tjugonionde november tvåtusensju.

torsdag.

fyra år, fyra år har gått sen du lämnade oss.
du var den bästa man kunde ha. VÄRLDENS BÄSTA MORFAR.
sjukdomen förstörde allt, jag fattar inte varför just du skulle drabbas.



image1


Jag Älskar Dig Morfar. <3



miss you / sara

tjugoåttonde november tvåtusensju.


onsdag, idag då.

dagen startade på ett bra sätt, mina tre små vänner var på bussen, allihopa samtidigt vilket var mycket trevligt eftersom att det inte händer så ofta nuförtiden.


sen skolan och då var det bara matlagning, två timmars hål, och sen två timmars fysik. inte speciellt intressant dag kanske. sen kl två slutade jag, då gick jag en ostabil promenad till stan för att träffa mimmi och alex på en fika. efter några turer så hamnade vi på coffehouse :D jag köpte en blåbärsmuffin och mimmi en chockladmuffin, och så satt vi och kollade på folk i en timme cirkus. dåhelt plötsligt så dök adam uppfrån ingenstans,vilket var riktigt treligt eftersom att det var typ hundra år sen jag såg honom sist.
det blev till slut halv fyrabussen hem,

väl hemma var det bara att slå upp religonsböckerna.och plugga plugga.


nu sitter jag och kollar på Greys Anatomy, säsongsavslutningen, asså denna serien alltså, så grymt bra, troligtvis min favorit just nu och desperate housewives såklart, I LIKE ALOT :D

have a nice day / sara

tjugosjunde november tvåtusensju.

Tisdag. och längsta dagen på schemat. 10.05 - 16.30 och de säger att trean ska vara lugn !
yeah right. mellan hörtlovet och julovet så har jag haft/ska ha åtta prov, två redovisningar och två fördjupningsarbeten som ska in. plus labbrapporter och lite sånt. skolan är sjuk just nu.
jag menar har jag något liv eller? förutom skolan så är det fyra till fem träningar i veckan plus matcher på helgerna. och inte nog med det så måste vi trycka in projektarbetet på dessa veckor också. SJUKT !!
när ska man börja leta efter julkänslan liksom? den kommer ju inte att infinna sig så länge den här stressen är kvar. och julavslutningen är på fredagen och julafton på måndagen, vilket betyder två, TVÅ dagars ledighet och tid att ta in julen. hur ska dettta sluta? jag kanske bara är väldigt anti allt just nu men det är mkt det är det !

jag såg ialla fall idag att det är 190 dagar kvar nu till den 5 juni :D
190 dagar kvar i skolan, 190 dagar kvar till studenten :D:D
vilket ju inte är så långt om man räknar bort fyra veckors lov, och andra lediga dagar :D plus helgerna !!
då är vi ju snart där. som man längtar dit alltså :D det kan man tänka på när det blir lite mycket och tänka att faaan va glad jag kommer vara den dagen för att jag har klarat mig genom 12 års skolgång. då känns allt bra igen. nästan som ett plåster när man var liten ungefär :D



sitter just nu i skolan och har grafisk kommunikation. inte så kul, har inte gjort något vettigt på en och en halv timme och det lär väl inte bli bättre under den sista halvtimmen heller är jag rädd. man orkar inte helt enkelt man är som utbränd, och har man ingen inspiration som jag inte tror nån har denna tiden på dagen så är det tugnt.

snart får jag äntligen åka hem men då är det bara att öppna religions boken och börja plugga, första provet på fredag !! hinduismen och buddhismen, skitkul liksom, det blir ju ännu roligare om man är intresserad också, som jag eller inte. nej religon är inte mitt starkaste ämne direkt men lite ,pyttelite intressant tycker jag säkert att det är jag har bara inte plockat fram det :D

Bye Bye // Sara

tjugosjätte november tvåtusensju.

måndag igen, blev ingen skola för min del idag beroende på tandläkarbesök. blev lite julklapp och tomte handling men mamma i stället.

idag mötte vi livets ords gymnasieskollag till SM. gick bra vi vann med 6-3 trots att både madde och vickan fick göra varsitt mål. älskar dom brudarna alltså. finare kan man antagligen inte hitta. ialla fall inte på den här planeten. :D<3

känslorna hos mig varierar just nu, riktigt irriterad på vissa håll medans åt det andra hållet bara garvar jag och är allmänt glad utan anledning, skumt det är det där med humörsvängningarna.

nu är det sovtajm skola i morgon.!!



puss och hej // sara.

tjugofemte november tvåtusensju.


så var man alltså tillbaka igen. vi får se hur lång tid det tar innan jag lägger av att skriva igen. man har verkligen sina perioder, då man beteer sig som värsta bloggnörden, eller då man skiter i allt och drar täcket över huvudet, stoppar huvudet i sanden helt enkelt. 



igår var det en månad kvar till julafton iaf.  jag älskar julen, jag älskar den på alla möjliga sätt och vis.



big kiss, sara

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0