28 februari 2008

Grattis Mimmi till körkortet :)


annars är jag så sjukt irriterad och arg och ledsen över ALLT just nu, jag hatar det. varför i helvete ska det vara så jävla svårt för, va?! var är den som lyssnade på allt och alltid oavsett vad alltid ställde upp, just det borta! skitkul  :'(

melodifestivalenmys och hollandsplanering hos alex med tjejerna på lördag, Tack för allt ni gör för mig, ni gör allting lite mera värt.

26 februari 2008


 bar 100 dagar till studenten baby, i love it
  den dagen kommer bli underbar :)

image5

24 februari 2008

Allt är borta, det går aldrig att ersättas ingen kommer att kunna ersätta det som en gång fanns, den som lyssnade och fick en att må bra när allt var piss är borta vad hände med "ring när du vill jag lovar jag kommer alltid att svara och lyssna" 

 
får man gråta? för då vill jag göra det, NU !!


23 februari 2008

imorse vaknade jag kl 7 och hade en massa konstiga tankar som snurrade runt i mitt huvud, tankar som jag inte ville ha där.glada roliga tankar som direkt omvändes till  jobbiga och tråkiga tankar inte alls kul.

annars då jag har varit duktig och öppnat skolböckerna för första gången på lovet, hm duktiga jag då :D

kl fem så kom emma och hämtade mig, vi skulle nämligen ha en liten dejt hon och jag :)
det blev bio och vi såg P.S I love you,den var faktiskt bra och det kan hända att jag fällde en tår eller två.
efter bion så åkte vi rally hem med emmas bil för att vi skulle hinna se melodifestivalen, eller egentligen skulle vi se på Björn Gustavsson den urgulliga människan. för melodifestivalen har spårat och jag överväger starkt att inte kolla nästa gång, det enda som är bra är björn och kristian. : )
   - hej jag heter sara och är negativ till allt. !!!
nej men det är så jag tycker. :D

image4




nu blir det soffan och en bra film :) ciao!!


// sara.j

22 februari 2008

fredag igen, snart skola igen hmm, det är iofs bara 4 veckor kvar sen till påsklovet så det är lugnt :D haha jag är så jäkla skoltrött nu, men det är bara 104 dagar kvar så det är lugnt :D

annars då dagen spenderades med att kolla lite på teve det blev i en annan del av köping, haha klockrena dom är. hann även med att sjunga lite singstar och spela lite tv-spel, nörd-varning !!!!

runt kvart över fyra så tog jag tag i mig själv och promenerade ner till hallen och killarnas träning. det var bara 4 pers där så vi orkade inte ens sätta upp sargen. vi byggde en miniplan i mitten och spelade match, tre mot tre och två mot två turnering ( som jag och erika såklart vann till killarnas förvåning) jag fick tummen nästan avslagen och erika blev nockad så att näsan nästan gick av :) annars så gick det rätt lugnt till.
efter träningen så kom jag hem, duschade och käkade kött och pommes frites , namnam :D
lite senare så kom erika förbi, vi slängde oss i soffan och kollade på jerry springer, lets dance och hjälp!

runt kvart tio i tio så åkte vi in till stan, vi skulle hem till Martin för att hämta pappa. vi trodde att vi skulle få komma hem och sova rätt snart eftersom att vi var råtrötta men i stället så blev vi kvar hos martin i typ 3-4 timmar, haha när vi kom så satt dom som tre muppar i martins soffa och kollade på sunes sommar och drack öl och käkade godis ur en plastbunke :D sen fick lyssna på när pappa, basse och martin tog ton till en massa gamla godingar typ elvis och the boppers,haha vissa låtar lät faktiskt riktigt bra, det fälldes även några tårar och vissa fick ståpäls till England's rose och Halleluja (dessa två är verkligen råbra låtar, älska) mm stämningen gick från galna skratt till allvarliga tysta stunder under hela tiden. man fick höra historier som fick en att minnas tillbaka till den underbara tiden förr, saknas som faan.

