Gott Nytt År..eller nått!

då var dagen här, Nyårsafton!

Som de senaste åren har varit så sjukt bra och hyfsat välplanerade. I år finns inga planer och jag känner mig helt opepp på att fira nyår. Vet inte varför det känns så, kanske för att det som sagt inte är bestämt vad som händer och att jag därför måste bestämma mig för något. Vilket känns Jobbigt!!

sen måste jag bara få uttrycka min besvikelse och ilska som finns inom mig! gaaaahhwww!! Stå för dina handlingar och var ärlig för faan. Allvarligt talat! Att linda in sig i en röra och sen bara förvinna utan att klara upp allting blir bara fel. Det kanske känns som en lättnad just förtillfället att bara dra men det kommer att slå tillbaka garanterat!!
Jag vet inte hur andra berörda känner men jag är bara så jävla besviken, jag förstår allt som hänt runtomkring, jag förstår det. Men allting kunde ha skötts lite snyggare. Inte att man bara skiter i allting och lämnar oss andra i sticket! och att dessutom gå vidare med något nytt nästan likadant. Ja, jag tycker att det är dåligt! Det är inte bara jag som känner så, men jag ska kämpa vidare, det kan du lita på. även fast jag verkligen är så grymt besviken

och så har jag fått det bekräftat, Det finns Någonting som alltid funnits i mitt liv och som för ett tag sen förvann såhäär fort. Det var något som jag trodde alltid skulle finnas. Jag trodde att jag ver den som tyckte det var allra jobbigast att gå vidare, den som var mest ledsen och den som saknade det mest i hela världen. Kanske för att jag är så som person och gillar inte när stora "sämre" förändringar sker så fort. Men nu är det bekräftat, nästan ALLA berörda vill ha tillbaka det gamla, nästan alla säger "det känns inte som förr", "det är inte samma sak längre". Det är ingen tror jag som inte trivs med situationen de är i idag men det var verkligen något speciellt med det vi hade ihop, något ingen annan förstår. För när man fortfarande ibland kan få tårar i ögonen när man pratar om det eller ser en bild eller en film, då försår man hur mycke det betydde, När jag även får höra från andra utifrån, som inte var en del av det men ändå var det på ett sätt, säga att "det var bättre förr", "vi saknar det" blablabla då funderar man ju på varför det blev såhär från början?! varför dela på något så bra? Jag vet inte varför det hände..å andra sidan kanske det var bra med en paus från varandra, alla skaffade nya lärdomar från olika håll..för att sen dela med sig till oss andra av detta, vi växer in i andra roller och utvecklar oss själva!
Jag menar När vi såg att ett års frånvaro från varandra inte gjorde någon skillnad, att det fortfarande var samma sak så börjar tankarna att snurra, Kanske kanske, en dag!! :)




/ sara jansson

julhelgen!

julen är snart totalt över och jag tänkte sammanfatta de senaste tre dagarna!

julaftonen blev det julfrukost med skinkmacka och senap med familjen fick presenterna av mina systrar, ;) ett svart midjebälte av sanna och ett fotoalbum av soffan. Sen åkte vi in till Mormor och träffade henne och mammas sida av släkten. Det blev grötlunch och såklart ännu en skinkmacka :)
hem en sväng, kollade kalle och sen åkte vi upp till tuna och träffade pappas sida av släkten (delar av den). det blev mer julmat och paketöppning och singstar :)

juldagen vart det mycket slappa på morgonen med lite film och lite sånt, sen kom Mormor ut på middag, :) på kvällen sen så blev det partaj. Jag och Emma åkte hem till Daniel en stund på typ förfest det var väl inte så himla många man kände där men ändå helt okej trevligt :D sen vidare ner på stan och utgång, vet inte om det var bra eller inte, först en timmes kö och sen asdyrt inträde. Och väl inne så var det svårt att dansa då det var så sjukt mkt folk. men ändå ganska kul, träffade en hel del folk och så där :D sen strax efter två så drog jag och emma vidare, ner på stan och till Max för att träffa Sandra och Madde, emma lyckades få tag i en gratishamburgare och sen gick vi och försökte få tag i en taxi. delade med madde. sen sov jag och emma hos emmas mormor! :)

