t

dagen har varit lååång kan man minst sagt säga, jobbat mellan 6.00 - 17.30!
sen hem, käka, dra ner på träning, hem, duscha. Nu sitter jag här men ska snart sova, sista tidiga morgonen imorgon (skööönt)! :D

planerna för morgondagen är inte helt planerad men några riktlinjer finns (vilket inte är vanligt!!) jobba, ekonomikum på dagen, hem till emma på middag, sen oplanerat! :) OCH jag har hört att det kan bli upp till 17 grader varmt imorgon...så jäkla najs :D



onsdag

matchen igår gick skit, tänker inte skriva mer än att vi förlorade den AVGÖRANDE matchen. Jag kunde verkligen inte hålla tillbaka tårarna efter matchen. Resten av laget verkade ändå nöjda och visst om jag ser till lagets utveckling under säsongen så kan jag också tycka att det varit en helt otrolig säsong. Men är man såååå nära och allt skiter sig då får man gråta och jag är fortfarande skitbesviken

annars så är glädjeklumpen kvar i magen, den kom från ingenstans och sitter fast,
underbar känsla!

idag jobbade jag mellan 5.30 - 13.15, åkte hem och sen vidare till stan för att hanga lite med Emma, prata lite valborg och uppdatera varandra med det senaste! å snart kommer mimmi hem, äntligen för jag har saknat henne och vårat flum!


Tournament of Åland 2010


glad.


jag känner mig så glad i magen, ja det är så att det bara skriker om det. 
Vilken Underbar känsla!! :)
"det är sant och det är det som är så fantastiskt"






fast sen så bubblar jag över en annan grej jag är som en kastrull mellanåt,
det bara kokar i mig. känns tråkigt.
men det orkar jag inte bry mig om...låter glädjekänslan komma över mig istället.



Lycka är så mycket bättre än olycka.


back från åland

hemma från åland, det har varit en underbar helg men jag är sjukt trött, fast det är det värt! resultaten blev inte som vi önskat men skitsamma, helgen har som sagt varit fantastiskt kul! Mer uppdateringar OCH bilder framförallt kommer senare!

onsdag.

jaha, jag har precis vaknat! NEJ! det är inte så illa att jag sover till 12 mitt i veckan! Faktum är att jag gick upp kl 05.00 i morse, jobbade ett par timmar, gick hem, kollade på våra bästa år, och somnade på soffan..jag sov inte ens i 45 minuter men vaknade upp helt förstörd. Nu tänker jag käka lite, hänga tvätten och sen gå och lägga mig igen fast i sängen denna gång, behöver sova inför matchen ikväll!

min vecka än sålänge och det som är planerat!

Måndag: jobba 6-10, SOVA
Tisdag: jobba 6-16, sova middag, träna!
Onsdag: jobba 6-10, sova middag, spela kvalmatch.
Torsdag: jobba 6 - ? Packa & tvätta!
Fredag: jobba 6-10, stan med sofi&erika, 12.45 avfärd mot ÅLAND!
Lördag: ÅLAND!!
Söndag: ÅLAND!!

sen upp och jobba kl 6 ännu en vecka :) mycket och fullproppad men så underbart kul :D

THE BIG HAPPENING THIS WEEK: fick igår höra att Roslagen tydligen hade två spelare med sig i kvalmatchen mot oss som inte var licensicerade! detta kan leda till en vinst för oss eller att de utesluts ur kvalet om protesten går igenom! hålltummarna! :) 


SNART är vi där igen :) <3



 

måndag igen!

jag kom hem från jobb för typ en och en halv timme sedan, är trött så jag kanske ska ta mig en tupplur! det borde jag få göra jag har ju faktiskt varit uppe i snart sju timmar!

helgen gick åt till att jobba, träffa mamma och spela andra kvalmatchen!
Jobbet gick bra..jobbade 8-15 typ båda dagarna, men det var mycket mindre folk än vad jag trodde att det skulle vara både skönt och tråkigt! :)

Matchen gick väl sådär kan man säga, torsk med 5-7 mot Roslagen! Vi hade lika gärna kunnat vunnit matchen och jag tycker att dom gjorde mål på våra misstag och turliga slag! Så är det ibland..bara att bita i det sura äpplet och gå vidare. Vår chans till trean är fortfarande jättestor och jag tror att vi kommer klara det! :)

resten av veckan innehåller jobb, träningar, kvalmatch nummer tre och ÅLAND (äntligen)!!! :D


v Sara v Mimmi v


jobb'

jag har inte haft tiden eller orken till att uppdatera på länge, detta har berott på jobb! bara den här veckan har det sett ut såhär.