när vi sen kom hem så var det någon som hade varit lite rolig haha (vi har nämligen två skrivbord som ska kastas som står innanför häcken för tillfället)  och då hade någon staplat värsta tornet utanför våran dörr av borden och stolarna så att vi inte kom in :D haha vilka idioter det finns, 

imorgon blir det kanske bio med emma <3

// sara.j 

21 februari 2008

halva lovet har gått och jag har inte gjort något vettigt alls. iofs så var det så jag hade tänkt spendera mitt sista sportlov så till viss del har jag väl lyckats. :)

idag åkte jag och mina sisters till mormor, vi käkade middag där och hon skjutsade oss senare till allianshallen, för jag skulle träna. som alltid när man träffar mormor så får man alltid en liten slant och även denna gången :) tackar för det, det behövs till sparandet inför studenttiderna :D troligtvis så går den åt tidigare på något onödigt men det måste låta bra :D

träningen var slapp, körde allsvenskan, dagens dubbel, match på halvplan och match på helplan :D
riktigt rolig träning faktiskt, kände verkligen att det behövdes en sådan träning för alla verkade vara på snurrhumör just idag.

resten av kvällen kollade jag på i en annan del av köping, säsong 1 och 2 hahaha xD

// sara.j

20 februari 2008

idag bar det av till Thuns med mamma soffan och sanna : )
det blev inte så mycket handlat men hittade ett gult linne som jag köpte och är mycket nöjd över det köpet :D
annars inget speciellt,

senare så var det en två timmar lång träning med killarna. det var väldigt segt men vi tränade lite på handledsskott, sen blev det lite kolsyra, 90 grader med variant och match också. öven en del armhävningar ska tilläggas. har även sett att det antagligen lir Hagunda i slutspelet, om vi inte vinner mot sten sture med 17 mål vill säga. så vi får se om hagunda gör rätt och låter det laget som har gett dem seriesegern får spela eller om år osportsliga och tar ut det bästa de har, we will see. vi sla slå dem ialla fall och det gör vi om vi spelar som vi ska och som vi tränare vet att killarna kan.

resten av kvällen har bestått av room service, greys anatomy och fråga olle. nu ska jag bege mig mot sängen,kanske sätta på en film och värma mig under mitt gosiga duntäcke, I like :D

lilördag utgång kanske? skulle ha vart jävligt kul men jag var inte alls speciellt taggad. det kanske blir på fredag i stället då mimmi och alex kommit hem från fjällen, right emma?!

// sara.j


 


19 februari 2008


jag är verkligen jätteduktig. jag har nämligen städat idag. städat hela mitt rum och rensat/städat min garderob :) plus att jag har bäddat rent i min säng,
jag har även hunnit med en sväng till gränby centrum, skulle till banken och fixa lite grejs. sen gick jag och sanna runt och kollade lite men jag hittade ingenting vilket var tur för jag har kommit på att jag köper alldeles för mycket saker, jag måste tänka på att hitta en studentklänning snart , vill verkligen inte vara ute i sista minuten. men det löser sig nog, det också,
fick idag mail om min mössa,den komme ri april någon gång :D, man börjar verkligen få studentvibbar nu!!

har även kollat på en massa film idag som jag redan sett typ hundra gånger men iaf, städningen känns roligare om man ibland slänger ett öga på teven :)

// sara.j

18 februari 2008

dagens ENDA händelse: träning.

finns inte så mycket at säga egentligen, Tur att inte Martin var där för det var en riktig skitträning om man kollar på koncentration och fokus. annars helt okej, by the way jag gjorde då årets mål :) (nästan iaf) nej men jag lär inte göra ett sånt mål igen på ett tag så jag passar på och njuter,

passade även på att kolla på hagunda-fyrislund i D2 när sandra spelade, men ja måste säga att hagunda inte dirket imponerar i den här matchen. fyrislund kommer med sex utespelare och två målvakter. drömläge för hagunda att spela ut och verkligen spela sig fram till målet men hagunda slarvade, slog in halvdana bollar som fyrislund slog tillbaka långt bort på hagundas planhalva så att de fick tid att vila sig på. och var inte alls speciellt bra. hmm. slutresultat?!  13-7 

nu ska jag dricka te, käka riskakor och kolla på film. God Natt !!

// sara.j

17 februari 2008

tidig uppgång och tidig match, samling halv åtta i allianshallen. lagom kul, men det fick gå. matchen säger jag ingeting om mer än att det var ingen som förväntade sig någonting av oss trots att det kanske blev lite för stora siffror. vi slarvade rejält på vissa av baklängesmålen. riktigt billiga mål ibland måste jag säga.

matchen var klar vid kanske 10 någonting, vi duschade i allias och drog sedan hem till Rasbo för match med killarna., matchen slutade 16-2 med vinröd seger :D antar att killarna var peppade för de visste att vi skulle komma i kapp saga om vi gör typ 30-0 i våra två sista matcher, nu gör vi 14 plus vilket betyder 16 mål kvar till lika och 17 mål för direkt seriesegrare, kan det verkligen gå med en match kvar? vi får se. det är innebandy allt kan hända !

sen blev sanna inkallad till F92:s match så då blev det ännu en match denna dag. detta var dock inte en speciellt publikvänlig match utan det var mest spel på ett mål. inte kul när innebandyn blir sån.
 