annandagen idag! vaknade vid halv tio åkte ner på stan vid kvart i elva skulle kolla in rean men det var så sjukt mycket folk och de betedde sig som om det gällde livet så vi la av ganska fort. drog till Ahlbergs istället och käkade sallad. sen åkte jag hem och emma skulle träffa sin mamma. Väl hemma kollade jag på Fanny och Alexander (5 timmar lång), eller jag sov kanske hälften av tiden och missade alltså halva fimen. Nu kollar jag på körslaget och tycker att Nanne varit bäst hitills (alla har inte sjungit än). Sen ska jag sova är astrött efter igår!

GOD NATT (snart) :)

jag och emma -07 :)


/ sara jansson

GOD JUL allihopa. :)

och Tack alla som gjorde som jag sa och önskade sig lite snö av tomten, vi fick lite snö här hemma i Rasbo i alla fall.




/ sara jansson

dan före dopparedan,

nu är allt klart, julklapparna är inslagna, huset är städat, granen är klädd och skinkan är griljerad. så nu är det bara att vänta in julen och julafton.

idag har jag städat undervåningen och slagit in det sista klapparna och har också hunnit med att avverka ett träningspass med killarna sådär dagen innan. nu ska jag strax joina mina systrar och kolla på uppesittarkvällen med Lotta. :D
imorrn blir det först frukost kl 8 sen till mormor och senare vidare till Kusinerna uppe i Tuna.
 
OBS! om alla önskar sig lite snö imorgon av tomten så kanske vi kan få se lite vit mark imorgon så att julen blir fulländad, okej, alla önska hårt nu!!





/ sara jansson 

dan före dan före dopparedan...

jag sa att jag längtade efter snön tidigare...ute verkar det inte vilja komma någon snö än på ett tag (även fast det snöade lite grann i går kväll). Så därför så har jag fixat så att det snöar lite grann på bloggen i alla fall, allt för att komma i julstämning.. och lite annat nytt som ni ser :)

så, dan före dan före dan...(eller vad det nu blir) och vad har jag gjort idag då? kollade först på film med Sanna i morse, sen julmatshandling med Mamma&Sanna och sen Julklappshandling med Pappa!!
fixade även med min kamera idag så nu har jag en sprillans ny, måste testas ordentligt så fort jag laddat upp batteriet ordentligt, resultat kanske kommer om jag orkar!


lite innebandy också då för de intresserade...gårdagen resulterade i vinst för u-laget mot Saga med 3-2, förlust för killarna mot Sirius med 5-3 och oavgjort för A-laget 4-4 mot Arlanda. Helt okej resultat och jag fick på A-lagsmatchen göra ett solonummer genom hela planen och avsluta (för en gångs skull) i målet, vilken lycka haha jag visste inte ens att jag kunde dribbla så många i en sväng liksom! kul att nya tränaren fick se det också eftersom att det är viktigt med första intrycket (och eftersom att det troligen aldrig kommer hända igen),  men det kommer att bli flera tappra försök iallafall det kan jag lova! :)

måste även ta mig ett snack med morbror min om hurvida domaren har rätt eller fel, jag har hört förn någon att man aldrig ska klaga på domaren, men det tycks funka för andra i vissa situationer så det ska vi bli varse jag och han :)

imorgon blir det julstädning och tvätt för nästan hela slanten och även slå in de sista julklapparna sen är det bara att vänta in julaftonen, det blir atagligen Uppesittarkväll med Bingolott och Sanna's darling....myyyyyys! :)



/ sara jansson

juletid.

allt börjar ordna upp sig inför julen nu,
nästan alla julklapparna är fixade, och idag har jag soffan och sanna julbakat med Rocky Road och Mozartkulor :)

det jag saknar mest just nu är snön, VAR ÄR DEN? jag har minnen från när man var liten och det var jättemycket snö ute på julen, när tomten kom pulsande genom skogen i snödrivorna. Det är en RIKTIG jul!. Men jul blir det nog i alla fall med eller utan snö!

