trött

en månad kvar till julafton idag va, och jag har köpt den första julklappen! känns bra för jag brukar alltid vara ute i sista sekunden när det gäller sånt där.

jag är och jobbar så ikväll missar jag båda träningarna :(, men jag ska väl snart börja städa och sen åka hemåt. å imorgon ska vi till Ikea och kolla på kök, kul kul :) 


grattis mamma!

jag är och jobbar, jeansen är fortfarande hela och en "kändis" var nyss in och handlade av mig :) det rullar med andra ord! ikväll hoppas jag på en sjukt bra duett av erik och tove i idol. :) erik är bäst och kommer vinna alltihopa så de så! :)


grattis mamma på födelsedagen, jag älskar dig :) <3


sprutad !

nu har jag fått tagit influensasprutan, mamma tog plats i kön vid halv sju och vi kom in runt sju i jakt på "kölappar". vi lyckades placera oss så att vi fick dagens sista tre...snacka flax. vid niotiden var vi sprutade och klara. Det gjorde inte alls speciellt ont då! nu är det dessto värre.

jag och sofi åkte hem vid 11 och la oss i soffan för att kolla film, det tog ca 5 min sen sov jag som en stock! Jag vaknade väl till liv någon gång runt tre, vände på mig och sov nån timme till. så nu kommer jag vara pigg hela natten tror jag! :)


GRATTIS bästa vän som fyller 20 år idag :)



Fars Dag!


Världens bästa pappa! :) jag älskar dig'


vilken spricka! :)

idag tappade jag en gott&blandat påse på golvet idag när jag skulle hänga upp nya på jobbet, jag böjer mig ner och skrraaaatchh :) mina byxor spricker typ en decimeter hahaha så jag har jobbat med spruckna byxor i princip hela kvällen! nu sitter jag och kollar på idol, stänger nio sen åker jag hem och myser med soffan! :)

blev inte spelklar till helgen heller vilket är jättetrist men jag håller tummarna för att tjejerna gör en kanonmatch och tar hem tre pinnar :) lycka till!




jag har ett blått märke på långfingret!

jag brukar ALDRIG ha nagellack, men i måndags så kände jag plötsligt för att måla naglarna i rött/rosa. nu så minns jag varför jag aldrig målar naglarna...det är bortnött på ALLA naglarna. Skit tråkigt, det höll i typ en och en halv dag nu är det skitfult! Mycket beroende på innebandyn. massa slag och skit. så den får dissen idag!

annars gick träningen kanoners igår kände att jag själv gjorde en bra träning förrutom på matchspelet då jag kände mig som en vattenmelon, resultatet av för mkt dricka under träningspasset. :)

jag kom hem igår med en skadad hand och idag har jag fått ett blåmärke...på långfingret (!) inte alla lyckas med det så, grattis Sara- :)

idag på förmiddagen så var jag duktig och tvättade kläder, en kvart senare ringde de och jag behövde jobba ikväll...mina jobbtröjor låg i tvättmaskinen. JAg lyckas jämt! jag hann ialla fall till slut få den torr ;)
Nu sitter jag på jobbet..det är massa matcher idag så jag hoppas på mkt folk plus att landslaget ska träna på Aplan mellan 18.15-20.45. Det finns förhoppningsvis massa jobb för mig ikväll :)


back in the game,

jag har hunnit med en massa saker sen sist.
var förra helgen upp til Örnsköldsvik på begravning av mormors syster, en väldigt fin begravning. Hann åka ex antal gånger genom norra rondellen, slapp som tur var återuppleva gamla minnen :) vi käkade såklart middag med släkten på Scandic Hotell, där vi satt och väntade på en ny buss för en sådär tre år sen! :D
sen jobbade jag hela förra veckan och hann och orkade inte hitta på speciellt mkt mer än så, en massa innebandy blev det! men det gillar vi! :)

jag har nu också skrivit på papperna och ska vara spelklar i mitten av den här veckan. Det blev till slut en hemåtvändning till gamla goa Rasbo, så nu får vi se hur detta slutar! :D

igår träffade jag tjejerna på en fika, det var skönt att de att de lever då vi ses och hörs alltför sällan nuförtiden! passade på att fira emma lite grann också. mycket för sent men det är som vanligt! :D

ikväll ska jag träna den enda träningen jag kan den här veckan så jag ska ge järnet, eller vi får se :)


RSS 2.0