äntligen hemma så gjorde jag pizza, slumrade en stund på soffan och nu sitter jag här ett tag. kanske blir det singing bee och wallander-bröderna senare om jag inte somnar igen för jag är väldigt trött känner jag.

// sara.j

16 februari 2008

första dagen på sportlovet :) härligt !!
dagens schema: jobb på max, gudstjänst och melodifestivalen.

som sagt skulle jobba idag men innan det så drev jag och erika runt lite på sta och kollade i lite affärer i ca 45 minuter, och så hände det en jätteskum grej; jag och erika är inne på H&M, plötsligt så kommer det fram en kvinna i 35-40 års åldern som vi inte sett tidigare och glor på erika.

kvinnan: Tror du att du är en viking?
erika: Ehh vad menar du?
kvinnan: Tror du att du är en människa?
erika: eh ja det...
kvinnan: Varför tror du att du är värd mer än mig?
erika: nej det tror jag inte, vi....
kvinnan: Men varför beter du dig så och tittar på mig på det sättet då?
erika: va?! nej asså....
kvinnan: jaha så ni är bara ute och handlar kläder, då missförstod jag er.
(kvinnan går och sara & erika står kvar med hakorna i golvet och fattar ingenting) haha så sjukt  alltså xD

sen var det jobb på max mellan 11-15 :D först så gick jag och erika runt på stan med sådana där stora pinsamma-kolla-på-mig-skyltar på magen och delade ut rabattkuponger, väldigt intressant för man ser verkligen hur vissa människor undviker att gå nära en bara för att man står med lappar i handen och dels för att man får träffa så mycket folk. både otrevliga och trevliga. dagens guldstjärna får gå till killen på cykel, sån trevlig människa får man leta länge efter. vi gick runt på stan i kanske en och en halv timme innan våra små kuponger var slut och våra händer var totalt förfrusna. då gick vi tillbka till max och böt med frank och Hanna. så då blev det ballonguppblåsning. och det kan vara riktigt körigt och sterssigt. ballongerna gick åt som smör ute på stan, helt sjukt. i alla fall. sista timmen så gick jag runt på torget i en tigerdräkt. min uppgift? den var att dela ut ballonger och hälsa på en massa barn. vissa barn var verkligen jättegulliga kom fram och kramades och skrattade.medans vissa barn började gråta så fort de såg mig :) annars så var det folk som drog mig i svansen, slog mig i hvudet med ballongen och en massa turister som ville ta kort tillsammans med mig. haha vilken dag. 
kl 15 så fick vi äntligen det vi alla fem gått och längtat efter hela dagen, MATEN :D här kan man verkligen snacka om att maten tystade munnen, ingen sade ett ljud under måltidens första 5-10 minuter. vi bara njöt.

erika hanna jag och linnea :)

384060-3

sen skulle jag träffa annika för att gå på gudstjänst i pingstkyrkan.(skoluppgift på religionen) men när vi kom dit kl fyra så visade det sig att det var en gudstjänst på ett annat språk som jag aldrig har hört talas om förr. så vi skippade detta och drog hem. men jag drog tillbaka till max där mina vänner satt kvar och käkade, satt i typ 10 minuter, sen gick jag och erika runt lite på stan igen men hittade ingening. vi gick istället till kvarnen och handlade lite gott gott innan mamma kom och hämtade oss.

resten av kvällen spenderades i soffan med tv-spel, melodifestivalen (& björn gustavsson) och se upp för dårarna.



// sara.j 

15 februari 2008


fredag. och äntligen ÄNTLIGEN sportlov, sista sportlovet för min del. känns lite vemodigt men ändå så jäkla skönt :D hur har min fredag varit annars då?

svenskalektionen var som vanligt, ingrid babblar på om sin nuvarande kärlek August Strindberg. sen en härlig håltimme på två timmar, spenderades på en månsjakt och sen bara sitta på en bänk och snacka :D haha sen på matlagningslektionen så gjorde vi pizza, jag och vanja lyckades lika bra precis som vanligt :D trots några småincidenter i början som egentligen var helt ovesentliga, min pizza innehåll fetaost skinka ost, tomat typ det. och tro det eller ej men den blev faktiskt riktigt lyckad om jag får säga det själv, Egovarning här borta!!

