29/6 nollåtta

gårdagen var intressant, eller inte.

Fyra timmars jobb på Max resulterade i tre och en halv timmes promenad upp och ner på Uppsalas enda shoppinggata i regnväder. och en halvtimmes uppblåsning av ballonger till barnen. Hmm är det värt tretusen i månaden?! skönt att det inte blir av så ofta.....och vi slipper Tigerdräkten (ett stort PLUS !!)  :)
Sen en vända på stan med Erika, hon växlade pengar och provade en klänning. Sen gick vi och köpte lite godis (vi var vädra det efter allt promenerande.) Väl hemma så sov jag en stund på soffan sen kolla jag på teve resten av kvällen.
Som sagt inte så intressant dag.

idag städning bara hitills samtidigt som O.C säsong ett rullade på teven. najsie :D

senare ska jag även putsa mina fotbollsskor, det är nämligen EM-final både i kväll och imorgon :)
ikväll hoppas jag på att Spanien vinner och imorgon så ska mitt lag krossa :D

have a nice time, nu sk jag käka rabarberpaj :D

None

 
/ Sara Jansson


 


27/6 nollåtta

först Grattis till Johan och Sussie som båda fyller 19 år idag
hoppas att er dag varit TOPPENBRA :D



dagens sysslor: solat, solat, solat, spelat fotboll med Sanna, solat och solat. (visst är jag effektiv ?!)

än så länge så ser det ut som att jag kommer att kunna hålla bloggen vid liv ett tag iaf, vi får se om några veckor. :D


imorgon är det Maxjobb igen, blaaaahaaa. 11-15 Max på stan onajsigt som satan.


/ Sara Jansson

26/6 nollåtta - sent på natten.

jag borde sova och jag kommer att ha grym träningsverk när jag vaknar.
kan det vara medvetandet om det som gör att jag inte kan sova? det är mycket möjligt.


26/6 nollåtta

det har hänt så sjukt mkt sen jag skrev sist här på bloggen.
jag kommer antagligen inte att palla skriva om allt men det som var absolut roligast och det bästa ska jag defenitivft dela med mig av :)

först så var det väl studentskivan som var totalt helgrym. Temat var "så har du aldrig sett mig förr" och Vilken kväll det blev alltså. Härlig förfest hemma hos Niklas efterföljdes med middag med helt okej mat, jättefina tal från många och hur trevligt sällskap som helst. Sen efter att alla fåt sina band (Klassens Plattång, Tack klassen för den haha :D ) så drog eftersläppet igång och kvällen blev enligt mig lyckad. Många av de personerna som jag tycker mest om i världen var där och förgyllde min kväll, (några saknades tyvärr.) det roligaste med hela kvällen var ändå att Soffan kom in på mitt pass. Älskling du är bäst och jag är glad att du var med och gjorde min kväll :D

sen så kom dagen D. studentdagen.  och vilken dag. Den kunde ömöjligt ha blivit bättre än vad den blev. Vi startade kl 8.20 på morgonen med fotografering på skolgården. efter det så promenerade hela klassen ner mot stan och upplandsmuseét. Vi slog oss ned på gräsmattan där och njöt av vår champangefrukost i det underbara vädret. Samtidigt som vi skrev i varandras mössor så samlades det en hel del människor (mest pensionärer) på vägen,de stannade och tittade på oss som de aldrig hade sett ett par glada lite överförfriskade studenter förr. vi var glada ändå.
I kyrkan sen så pratade rektorn, stipendium delades ut (Oskar Mikaela och Nanna var några lyckliga Grattis!)  och vi satte på oss mössorna. I ett enormt tåg så trampade alla studenter från fyris tillbaka genom stan och tillbaka till Fyrisskolan för sista gången. Det var nice men skavsåren värkte redan här, men glädjen i kroppen tog bort det mesta av det onda.
Tillbaka i skolan så hade vi mys i klassrummet med Måns och Anders. De fick presenter och blommor och vi fick våra betyg. Sen var vi äntligen fria vi fick springa ut på trappan och alla skrek av glädje. Sen var det dags att bege sig ut i havet av studentskyltar och människor för att hitta just sina nära. för min del var detta inte det svåraste då familjen Jansson placerat sig hyfsat långt fram :) efter att man fått blommor,gosedjur och champangeflaskor så skulle vi åka flak. Och flaket var det bästa på HELA dagen, de timmarna som vi drog runt i stan var bland de bästa i mitt liv. Klassen NV3e är och var helt underbar så jäkla skön klass :D 
sen bar det av hem till rasbo för mottagning. Jag fick jättefina presenter och blommor, god mat och en massa pengar...TACK :D runt åtta halv nio så kom Emma och hämtade upp mig. Vi fick skjuts in till stan av Daniel där vi skulle träffa våra klasser i stadsparken. Sen efter ett par timmar med mys på bryggan så bar våra vingliga ben oss till BJ och vilket Party det var sen. Jag Tomas och Niklas Emma Jeanette och Cecilia startade kvällen genom att shotta och det blev en hel del fler shottar efter det och ja kanske lite för mycket dricka blev det men kvällen var helt Underbar och Råkul hela vägen. Efter allt dansande så begav jag och emma oss mot centrum för att handla mat det blev Kebab efter många om och men så kom vi till slut hem till Emmas mormors lägenhet :D kvart i fyra så käkade vi världens kebabtallrik det var det bästa slutet som hade kunnat blivit. Jag hann även med att prata med min kära vän Mimmi kl 04.11 på natten...ett som vanligt tio minuter långt samtal om allt och ingenting så jävla värt-:D 

Till sista då så var det MIdsommar. Midsommarafton spenderades på dagen hemma med familjen.Åt gott i både mat och fika (i massor). På kvällen var vi hemma hos Alex. det blev en trevlig kväll med grillning, dans runt midsommarstången och för vissa badning i poolen,vare sig de ville det eller inte :D mkt trevliga människor och skön stämning. 
På midsommardagen så åkte jag och Emma till Vattholma och kollade på dragkampen. Rasbo vann hela dragkampen och KIlen kom tvåa men vann utklädnaden. På kvällen skulle vi hänga hemma hos Alex med en chipspåse och en film men halvägs in i filem så sov alla tre som små barn i soffan. härligt sällskap :D
På det hela taget så blev MIdsommaren hellyckad :D


så har det sett ut sen sista alltså :)
bilder från allt finns på saraa-ah.http://bilddagboken.se skivan 22/5 studenten 5/6 och midsommar 20-21/6 :D
 


nu får vi se om jag kan hålla den här sidan igång....vi får se hur det går som sagt :D

/Sara Jansson


RSS 2.0