i morgon blir det heldag i allians, först match med U-laget mot Saga. Jag ska anta uppgiften som center (vilket inte har skett, mer än någon enstaka gång på träning, på många år!!) Det kommer att bli intressant och se hur det utformar sig! :) Senare så möter killarna Sirius...släktfajt i båset med andra ord. Som känt är så leder kusinen min poängligan i Sirius så jag ska sätta Lucas på punktmarkering på honom så blir det bra sen :D 
Sent på kvällen så möter A-laget Arlanda. Sist blev det en ful match så jag antar att samma väntar oss i morgon. Men med många bortresta över jul så kan det mycket väl vara samma för motståndarna!! Man kan bara hoppas! :)

nu ska jag kolla på film och mysa med mina underbara systrar.



/ sara jansson

ur form

grattade mimmi i dag..(jag vet vi är sena) men vi har aldrig tid för varandra för tillfället.! sorligt men sant!
iaf, vart som vanligt asflummigt men väldigt mysigt :D

annars så är jag ur bloggform just nu och pallar inte nått!!



/ sara jansson

helgen i helhet.

Updates om helgen min!

i fredags var Emma här, vi kollade på idolfinalen och sjöng ABBAsingstar :) tack för en mysig kväll vännen.

i går, lördag, åkte jag tillsammans med laget till Enköping för att spela match! Det startade hur bra somhelst med ett snabbt mål från våran egna soffan :D dessvärre så tappade vi matchen och hade en massa otur med styrningar från våra egna klubbor och hjälmar in i eget mål. Men lyckas ändå hämta upp matchen och till slut spela 5-5. skönt att plocka poäng av tvåan i serien.
på kvällen begav vi oss till Thor på Julmys med laget. Det blev en väldans trevlig kväll med julbak och film. Tack för en toppenkväll tjejer*!

Dagen idag började med att jag åkte en timme för tidigt till samlingen, härligt Sara! (jag anser att det är erikas fel! haha) matchen vart målrik men inte åt rätt håll. 10-6 förlorade vi med, men är man inte vaken från början så kan det bli så, hoppas att killarna har insett det nu! det blev en ful match och vår annars snällaste back Lucas åkte ut, inte bara en gång utan tre!! haha 
Sen åkte jag med mamma, sofi och sanna och julhandlade lite grann! ska in med soffan imorgon igen! Väl hemma kollade jag på VMfinalen som tyvärr slutade 7-6 (i sudden) till Finland. annars var det en RIKTIGT bra match!

bilder från i lördags hos thor

 

             



(fler bilder finns på http://saraa-ah.bilddagboken.se/p/upload.html?#2 den 13/12)

/ sara jansson


IDOL-KEVIN

Vem faller inte för hans charm?
Värdig Vinnare, Helt Klart!




friday.

ikväll ska jag antagligen träffa Emma :) ska bli mys för vi har inte setts på jääätteläänge!!
vi ska kolla på idolfinalen!! lite tråkigt ändå att det redan verkar vara uppgjort, överallt så skriver alla att Kevin vinner och Wikipedia har redan skrivit in Kevin som vinnare av idolfinalen 2008! det ska ju vara spännande i en final även fast jag också tycker att Kevin ska vinna, Alice sjunger jättebra, verkligen. Vilken röst och bara 16 år. Men Kevin alltså,han har det mesta rösten, charmen, scen närvaron, uteseendet, personligheten jaa det mesta. Inte för att jag är någon expert på det här området men man blir bara glad av att se honom på scenen och se hur mycket han älskar det han gör!
så jag är tråkigt och säger att jag hejar och tror på Kevin i kväll.

imorgon ska ja först till Enköping sen blir det julemys hos Sofia Thor! dundermys!!!



me and the best of all Emmas in the world,
(härlig stavning och grammatik)


/ sara jansson

tisdag.

idag har vi träffat den nya tränaren, det är svårt att bedömma hur det kommer att bli efter bara en träning men det var en bra träning med bra tempo idag så det bådar väl gott.

