex och Emma, det ska bli kul efter som det var så länge sen jag träffa dem (eller i alla fall Alex) :D

emma och alex - Rix FM -06?



/ sara jansson

hemma.

har varit och tränat och även haft träning med killarna.  :)
det gick bra, vi har lyckats komma på ett sätt att få killarna att komma direkt till samlingarna utan en massa segheter!
härliigt! :) vår egna träning startade med endast åtta bollar och ingen tränare...blev hörnen och två mot en...efter ett tag så dök både bollar och tränare upp.

nu är jag hemma och kollar på Desperate Housewives och ska snart duscha.

även grattis till Vanja som också fyller år idag :)


/ sara jansson

GRATTIS MIMMI 19 ÅR !!!!!!


ny design!

har idag kollat på Falun-Storvreta på tv. matchen började med riktigt bra spel från storvretas håll och inför sista perioden gick de in med en ledning 1-4. matchen slutade 7-5 till Falun. Innebandy är en snabb sport, ALLT KAN HÄNDA!

och som ni ser så har jag ny design på bloggen...tröttnade på atta dessa färgglada prickar och har även fixat med videos till musiken...riktigt naaajs! :D!!



jag, Erika, Sofi och Sanna - sommaren 07


/ sara jansson

fars dag.

idag försov jag mig, illa illa! skulle ha gått upp 7.15 men vaknade 7.45...erika skulle komma 8.10 så det blev snabbt in i duschen, tvätta håret, föna och klä på mig. frukosten käkades i bilen,
sen match med killarna i allianshallen mot Nyby. Vi som brukar vara sega på morgonmatcher fick en drömstart med 0-3 ledning efter 1.54 min i första. sen tappade vi tempo, men matchen slutade 4-9 till oss, :)

sen var det maxjobb med laget. Jag, Erika, Sofi och Siri var på max på stan. Och det fanns ingenting, inga ballongpinnar och inga rabattkuponger. Vi fick improvisera med snören till ballongerna och gå runt på stan i fyra timmar och dela ut ballonger till barn! vid halv två åkte tigerdräkten fram och jag och siri gick runt på stora torget och gladde en massa små barn! vissa grät andra kramades och knäppte en massa kort på mig. sen blev vi belönade med ett mål  i var :) naaajs!!


GRATTIS världens bästa Pappa på fars dag <3




/ sara jansson

fredag och lördag.

igår blev det idol. och jag måste fortfarande tycka att Robin E och Kevin är bäst, och jag hade förhoppningen inför kvällen att Lars eller Johan skulle åka ut...Båda hängde löst och Lars fick lämna. Johan var helt okej igår då rock funkar till hans röst. rocken döljer hans darriga illa röst! kolla när det var ABBA-tema...då var det inte bra!!
Men Kevin, en från ovan sänd stjärna,faan va bra han sjunger, och Robin E, det är nått där som man bara inte kan låta bli att tycka om!! :)

Idag vart det en sväng till Farmor och Farfar, för vi har inte riktigt tid imorgon då det är match med killarna i allians mot Nyby(!!!) måste vinnas! och sen Maxjobb, så är ni på stan och går förbi Max och ser en tiger så kan det kanske vara jag, annars springer jag runt på stan med Maxkuponger eller är inne och blåser ballonger! :) besök uppskattas!!

sen kom världens bästa emma hit och kolla på film och vi hade allmänt mysigt! Kollade på Brudens bäste man och what happens in vegas.


jag och bästa emma <3


/ sara jansson

ml

och även idag har positiva svar inkommit....jag blir så glad!



hemkommen från träningen sen typ två timmar men har fortfarande inte gått och duschat..illa!!
träningen gick okej med övningar, kul 2-mot-2 match och sen underbar fys.....jag älskar att träna!!:D

nu ska jag duscha och sova eller kanske en film...vi får se. :)

mina vänner är så jävla bra!



/ sara jansson

värdelöst!

så jävla värdelöst, jag hatar verkligen det här !!!
jag vågar inte luta mig mot något...då kommer jag falla,
och jag vill inte ramla. Inte nu!



har snackat med några av brudarna idag...nästan bara positiva svar än så länge så jäkla kul och underbart !!!!!


Tjejer ni är grymma!






/ sara jansson

jag orkar inte hitta på någon rubrik!

När livet kändes som mörkast, då ingen verkade förstå, när jag bara ville lämna allt och gå. Då fanns du där för mig, så som jag fanns för dig. Vi fanns för varandra när livet var svårt! Du sträckte ut en hjälpande hand, tröstade mig när jag grät, lät mig gråta ut i din famn. Jag tror inte att du förstår, hur mycket du betytt för mig, hur skulle jag klarat mig om det inte vore för dig. Du väckte min själ till liv.
Du fick mig att skratta igen, Du gav mig hopp på nytt.
Nu är allting borta, som om det aldrig hade hänt.


Jag saknar min vän!
 

v



annars så har dagen spenderats med städning, desperate, träning med killarna, möte med innebandyn, egen träning (som gick pissdåligt idag) och desperate igen. Sen får vi se om jag kollar in valvakan under kvällen/natten...vi får se som sagt, jag är inte jätteintresserad men Filip & Fredrik är ju roliga !! :)


Fyrisskolan:  Skol-DM vinnare 2007


/ sara jansson

måndag.

lugn dag..plockat tvätt - släppt in nån snubbe som skulle byta nån mätare i källaren - laddat och organiserat om mp3:n
sen inte så mkt mer..jo kollat Desperate Housewives, Gossip Girl, One tree hill, vänner och färjan.
tänk va kul det skulle vara att jobba på en båt...10 dagars arbete och sen 10 dagars ledigt...det skulle vara nått det :)

jag såg idag när jag var in på UIBF.se att  Roslagen slog Rimbo i helgen. Roslagen som varit uppe i tvåan men nu åkt ur och spelar i trean. Och Rimbo som är ett nystartat lag som knappt har spelat i ett år. Man väntar sig antaglgen med dessa förutsättningar att Roslagen ska vinna matchen...ganska enkelt. Jag blev ändå förvånad när jag såg resultatet....38-0 till Roslagen det är 0.6 mål i minuten. vilket betyder ett mål var 1,5:te minut!! Man frågar sig vad som hände...egentligen. Hinner man ens göra så många mål på en match ?!


Måste också i efterskott säga grattis till cecilia som fyllt 19 år.
trist bara att hon är i det stora landet USA och vi inte kan gratta henne här hemma!



/ sara jansson

RSS 2.0