fick även spendera 45 minuter med min kära emma idag, mycket trevlig tycker jag om jag får säga så, vi bokade en dejt någon gång under sportlovet, ett biobesök vilket jag tror kan bli riktigt riktig nice som man säger,

imorgon blir det jobb på Max på stan med laget, ska typ dela ut ballonger till barn och grejer. kan bli kul kanske :)hälsa gärna på mellan 11-15 : ) jag hoppas på att se ett eller annat välbekant ansikte där ute, svik mig inte :)
skönt iaf att man slipper dubbla i helgen är väldigt matchsliten känner jag, vilan behövs.  


// sara.j

14 januari 2008

Alla hjärtans dag.

först vill jag säga Grattis till Basse och Martin, de har blivit utsedda till årets damtränare 06/07. det är ni så värda. så många år och så mycket tid ni lade ner på oss, Vi skulle bli bäst så var det bara. inget snack om den saken :) Ni bildade Rasbofamiljen. den tiden kommer aldrig försvinna i minnet :D

dagen annars då, ledig från skolan men ändå så pallade vi oss dit, skulle jobba med projektarbetet. blev såklart inte färdiga men vi satt i nästan 6 timmar vid datorn så något vettigt blev gjort iaf, duktiga vi e :D sen träning och äntligen så kom toolbagsen, det har tagit typ hundra år för dem att hitta över östersjön från finland och till slut ha kommit fram hit till sverige och uppsala, träningen var okej, rätt soft faktiskt, fast dte är väl det som är meningen. :)

sen så är det ju som sagt alla hjärtans dag och jag vill passa på att hylla de som betyder lite mer för mig,

Mimmi - Bästa vännen sedan 10 år. Vi har alltid kul tillsammans och har aldrig bråkat på 10 år, inte en enda gång. det kan man kalla kärlek, du har alltid funnits vid min sida, i alla väder och jag är så glad över det. våran humor och våra påhitt, det är nått som bara vi kan förstå oss på. jag säger bara kärlek till dig vännen, kärlek.

Emma - det finns inga ord för dig, du finns alltid där. alltid glad,positiv och underbar. att man kan snacka med dig om ALLT. det är en egenskap som jag värderar högt. ditt skratt får alltid mig att vilja skratta. Du är helt enkelt underbar tjejen, glöm aldrig det Emma, ALDRIG!!

Alex - jag tycker så mycket om dig min vän, vi är så lika varandra du och jag. lika envisa, och ja vi har haft våra duster under våra år tillsammans men trots detta så kommer du alltid vara en av mina bästa vänner. alla partyn som har spårat ur totalt :D alex det är minnen det. 

Tjejer, jag kan inte säga mer än att ni betyder oerhört mycket för mig, vi fyra tillsammans är som ett fyrklöver, vilket betyder tur och lycka. med er känner jag lycka, så många minnen, så många händelser, inget på hela jorde skulle kunna ersätta er vänskap. INGET. det jag känner för er är kärlek mina vänner. KÄRLEK


Mamma, Pappa, Systrarna - ni är underbara, ni finns alltid som stöd för mig i ur och skur. TACK <3

Gamla laget: Rasbo - åtta år tillsammans, det räcker för att beskriva vad ni betyder.så många minnen, vinster och förluster. Alla minns väl Umeå 2007 och Eskils bussresa, eller när Kalle sprang förbi domaren så att han välte över sargen, eller varför inte när vi slog Storvreta i SM-kvalet i Rasbohallen för ett par år sedan. ingen trodde att vi skulle vinna men det gjorde vi !!  kärleken vi hade i laget finns fortfarande kvar idag trots att vi inte ses så ofta längre. Åland kommer att bli grymt som förra året, Familjen ni är underbara!. 


ska snart bege mig till sängen. imorgon är det sista skoldagen innan lovet. ska typ bara göra pizza,rätt soft :D



// sara.j 

13 februari 2008


skitdag idag alltså. '
men var iaf jätteduktig och skrev grejer till skolan som jag "missat" att göra plus att jag skrivit projektarbetet och tvättat alla mina kläder som behövdes tvättas :D duktig ja e,

nu är det RoomService och Greys Anatomy som gäller. Nu börjar den underbara serien igen :)
ja jag är en nörd som följer en massa serier på teven men det skiter jag i. :D


