Läs om Alice :)

alla måste se till att läsa om Alice i tidningen, :) passa även på att köpa Året Runt och läs om henne där.
i mina ögon är hon en fighter av dess like och så värd nomineringen till svenska hjältar. din styrka är beundransvärd och inspirerande för alla. Du är verkligen en förbild tjejen! :)


http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/article5974782.ab

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/svenskahjaltar/article5982001.ab

http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.hkp-coach.se/bilder/artiklar/alexandra1&imgrefurl=http://www.hkp-coach.se/Artikelarkiv/alexandraUNT.html&usg=__q9QE5KvFdCgUpE2UV3E10yFuQPw=&h=321&w=570&sz=31&hl=sv&start=10&um=1&tbnid=LmIt-RDFJOE2vM:&tbnh=75&tbnw=134&prev=/images%3Fq%3Dalexandra%2Bandersson%26hl%3Dsv%26rlz%3D1R2ACAW_sv%26sa%3DN%26um%3D1



söndag morgon, eller förmiddag kanske man ska säga! :)

sitter vid köksbordet med systrarna och lyssnar på en massa braig musik :)

ska sen dra ner till hallen och kolla först på herrarna och sen spela själv, det kan bli mer än intressant! jag och soffan ska rocka hallen this afternoon hell yeaaah :D

det är min söndag tack och på återseende alla glada kisar! :D


lajv från sängen,

jag och snyggingen ligger just nu i sängen och kollar på vänner..är inne på andra säsongen och har bara åtta kvar sen, men det är najs. :)

kvällen har innehållit träning och idol. favoriterna är still kvar in the tävling...Erik, Tove och såklart Rabih, som för övrigt gjorde så sjukt bra ifrån sig i kväll. vilka underbara ögon grabben har och ett charmigt leende, jag smälter som smör i solsken! gillade även kevin och jordins version av no air, trots bakrundsmusiken (som man kunde ha varit utan) :) och katrin är ju tydligen lika obra som hon var förra året!

helgen kan bli spännande eller skitjobbig eller bara kul vad vet jag, man får se!

nu ska jag återgå till myset. puss'




skit och blä för allt!

jag kunde inte ha mer fel om matchen igår, Sverige avsklutar kvalet riktigt bra..hade vi börjat så så hade vi kanske vart i Sydafrika nästa sommar!

jag har sådana jobbiga kval inför helgen, vet inte alls hur jag ska göra. det känns skitjobbigt!



nu drar jag på träning, good bye!

allmänbildning hallåååå!

för någon timme sen var det en tjej som kollade på en bild när henke larsson spelar innebandy, och hon utbrister till sina kompisar..."Meeh är inte det där han som spelar en annan sport typ fotboll eller hockey eller nått?!...är han bra eller?" men hallå alla vet väl vem Henke Larsson är. smarto!! iallafall så är väl det det mest intressanta som hänt ikväll. 

nu börjar sverigematchen, jag önskar Malta lycka till och hoppas att de älskar sverige och gör allt för att ta poäng ikväll! dock har malta endast tagit EN enda poäng på bortaplan under hela 2000-talet, statistiken talar inte för malta och sverige ikväll men nån gång händer det! kan det ske ikväll? Först och främst så måste sverige vinna, men kan de slå bort pressen och köra ordentligt? jag tror inte det, det blir en flopp ikväll! 


 

jag missade inte snön imorse, sådeså! :)

jag jobbar ikväll med, så det var tur att jag inte hann åka ut till Rasbo idag heller för då hade jag ju blivit tvungen att åka in igen! och det är jobbigt. (usch vilket I-lands problem!) stackars mig!

lunchen med Emma idag var iallafall helmysig, förrutom det faktum att det har blivit så in i helskotta dyrt, 85 spänn för en sallad det är ju rena rånet! crasy daisy! bättre var det på den gamla goda tiden det säger jag då! :) det hanns också med en sväng på stan (idag igen)..mascara och hårinpackning fick jag med mig hem denna afton. :)

efter att ha pratat med Sofi om hennes Londonweekend så blev jag också sjukt sugen på att dra dit och åka de röda bussarna, kolla på skyltarna vid Piccadilly Circus, posa ihop med Orlando, Brad Pitt och Shrek och shoppa loss på Harrods. :) någon mer som är sugen? kom igen så drar vi :D

nu ska jag jobba lite, viktiga händelser under kvällen kommer uppdateras fortast möjligt, pga för mkt tid!

ciaaaaaaaaaaaaaaaaaao :)


ja, jag bloggar på jobbet!

ohjaayes va kul jag har det...inte, håller nästan på att somna, och så får jag stötar av allt och alla här idag. Det sticker i fingrarna sa kalle jönsson och log sitt varmaste leende!
idag hade jag hellre velat vara hemma och bara ligga i soffan eller nått annat mysigt men ska inte klaga, hade jag vart ledig så hade det varit träningar på schemat istället så man får prioritera sina önskningar! Tänk pengar Sara! :) PENGAR!

