hatar bussar!

skulle ta 17.35 bussen mot stan, 18.43 kom första bussen! sjukt irriterande då tre bussar kom som skulle åt andra hållet och typ tio bussar bara åkte förbi! gaaaahhaaaaa HATAR sånt där!!

jobbat iallafall hela dagen och sen tränat för första gången på flera veckor...kändes helt okej så jag startar comebacken med att dubbla i helgen NAJS!!! träningen var inte speciellt jobbig, vissa övningar kändes helt meningslösa!! Så är det ibland bara att bita ihop och ta nya tag, jag var iaf glad över att kunna börja träna igen så jag hoppas att tån håller i helgen :)




imorgon jobbar jag 11-14 och 15-21 lite segt men vi hoppas på en lugn kväll och kanske lite "fredagsmys" ;)

BIG NEWS: Det är Snööööö ute!! :)

det är snö överallt, hur mysigt är inte det?! dock börjar det blir lite slaskigt ute...hoppas det inte fortsätter så utan att snön håller sig kvar :)

barnen blev helt överlyckliga när snön kom så på jobbet har vi varit ute en massa och byggt snögrottor, snögubbar, snölyktor och snösjörövarskepp. Lite pulkaåkning och mysmellis med varm choklad :)

'



just det, se inte Psalm 21...den var verkligen inte bra!
 Bra skädespelare men en skitfilm, typ en psykfilm!! uscha!


snurrig!!

jag har nyss kommit hem från jobbet, blev en lite längre dag än jag väntat men så blir det ibland! är helt snurrig på allt det dära, hoppas det blir klart imorgon så att man vet hur allting blir! (:

ska käka middag snart tror jag sen ska jag träffa emma och frida för en bio, skulle ju ha sett Saw 3D men ändrade planer så nu blir det Psalm 21..23...eller vad den nu hette! :)



söndag.

haha detta går ju som väntat! :)

har iaf jobbat hela veckan lång, men varit ledig hela helgen!
igår var jag till allians på förmiddagen för final i UNT-cupen..slutade tyvärr med ett silver. Hängde kvar en stund och träffade sen sanna på stan. köpte skor, leggings och en tröja! :)
när jag kom hem somnade jag (otippat!!) på soffan, käkade mysmiddag med sofi och sanna för att sen åka till emma och frida för förfest och sen utgång! som vanligt blev det BJ, som de senaste helgerna men vi har haft så sjukt kul där så ingen anledning att byta ställe! ;) Mycket roligt folk och massa dansande..väldigt trevlig kväll! 

åkte hem till mamma vid typ 12 eller nått, kollade på idol och mös med Sanna, så mycket har jag hunnit med idag. väl hemma så somnade jag på soffan (återigen otippat!) i jobbigt många timmar, får se om jag kan somna inatt eller inte! 

imorgon blir det bio med fridis och emmis. vi ska se Saw i 3D och så ska vi kolla på ljussättningen på stan, MYSVARNING :)



 

på sofis begäran!

bara en dag kvar till helg och imorgon jobbar jag typ mellan 11-22...härlig fredag!!

min dag startade helt sjukt med att jag vaknade, SHIT jag har försovit mig, upp in i duschen, kommer tillbaka till sängen, väckarklockan står på 03.27....men bra jobbat Sara, du ska upp om tre och en halv timme!! somnade om med blött hår och såg ut som ett troll när jag vaknade igen!

annars har dagen varit jättebra, bara små söta "änglar" på jobbet! Varit i skogen och byggt koja, degat, lekt sjörövare och målat stenciler, slitsamt jobb man har! (:

keep up the good work (:


RSS 2.0