Hemma.

Är hemma igen från falun, vi har haft det hur bra som helst! Vi hyrde film varenda kväll, bowlade, spelade innebandy och hade det allmänt mys. Matcherna gick bra om man kollar på motståndet,att vi spelar jämt mot div 1/2 spelare är ju sjukt bra! Bowlingen gick också som väntat, rätt lag vann :):) Jag tycker trots att jag har haft det hur bra som helst att det är skönt att vara hemma igen. Nu ligger jag ute i en solstol och njuter av det underbara vädret! Jag älskar sommarvärme!

Falun.

Ligger i sängen i klassrummet. Alla är klarvakna pga sen match, vi hyrde en film som rullar på tvn men den är skitdålig så ingen typ kollar. Vi har iaf vunnit en och förlorat en. Det har varit skitväder hela dagen! Men vi har det kul och jättemysigt, mer än så får ni inte! God natt!!!

onsdag

emma har varit här ett par timmar, vi fikade med kaffe/te och glass, kollade på gamla foton och snackade...det var MYS :) hon åkte väl hem för typ en timme sen kanske och nu är jag ensam igen!

om typ tre timmar beger vi oss av mot Falun, jag ser verkligen fram emot cupen och är astaggad :) packat klart gjorde jag för lääänge sen vilket är ganska otippat eftersom att jag ALLTID packar i sista minuten! Ibland händer det!

kommer ialla fall hem på söndag, inga uppdates i helgen alltså! HEJ DÅ!!!




TREAAAAAAAN!

PROTESTEN GICK IGENOM, VI ÄR NU I PRINCIP KLARA FÖR TREEEEEEEAN!!!!! :D:D:D:D

så jäkla underbart!!! Det gjorde verkligen min dag! :) annars så har jag jobbat och tränat idag. Jobbet gick bra och träningen likaså, mer behöver ni egentligen inte veta!!



 


söndag

borde egentligen gå och sova, men äääsch säger jag!

jag har jobbat hela helgen och jobbar imorgon med, najs att pengarna rullar in :) trots att jag jobbat så har jag ändå hunnit med att gå på bio med Emma, mysigt värre var det! Vi såg The Bounty Hunter. Den var helt okej, jag gillar Jennifer Aniston och älskar Gerard Butler så bättre kunde det ju knappast bli! :)  

har ikväll hunnnit se Avatar för första gången! jag har aldrig riktigt gillat sådana filmer och kan inte heller bestämma mig för vad jag tyckte om just Avatar, men någonting fick mig att vilja fortsätta se hela filmen så jag lär ju ha tyckt att någonting var bra iallafall! jag får ge den en chans till :)


emma & jag på valborg :)



fredag

fick inte direkt ut det jag ville på mötet men det får väl vara så, lite less på det där nu jag orkar inte ta upp det mer!

Min vecka: igår jobbade jag 7.30-17.00 sen åkte jag hem,käkade lasange och däckade i soffan! :)
imorgon ska jag jobba 7-30-??? sen bio med emma, söndag är oplanderad, måndag jobba typ 8-18 sen träning, tisdag & onsdag packa, städa och kanske hinner med en sväng på stan! torsdag morgon avfärd mot Falun och blir där till på söndag! :) nu vet ni var ni har mig!


just nu:
ligger i soffan, spelar staries på facebook och lyssnar på sofi som sjunger för full hals :) kul fredagkväll va, nja inte direkt men ska upp tidigt imorgon så så får det bli! :)

ingen okej vinkel men va fan!


vilket väder!

underbart väder det har varit ute de senaste dagarna, man blir glad i hela magen :D
är lite sugen på att gå ut och sola men det blåser lite kallt...kanske jag ger med mig och går ut en stund senare..vi får se!

annars ikväll så är det möte och träning, jag bubblar så det kan nog bli en spännande utveckling på mötet! Vi åker ju till Falun på onsdag, det ska bli skönt att komma bort ett par dagar men jag åker med blandade feelings. 

resten av veckan är oplanerad...jobb torsdag&lördag och sen ska jag försöka hinna träffa tjejerna mer än så är det inte än!



Åland i bilder.

Nu kommer det ni har väntat på, Ålandshelgen i bilder, enjoy! :)

                                          
             

 

lite godbitar av förra helgen, fler finns på facebook :)


RSS 2.0