och på lördag så vankas det ev. julmys med glögg, lussebullar och en massa annat hos Thor, mycket trevlig! så det ser vi fram emot! :D

Bilder från våran twist- och vinkväll :)

en glad Sara med en glad shott!

mimmi emma och jag i en twisteromgång


alex och mimmi :)


/ sara jansson

andra advent.

bad med updates!!!

förlust mot Valhall igår med 4-6, illa för vi spelade riktigt bra! men vinst idag för killarna..vilket är naaajs! nu är vi uppe och nosar på topplaceringarna!! :D

och så är det andra advent idag, det är slaskigt och pyttelite snö ute, trååk för jag vill ha mycket snö eller inget alls!!

idag har jag Sofi och Sanna bakat lussebullar, :D mycket gott!! och nu ska jag snart kolla på innebandy VM (?) HEJA SVERIGE!! :D
 
jag och erika - erikas student -07


/ sara jansson

Lagkänsla

Att få tillhöra ett lag är verkligen något speciellt, man är ett antal personer som gillar samma sak, som samlas och vill nå till samma mål. Att vinna matchen, att ta nästa steg och att utvecklas.

jag har nyss läst en blogg. där kritiserade man sina medspelare hej vilt (dock inte med namn). Men det snackades om den sämsta kedjan i laget och en spelare i samma kedja som inte gjorde som den skulle. Att kaptenen inte uppfyllde sina "plikter" och att laget presterade katastrofdåligt och att man var mycket besviken på sina medspelares prestationer trots att skrivande person inte ens deltog i matchen. Det fanns inga ord i bloggen som antydde att denne trodde på sitt lag utan det var bara snack om det negativa.
Visst man man kan inte tycka om alla, det är omöjligt. Men jag tycker ändå att man kanske inte ska skriva en massa saker och hänga ut enskilda personer och att skriva att laget man spelar i är dåligt. Att göra det så offentligt som på en blogg tycker jag bara är pinsamt. Det kommer ju komma ut förr eller senare och då slår det tillbaka.
 
Jag funderade lite och insåg vad de två lagen som jag hittills har spelat i har gett mig. Jag har fått chansen att lära känna en massa människor, (där självklart vissa har kommit lite närmre hjärtat än andra). Inte bara spelare utan även Tränare, Ledare, Föräldrar och Supportrar. Alla, människor som vill åt samma håll. Jag har fått lära mig att kunna ta och ge kritik är en självklarhet men man får inte glömma beröm! Att stötta, peppa och hjälpa sina lagkamrater är minst lika viktigt.



Under en massa år så spelade jag i Rasbo IK. Många av oss hade spelat ihop sedan vi var små. 
 Nya spelare kom till och gamla spelare försvann under åren men lagkänslan och sammanhållningen vi hade i laget var något alldeles unikt. Vi gick igenom vinster och förluster, glädje och tårar tillsammans. 
Vi fick upplevda DMsegrar, cupfinaler och Div1kval och en hade en underbar klack som stöttade oss genom allt. 
Jag har insett att människorna jag lärde känna genom att för många år sen gå med i det här laget är människor som jag alltid vill fortsätta ha som vänner. Vi var som en familj och stöttade varandra på och utanför planen vare sig det handlade om innebandy/fotboll eller inte. 


                                                                                                       


Nu spelar jag i Nyby IBK och är inne på andra säsongen.
  När vi startade så kom spelarna från tre olika klubbar och skulle bli till en, och det har gått som en bergochdalbana.
 Vi har som sagt inte spelat så länge ihop men jag har ändå fått träffa en massa människor som jag tycker om.
Det har hänt en hel del inom och utanför laget, inte alla positiva men hoppas att det ordnar upp sig.


Tack för allt jag fått uppleva och lära mig.


/ sara jansson



när vänder det?

tråååk, ny design på bloggen igen, lite jul och vinterinsirerat....eller nått!

När ska allting sluta gå utför?



/ sara jansson

RSS 2.0