ph, man kan aldrig veta!

paradise hotel är precis slut, å jag bara älskar't. man vet aldrig vad som ska hända! synd bara att snygg-stefan fick lämna. men jag är helt fast i trasslet!
jag gillar christoffer och patrik och hoppas att ngn av dom tar hem skiten! :)



grattis sanna

GRATTIS på 15 årsdagen SKITUNGE! :)



helgen

matchen i helgen gick riktigt bra, vinst med 1-9 mot Storvreta, :) en grym match av alla! plus att de andra resultaten i helgen gick våran väg. midas som nu ligger tvåa förlorade och ligger 7 poäng före med två matcher mer spelade, vide slog rimbo som nu ligger på samma poäng och en mer match spelad och fbc spelade oavgjort mot tobo och knappar därför inte in på oss! kvalplatsen känns nära, men ändå så långt borta. det är många matcher kvar och ALLT kan hända. men vi ligger bra nu och formen verkar vara på topp så förhoppningsvis kan det hålla hela vägen! :D

massa svammel men iallafall så fick både jag och soffan göra mål i helgen, (det beror på kramen...right?!) skönt iaf då det inte händer allt för ofta... :) två i var blev det och nu plockades det placeringar i poängligan minsann...ligger delad 37:nde plats just nu, så man är på god väg ialla fall! haha kul att se att frislaget fortfarande fungerade och att vi kan producera i powerplay.

veckan innehåller jobb, träningar och matcher sen så vill jag försöka hinna träffa emma och thor också...vi får se hur det går ihop sig! :D

märker att det bara blir en massa innebandybabbel här, inte så bra kanske! men iaf nu ska jag försöka vara social med soffan, men hon verkar lite grinig...det kan vi nog ändra på! :)


jobbet!"

jag har inte uppdateed på galet länge, men ialla fall så sitter jag i allians och jobbar. Sanna gör mig sälle. det är najs :)

ialla fall så vann vi matchen i helgen. KALAS!!! vi spelade mot FBC Uppsala, och vi vann!...VI VANN. galet glad och nöjd man var.  Vi hade en ledning med 1-4 som vi tappade till 4-4...erika missade en straff...vi gör 5-4 med fem minuter kvar...de tar ut målvakten....vi gör 6-4 med 30 sekunder kvar. GLÄDJEN ÄR ENORM! Vi gör en riktigt bra match! :) just nu är fjärdeplatsen tillsvidare utlånad, snart tar vi tillbaka den! Right?! :)

ska kanske träffa emma i veckan, MYS och sen blir det väl träningar och matcher :) appro på det så gjorde killarna också en riktigt bra insats i helgen..slog Gottsunda med 6-2 :D good work huuu´! :D

bye bye! :)


megatrött

har precis kommit hem från träning, eller ja jag har hunnit duscha och äta också! det gick väl ganska så bra, kände mig inte så taggad...men det funkade!

ska väl snart sova för imorgon är det TIDIG match!!!! saml 7.15 i allians, vi möter mitt gamla lag och småpsykningar har jag sett skymta redan...snacka om att man är taggad, GALET TAGGAD!!!

ska kanske göra mig en smoothie till färdfrukosten imorgon :) så får det bli, GOD NATT.


kortis

jag sitter och kollar på aik-järfälla, matchen är ganska seg...AIK leder med 5-1 med 40 min kvar..!

imorgon är det träning igen, det kommer bli guld för jag känner att jag verkligen är taggad på att börja träna igen! å i helgen är det match mot min gamla klubb och vi har ett guldläge att ta placeringar. jag gillar!! :)

mer än så blir det inte nu!


jag hade tydligen fel.

jag minns visst det förra inlägget..! :)

nyår blev faktiskt lugnt men kalastrevligt. vi firade som sagt hemma hos emma med middag charader och grevinnnan&betjänten. Vid tolv kollade vi på fyrverkerier på emmas gård. Sen hamnade vi på en fest i en lokal någonstans :) festen var ganska avslagen när vi kom men ändå stannade vi i tyå timmar innan vi drog hem. vi slocknade väl runt halv 4. Jag lyckades slå huvudet i handfaten (jag har fortfarande ont!!) ett bra slut på en bra kväll...! eller?!

jag lägger in blider och kanske nån film sen om jag orkar! :)

idag startade storvretacupen, resultatet blev två segrar utan något vidare bra spel...för sanna har det gått segare med två förluster..men de kommer igen! :) imorgon blir det förhoppningsvis matcher med början kl 8.45 och slut vid halv elva någon gång, om det går som planerat!





träningsläger sept-09


RSS 2.0