Måndag: 6-10
Tisdag 6-10
Onsdag: 6-15.30
Torsdag: 6-16
Fredag: 6-10
Lördag: 8-16
Söndag: 8-16

Tidiga mornar, tungt och det fortsätter i två veckor till, nonstop!
Men det är ändå härligt! :) har hunnit träffa emma, tränat och sånt där i veckan också! :)


vi vann första kvalmatchen med 2-3 mot östhammar, så jäkla bra nu ska vi köra på i kvalet och ta oss upp i trean, Right?! nästa match är hemma mot roslagen på söndag...Tagga järnet!!
missade ju örebro iår också, tråkigt men killarna gjorde en bra cup och fick med sig ett guld från b-slutspelet med sig hem! :D

OCH! om en vecka är vi på väg till Åland! så jäkla taggad och har längtat i ett år nu snart :D
"Heeej Heeej Heeej här kommer segertåget"

nu ska jag återgå till min drog: Days of our life! :D love it'


GLAD PÅSK ÖNSKAS ALLA MINA VÄNNER, :D !!!


RIK är dom bästa heja heja heja Rasbo! :D

den stora glädjeklumpen har äntligen lagt sig. efter tvådagar!
vi vann matchen i onsdags och hur vi vann den sen då! :D

ska försöka sammanfatta matchen lite kort,

vi åkte upp och visste att vi hade underläge med ett mål, det syndes inte på planen...!
tidigt i första så tar gävle ledningen och ingen riktigt fattar vad som händer, ett långskott går rakt in i krysset, hur den hittade dit är okänt men det kändes lite som slag i ansiktet, nu var det två måls fördel till gävle. resten av första perioden var ganska händelselös. periodvilan kom lägligt, det kändes som att vi alla behövde samla oss och tagga till. I mitten av andra perioden så får gävle en 5 minutare (för hårt spel) nu taggade vi till, 20 sekunder senare gör Becky mål, och drygt en minut senare gör hon ett till. :D vändning från underläge till ledning på en minut, det har hänt förr!! Gävle har fortfarande utvisning och när vi trycker dit 1-2 målet vart gävlespelarna i boxen lite skärrade och åker på en till utvisning på fördröjande av spel. Nu har vi 5 mot 3 i två minuter och sen 5 mot 4 i ca en minut. Tyvärr lyckas vi inte förvalta lägena och perioden slutar 1-2. Nu i periodvilan hade vi mer självförtroende på oss själva och går in med höga huvuden, en markeringsmiss och 23 sek efter att domaren blåst igång så sitter gävles andra mål. det är bara att ta smällen och komma igen! mitt i sista perioden så får becky en pass i mittplan av mig, hon vänder om och skjuter...MÅÅL :D. De sista åtta minuterna av matchen var det bara hårt slit från båda lagen ingen av oss lyckades väl producera något som kunde anses som speciellt farligt! Matchen slutar alltså 4-4 efter 120 min och det blir en 10 minuters sudden. två trötta lag spelade 10 min men inget lag är direkt nära att avgöra. Gävle blir frustrerade och åker på två st utvisningar men vi orkar inte producera något och även sudden slutar lika. vi alla insåg nu att detta skulle avgöras på straffar. lottningen gjorde att vi började. Erika missade - Gävle satte sin straff - Becky satte sin - Gävle missar - Sofi missar - Gävle missar - Jag missar - Gävle missar - Pennan missar - Gävle missar. Matchen går till suddenstraffar. Erika kliver fram och trots all press så drar hon lätt målvakten och kan lägga in bollen men backhand. Nu gällde det..om siri räddar så är det klart..rasbo ska spela kval! Gävletjejen lägger upp bollen, driver fram mot målet och baaam Siri räddar!

Glädjen är enorm, vi alla springer ut på planen och bildar en ring runt siri och bara skriker några ramlar... men åå vilken underbar känsla och vilken lycka! fan så jäkla grymma vi är, ALLA var verkligen delaktiga i segern. RASBOBRUDAR KAN!! och nu ska vi visa dom i kvalserien att rasbo kan man aldrig räkna bort! :D


det var lite om matchen nu ska jag gå och sova. GOD NATT och GLAD PÅSK :)

RSS 2.0