till ämsjön och sommarstugan idag!

midsommaren blev minst sagt lugn, både tråkigt och skönt på samma gång!
Hade ialla fall en mysig toppen kväll med Emma, tack gumman! :)

nu drar jag till stugan men kommer hem en sväng på måndag-tisdag.


hola amigo

hallå allihopa,

ja vädret är fortfarande skit! det regnar typ hela tiden och det renar inte lite heller det öser ner!
planerna för morgondagen och helgen är väl fortfarande ganska oklara, sillfrukost ska det bli iaf men sen är det ganska oplanerat. Vi får se hur dagen och kvällen ter sig!

ska också tillägga att jag nu ska prova nya Dove Hair Minimissing (osäker stavning) måste fixa en riktig kanonstubb och kolla om det funkar så bra som reklamen säger, tveksamt men behövde en ny så varför inte testa ngt nytt liksom?! :D

var till stan idag och lämnade in papper till AF, var på stan, maxi och systemet en sväng. Inhandlade en klänning (bild kanske kommer!) och lite annat smått och gott :) klänningen lär man ju inte kunna ha imorgon om vädret håller i sig, men man får la se hur det artar sig.

bilder från midsommar 2008


sjuk

jag är sjuk, har ont i halsen, bihålorna och bröstkorgen, snoret rinner och kinderna blossar.
inga specifika planer finns för övrigt för midsommar, tyvärr. vi får se hur det ordnar upp sig!


det var allt från mig, jag orkar inte mer,

update for you my friend.

vad har hänt de senaste en och en halv veckan, här kommer uppdateringen. enjoy!

Den största händesen var väl att Soffan, min älskade soffan, tog studenten förra fedagen.Hon var så vacker och glad :) jag minns hur glad man var själv den dagen för så där ett år sedan, det går liksom inte att beskriva!

Annars har jag jobbat på dagis ett par dagar och det har gått mer än bra, Vädret hade man ju kunnat hoppats lite mer på, men jag har läst i tidningarna att värmen ska komma lagom till midsommar vilket jag verkligen hoppas på. Planerna för midsommar är noll än så länge men förhoppningsvis så blir det som förra året en kanontrevlig helg,  

Lite lite innebandy har också hunnits med, vi hade möte med sportchefen och det ser minst sagt mörkt ut, kanske blir det ett år utan innebandy, vem vet? Killarna körde också första träningen i måndags och det så bra ut mtp uppehållet, det som inte såg så bra ut var min kondition, den var katastrofdålig haha MÅSTE verkligen ut och springa!!







Har även lyckats gå och blivit sjuk, bihålorna, halsen och örat, värker. INTE ALLS bra!!

Måste skriva grattis till min vän Alexandra som fyllde år i måndags GRATTIS! och även grattis till jossan som fyller 20 idag, hoppas du har det bra där borta! :)


i'm back!

back on track, som ni har längtat jag vet :)
vänta er inlägg i massor....med start imorgon antagligen, för jag orkar inte idag!


RSS 2.0