matchen är slut,

har spelat klart matchen nu och har även hunnit se den på video en gång också, vi lyckades vinna matchen med 3-2 till slut efter en upp-och-ner match, vissa stunder spelar vi bra, vissa skit! Vi hade hur mycket lägen som helst men lyckas bara göra tre mål, och det syndes tydligt på filmen också...vi borde ha haft större siffror på tavlan! vi plockade poäng..det är det viktigaste :)

imorgon kommer emma vid tolv, sen får vi se vad vi hittar på :) MYS ska det bli ialla fall!


helg

sanna och jag kollade på curlingfinalen igår, det var en rysare och vi somnade väl in efter 04.00 nån gång. ändå var jag uppe med tuppen imorse..löste melodikrysset och korsordet i tidningen (pensionärsvarning i know!) men jag tycker att jag gjorde det ganska bra.

på kvällen idag var jag till fyrishov med sofi sanna siri och erika och kollade på stensture-fbcuppsala seriefinalen och avgörande matchen, en målrik och spännande match som slutade med seger efter sudden till fbc. :)

nu på kvällen har jag kollat på melodifestivalen och jag säger bara..Dolph Lundgren, i love him! :) såg också kalla i tremilarn, det gick inge vidare.

imorrn är det match, GUD SÅ KUL. och som vanligt...käka taggtråd.


jobb

jaha då får vi se om det är lika segt att jobba idag också, än så länge kan vi konstatera att det är så!

keep up the good work! :)


.

BIG HAPPENING SOFFAN, nu händer det grejer minsann!!

sjukt segt är det att jobba idag, alla är väl borta på sportlov! eller nu senaste timmen har det varit lite rörelse men innan kl 18 var det stendött. jag blev anklagad för att det var jag som skrämde bort kunderna men det tror jag inte ett smack på !!!

igår körde jag på stenhårt med dubbla träningspass på kvällen, bra jobbat va? känner mig lite matt i benen idag men det var de värt! förhoppningsvis ska vi spela våran match som blev inställd nu i helgen på söndag hoppas hoppas för jag är sjukt spelsugen, håll tummen :)

och till sist så kan jag tycka att man har tröttnat på snö och kyla, så nu kan solen, våren, värmen och sommaren få komma!




bläääää! sofi du lär bli besviken!

matchen vart inställd, skit också jag som var galet taggad...killarnas match gick heller inge vidare. så jag pallar inte återuppta uppdateringarna här...ni får gott vänta (SOFI).

nu: anja och sen melodifestivalen sen får vi se. 

tisdag

träningen var inställd och istället körde vi ute. vilket var riktigt kul! :) vi sprang en runda två varv sen körde vi fotboll i snön, haha vurpor, glidtacklingar och glidningar var det väl mest..inge direkt skönlir! :)

nu ska jag tita på vänner sen sova! GOD NATT ALLA :)


söndag den sjunde!

jag måste ju säga att Salems låt igår var riktigt jäkla bra....den lär lyssnas sönder inom en snar framtid. :)



idag bara en massa innebandy, först med killarna sen in till allians en sväng! killarna vann efter en händelserik match och sannas lag åkte tyvärr på en ganska stor förlust! NOG OM DETTA!

annars träffade jag på en massa folk som man annars träffar sällan, hur kul som helst, och på fredag ska vi till sandra och om jag vet helt rätt så kommer det bli MYYYYS <3

nu ska jag kolla lite på vänner innan jag somnar! GOD NATT folket! :)

nu är det lördagsmys....! :)

har en mysig hemmakväll med soffan!
vi har kollat på Djungel George och käkat kyckling, pommes och bea. Senare väntar melodifetivalen...HEJA Ola och Salem! :D flopp eller ej iår?! vi får se! :)


slut slut slut

har för en timme sen kommit hem från träningen och jag är slut i kroppen först var jag med på killarnas en stund och sen fys på våran träning så imorgon har jag nog värk i benen, jovars men det är najs! :D har inte sagt ngt om matchen som var i helgen, det finns ingenting att skriva om mer än att jag hade mardrömmar på natten! vi får försöka vinna resten av matcherna som är kvar och hoppas att det går våran väg!

i helgen har jag också hunnit med att träffa emma, först middag och bio och sen en dag på stan och marknaden och sen mys med tv och fruktsallad!

paradise hotel är slut för säsongen och jackie & patrick vann, Rätt tycker jag nog även fast jag gillade kristoffer också! :)

v  emma & jag, augusti-09  v


RSS 2.0