att jag missade hela snöjippot imorse är inget jag sörjer, även fast jag älskar snö! Vaknade av Sannas stämma imorse...."Det snöar ute, det snöar!!!!" En perfekt start på dagen, mitt i oktober! Lyckades ialla fall till slut somna om och vaknade i lagom tid ett par timmar senare. Tittade på Days som jag följer frenetiskt! Jag är frälst jag kan helt enkelt inte låta bli! Sen promenerade jag och mor min ner på stan för att spana in rean på Accent. Det var inte mkt att hurra över. Jag handlade ialla fall en foundation, en mascara och ögontvätt. Sen drog jag till jobbet! jobbar mellan 15-21.30 cirkus så jag missar desperate ikväll, ajajaj! får se reprisen sen! :D jag vet att jag följer onödigt många serier på tv:n men jag är väl (om man kan uttrycka det som) lättfångad!
 
machen vi spelade i helgen (den sista?!) vanns med 4-14, motståndet hade inget direkt spel och slogs mest med klubborna! det är alltid svårspelat mot ett sådant lag men vi lyckades (även jag för andra matchen i rad, OTROLIGT VA?) näta ett par gånger :) Nu får vi se vart vägen bär oss, bort fast ändå hem troligtvis! ;) ni fattar va!

om några timmar får jag träffa soffipropp igen som varit i london! den skiitungen :)<3 



imorgon ska jag träffa Emma på en lunch och hur mysigt ska inte det bli?! megadunderkalas mycket! :)


fredagkväll = partykväll?

kunde ha varit en partykväll men istället så sitter jag i alliansen och slutar om typ två timmar. är tveksam till om jag orkar hitta på något efter jobbet så jag åker nog hem och kollar på andra delen av Idol...iofs så är det ganska dött med folk här så jag kan nog kolla på det här, lite iaf. :)

innebandyn då, spelar på söndag (missar killarna mot gottsunda :( ) i rimbo wish me luck! Det snackas om en hårdhållning...vi får se om de lever upp till vad de sagt! annars är jag ganska trött på hela grejen, jag pallar aldrig skriva mer än så varje gång jag tar upp innebandyn...fattar ni då hur illa det är?! jag ska ialla fall vara ansvarig för en bil till Rasbohallen...skönt för det tar typ fem min för mig att gå! haha in your ass!!!!

ju mer jag suger på karamellen ju mer tycker jag om den, kanske blir det bra!



kanske kanske blir det Prag i Sommar, skulle vara jäkligt kul och najs! jag saknar de goa gummorna aka mina bästigaste vänninor E & A & M <3 Nu ska jag diska och sen kolla på Idol, heja Erik Tove och Rabih :)


kort vs lång.


good night!

var ner till farmor och farfar en sväng under kvällen för att kopiera ett papper, självklart bjöds det på fika :) har annars kollat på Greys (åååh det är så bra :) ) nu funderar jag starkt på att lägga mig i sängen och kolla på ett par avsnitt av vänner :) japp så får det bli, GOD NATT !!



lolaaaalol

skulle ha jobbat igår kväll men vi gick tillbaka till de "gamla" schemat igen den här veckan så jag jobbar fredag istället! så istället blev det dubbelpass i innebandy i går kväll. kändes skönt att köra två ordentliga träningar för en gångs skull istället för bara en lattjträning.

idag är planerna noll, igår var jag med Sofi till stan, vi var och växlade pengar, gick runt på stan och på höstmarknaden. Inhandlade strumpor bla (alltid nödvändigt!). för tillfället är jag ensam hemma jag ligger och myser med Sture, snart ska jag rycka upp mig och hitta på ngt, vad det blir det får vi se! :)

proppisen åker ju till London i helgen och jag är måttligt avis, skulle vara najs att bara åka bort på semester men jag är nöjd som det är, eller med andra ord....SNÅL :)


Måndag, igen!

helgen är över och hur mycket nyttigt har jag hunnit med denna helg då?
jo då en hel del faktiskt. i fredags vart det en hemmakväll med soffipropp :) MYS! i lördags hoppade jag in och jobbade i hallen ett par timmar tillsammans med johan. på kvällen åkte jag in och sov i stan. Söndagen bestod mestadels av innebandy. killarna mötte antons lag, det blev en svidande förlust med 7-1 sen hem, käka, vila och sånt och sen tillbaka till allians för att spela själv. VI mötte SK Vide och vi lyckades vända en 0-3 underläge till 4-4. ganska skön vändning. Jag fick lägga en straff och lyckades konstigt nog sätta den! ganska nöjd med min insats trots allt! :) jag och soffan fick spela ihop och vi spelade guld tillsammans :D <3
ikväll är det träning, vi får se vad som händer då!annars idag så tänker jag bara ta det lugnt :)

viktiga talk och beslut skall tas, vi lär överväga läget S&E det är fan dags nu!
grattis till alla er som lyckas förstå mitt svammel. Det är inte meningen att ni ska fatta så det är bra gjort!


fredagsmys med soffiproppen!

jag och sofi är båda helt lediga och ensamma hemma denna fredag. vi ska och har haft en helmysig fredag. Vi ska laga kyckling, pommes frites och beasås till middag och så ska vi kolla på idol, heja Erik! :)
just nu ligger vi båda i soffan och kollar på Pettsson och Findus Glömligheter. jag vet vi är nördar men filmen är ju helmysig, me like alot!

imorgon blir det jobb börjar vid elva sen får vi se ska in till alliansen på söndag på matcher iallafall. Det är allt jag vet för helgen!


puss och hej, från en tjej :)


RSS 2.0