fredag,

det är ju sånt jäkla tråkigt väder så man orkar inte hitta på ngt alls! så jag sitter i soffan och kollar på The City Maraton, bredvid mig ligger sture, han drömmer så han skakar och sparkar på mig typ hela tiden, haha assött" :D

igår var jag in till stan och hälsade på soffan, köpte en ny bikini och en extra topp, på rean :) älskar rea,!
i helgen tror jag att det blir en sväng till stugan det beror lite på vädret! :D



Sara-Dagen

idag är det sara-dagen som har firats med mumsigt fika på ämsjön! :)
nu är jag hemma i Rasbo igen efter en vecka i uppsala och en helg vid stugan på ämsjön!

snart kommer emma och vi ska ha en riktig myskväll! puss på alla!


katt+lägenhetsvakt

jag befinner mig för tillfället i stabby och är katt och lägenhetsvakt åt moster och morbror, å det är najs :)
idag har jag ägnat all det tid som solen (för en gångs skull den här veckan) velat visa sig på balkongen för att få lite mer färg, jag och sanna var även över till mamma och käka lunch mitt på dagen.

i lördags var vi på sommarkrysset. mest för sannas skull som älskar EMD. övriga artister var för er som inte såg programmet, Moneybrother (gillade låten som fan), Velvet, Konditorn och Johan Palm. Och jag måste medge att han låter lite bättre nu (även fast jag fortfarande inte tycker att han sjunger speciellt bra) när målbrottet är förbi och hans nya låt sitter som klistrad i skallen på mig.  Men det var faktiskt väldigt roligt och Tobbe Blom är lika charmig när kamerorna är avslagna. OCH ni som missade mig i rutan får ett minus i protokollet haha :D


bilder från  lördags kanske kommer senare....om jag orkar :)


Önskas: bättre väder...TACK!

har jobbat nu tis-tors och skulle ev hoppa in idag med men det blev inte så till slut iaf. så idag blev det en ganska slapp dag jag och sanna var hemma och kollade på film, såg Robin Hood och Skönheten & Odjuret, Jag ÄLSKAR verkligen Disneyfilmer.

imorgon blir det en tripp till stockholm så jag hoppas på lite bättre väder för vädret just nu Suger ju rent utsagt. jag är så less på regn och grå himmel just nu.


Home again,

japp hemma igen, har vart ut till stugan i omgångar för att åka hem och jobba lite emellan.
både på dagis och i alliansen på kattutställning,

har nyss kollat klart på Michael Jacksons Minnesstund, jag kan säga att jag blev tårögd när jag hörde broderns tal och när sedan dottern gick fram till micken så brast det totalt. jag har aldrig riktigt haft någon "relation" till honom, aldrig lyssnat speciellt mkt på hans låtar trots det så sitter en massa av hans låtar där i huvudet på mig och han dansar ju som en gud. det visar ju vilket avtryck han ändå gjorde på världen. Men talen var så berörande att jag fällde en hel del tårar, krokodiltårar.




jag känner en viss ånger samtidigt som jag vet att jag verkligen inte borde ha det, hoppas att jag får chans att förklara mig en dag så kanske du fattar varför jag har gjort som jag gjort!

annars träffade jag emma och alex igår,  vi grillade och drack vin och hade det bara kanonmysigt, tack för kvällen tjejer, och EMMA vi får styra upp detta det kommer bli SUPER!! :D

OCH jag har lyckats! äntligen!!!! ni undrar säkert nu med spänning vad det är jag har lyckats med. Jag satte hela melodikrysset i lördags! är jag inte helt grym? eller hur!! pensionärsvarning säger ni säkert men jag har hört att jag såg ut att vara typ 5 år yngre än jag är så jag måste väga upp det haha  :D nej då men jag tycker seriöst att det är kul med melodikrysset, det tänker jag inte sticka under stolen med! och jag börjar bli riktigt bra! :)


 

RSS 2.0