Borrelia....?

jag blir förbannad på hur dålig hjälp man får på vissa ställen, var och träffade en läkare för ca tre veckor sen(med tanke på mitt ben) som sa att jag inte behöver vara orolig över mitt ben,( att det kunde vara ytliga blodkärl eller liknande) han sa att alla prover var bra och att de hade tagit borrliaprov och att han skulle höra av sig. Av sköterskan på det stället fick jag hälsningen att jag nog inte skulle behöva oroa mig för benet!
nu har jag varit ner till min riktiga husläkare och hon misstänker nästan direkt att det är borrelia, och enligt mina journaler så har det inte tagits något borreliaprov på mig någonsin!! Hon skrev direkt ut medicin och tog ett borreliaprov. Så nu är det bara och vänta och se!

men alltså jag funderar ju på hur det hade blivit om jag inte hade gått till min riktiga läkare, om faktumet är att jag verkligen har borrelia...hade jag fått märka det själv då när jag blivit sjukare?! när det gått för långt...!
hur kan en läkare säga att det inte är någon fara medans den andra tar det på största allvar, Man måste verkligen vara jättesjuk direkt för att få ordentlig hjälp!

annars så var jag och erika i stockholm igår, vilket blev en riktig heldag och idag har jag jobbat på dagis mellan 11-17 och sen blir det jobb i allians hela helgen,
Fredag: 15-21.45
Lördag: 10-19.30
Söndag: 8.30-13.30

ska även imorgon träffa mimmi och emma på en frukostfika, MYSFAKTOR 100! för imorgon tänker mimmi lämna oss för örebro, ett beslut jag inte riktigt gillar men dte är bara att gilla läget, hön försvinner ju inte liksom! :D

igår öppnade ju också Cubus en butik i Uppsala (äntligen! säger jag) Uppsala behöver lite nytt, man har tröttnat på stan. Dock tyckte jag inte att det var så mycket att hurra över när jag var in igår, men det kanske blir bättre utan folkmassorna, det var ju trots allt premiärdagen!
får ta en sväng in imorgon igen och kolla läget då. är även sugen på ny väska och det är 25% på Accent så en sväng in där ska jag också hinna med! :D

det var ALLT från mig.


ny vecka, nya utmaningar eller nått i den stilen!

jajamensan!

i helgen spelade jag innebandy och det gick så att det blev en vinst och två förluster, resultatet av detta är en sjuk värk i hela kroppen (vilket jag helt har mig själv att skylla!! för lite sommarträning och dåligt stretchat efter matcherna!) men so what känner jag, Som jag känner nu så är det inte ens kul men innebandy, jag känner inte ens för att åka på träningarna, förr har jag alltid varit en träningsnarkoman men nu har jag ingen lust alls. kanske behöver man en paus?!

mitt ben är fortfarande helt konstigt...blått och det domnar bort ibland. ska ner till vårdcentralen igen i morgon och försöka få en remiss till sjukhuset,

annars så funderar väl jag och erika på en eller två trippar till stockholm i veckan...vi får se hur det blir :D


några bilder från helgen!







tröttelitrött!

min helg har varit alldes hetsig och jag har gjort en massa saker som jag inte orkar berätta om nu för jag är förjäkla trött alltså! så detta får vänta tills senare!

imorgon får jag nog ta och gå ner till vårdcentralen och försöka få en remiss till akademiska för mitt ben! eftersom att läkaren på vaksala inte kommit med någon fastställning på vad det kan vara för fel ännu...och jag vill ha reda på vad det är för fel ganska snart!!

nu ska jag sova, känner mig som en levande sömngångare! GOD NATT folket!



och just ja hur grym är inte Bolt?! 9.58...11 hundradelar. GRYMT!

live från jobbet!

jaa, sitter här och väntar på att få åka hem, nu är det bara ett lag här (tror det är hagunda), under hela kvällen har det varit ganska dött (inte konstigt en fredag kanske!) mellan 16.00 och 17.40 typ så var det bara jag och en kille till här. inte mkt att göra alltså.
helgen som annars ser hur typ såhär, ikväll ska jag hem till soffan och sanna och bara mysa. imorgon jobbar jag mellan 8-15 eller nått sen ska jag hem och sen på 20års kalas, mkt trevligt! och söndag blir et antagligen att åka till gamlis på träningar hela dagen, thats my weekend!

läkarna hittar inget fel på mig, de tog ju 2 rör ,med blod och gjorde en massa tester...jag har ingen blodsjukdom ialla fall vilket var tur! alla testerna var ite klara än, så vi får helt enkelt vänta och se vad domen utvisar!

Nu tänker jag städa iordning här och sen gå hem......:D



jag och alex - sep 2007


puss och godnatt på er!

torsdag.

sitter och väntar på att läkaren ska ringa så att jag kan få mina provsvar...vet inte vad jag hoppas på att de ska säga, jag vill att de ska hitta något fel så att man kan "bota" det men samtidigt så vill jag inte att det ska vara något allvarligt.....! hmm.

samtidigt sitter jag och dricker te och kollar på Mysteriet på Greveholm, helmysigt! :D

senare idag ska jag åka in till stan för jag ska jobba imorgon så då blir det smidigast så! Annars så ska jag på 20 årsfest på lördag med emma och har träningsläger hela helgen (om jag får träna vill säga!), det är lite att göra i helgen alltså.

tillbaka till mysigaste julkalendern ever!


jobb.

den enkla förklaringen till att det är ganska dött i bloggen är för jag inte har något speciellt jättespännande att skriva om förtillfället THATS IT!

annars så sitter jag på jobbet, har typ en och en halv timme kvar innan jag får åka hem, och det är verkligen heldött....inte mycket folk och tränar idag inte. Inte konstigt kanske det är trots allt fredag kväll. Jag skulle väl själv inte vara så sugen på träning en fredagkväll.
Ska i alla fall jobba i morgon också mellan typ 8.30 & 19.30 jippie....hela lördagen är räddad det är ju helt underbart :D

vad händer annars i mitt liv?

har haft problem med ett ben, har blånader över hela vänster foten och det har spridit sig uppåt mot knä och låret så nu måste jag in och ta prover på måndag för att kolla upp vad det är...men enligt läkaren så ska det inte vara något allvarligt och det är ju skönt.
i tisdags träffade jag mimmi och emma på en frukostfika och i onsdags var vi ut och käkade en fördelsedagsmiddag på alexander för att fira alex (hon fyllde i juni och det är inget ovanligt att vi är lite sena) det var kanontrevligt att träffa favorittjejerna igen i alla fall! Hann även en sväng hem till emma för att kolla in lägenheten!

annars är livet lugnt! så att säga.

sen så har min bästa vän beslutat sig för att lämna uppsala och flytta till örebro inom ett par veckor....jag vet inte om jag är riktigt med på den idén, jag är både glad för hennes skull och ledsen för min skull....för jag kommer sakna henne så fruktansvärt mkt. 
vi får se hur det blr med allt detta, jag kanske ska kidnappa henne, hjärntvätta henne och få damen att stanna i stan lite längre! :)

usch va jag kommer sakna my best friend när hon lämnar!

RSS 2.0