// sara.j

12 februari 2008


10 år, det är ju en hel evighet! Det har inte funnits något som har kunnat stoppa Bill och Bull. Köttebullesagan lever vidare, vem vet var det slutar? Det var en gång för längesedan i den lilla, lilla hålan Rasbo. I Rasbo fanns en liten, liten skola vid namn Gåvsta Skola. Där tog Sara Jansson och Marie-Louise Lans för 13 år sedan sina första trevande steg på vägen mot studenten. Nu är det 114 dagar kvar och många, många minnen har det blivit. Kommer du ihåg Berits suckande ord: "Men Johan du får inte slå småflickorna!" och: "Men VAR är Joakim?!?"? Snickerscupen och snowballen? Klassresorna till Vässarö och till Åland, Ålandsresan som började med grillning och middag och slutade med vattenkrig mitt i natten? Alla spårade mattelektioner i grupprummet; diskussionerna om bäverns fördelar vid en tsunami, Raden längst fram, alla kokosbollar i hallen? Niornas och Sexornas show kommer jag aldrig någonsin i hela mitt liv glömma! Pistvakt, Great Balls of Fire, Lets twist again, Dallas Dushen Dahlberg, Sofias solonummer var alla succer på sitt egna lilla vis :) Karaokekvällarna och våra djupa samtal om livet vid Siggefora är några av kapitlen i Bill och Bulls köttbullesaga. Än är den inte slut, existerar det ens något slut? Bill och Bull - Mot evigheten och VIDARE!!!

Kärlek till dig <3
hälsa drinkapolarn!

det tar aldrig slut mimmi, aldrig v
sara&mimmi since -98

384060-2

11 februari 2008

dagen består bara av en sak, plugg. så jävla trist, borde räkna en massa fysik just nu men jag pallar inte.
just nu är jag så jäkla trött på skolan,vill bara att det ska ta slut NU !!!!!
men det är väl cirkus 70 skoldagar kvar nu bara måste fan stå ut, för sen så kan man slappna av och skita i allt vad skola och böcker heter för ett tag.  jag längtar.
då är det dags att börja jobba och bli vuxen, gaaah '' /.

sen så kom min kära vän mimmi med ett förslag om Holland i sommar. det skulle ju vara riktigt kul faktiskt, om jag har några pengar kvar då vill säga. vi får se, det känns som att studenten och alla skivorna kommer att dra mycket pengar från mitt stackars konto. men va faan man sluter bara skolan en gång. och jag gör det snart :)

ett annat problem som snurrar i mitt huvud är vilka skivor jag ska gå på, hahah sara att du bara tänker på nöjen hela tiden, men what a fuck. livet är till för att levas. emmas, mimmis och alex är redan klara.
men sen då, det finns 5-6 andra skivor som också är aktuella, shit lite snabb huvudräkning och jag fattar att jag kommer att vara pank till sommaren, hm måste lösas på ngt sätt.

STUDENTEN KOMMER ATT BLI GRYM :D


nej nu måste jag dyka ner en stund till i mina otroligt roliga och intressanta skolböcker igen innan det är dags för träning, hoppas min fot inte krånglar och säger emot bara, den fick ta mkt stryk i helgen med två tuffa matcher. och så säger jag bara wohoow för vi klättrade en placering i tabellen i helgen :D


// sara.j

10 februari 2008

yeeeees :)
dagens match, haha vi vann med 2-4 :) vi mötte uppsala teknologerna, riktigt kul att spela idag måste jag säga. allaverkligen ALLA kämpade och slet som djur. vi spelade innebandy för en gångs skull :D och soffan fick sätta bollen i nätet idag också. KUL !! :D en riktigt skön seger idag tjejer, det berodde på fingrarna eller hur tove & jossan :)




annars har inget speciellt hänt idag. inget värt att skriva om iaf.
kvällen innehöll one tree hill, top model kanada, en annan del av köping och wallander - byfånen.




 

// sara.j

9 februari 2008


dagen har vart helt okej, har fått möta aggresiva grottmänniskor och fått mysa med två av mina tre närmaste så jag ska väl inte klaga. det finns dom som har det värre.

matchen idag säger vi inte så mkt om tycker jag, motståndarna var galna de kom direkt från skogen och hade glömt att byta ut yxan mot klubban. domarna hade glömt glasögonen hemma och läst regelboken upp och ner vi spelar asbra men deras version av kinesiska muren i målet var oövervinnerlig idag tyvärr.
nej jag säger då det, "äldre damer" ska inte spela innebandy det blir bara soppa och kaos av allting.
kanske låter jag som en grinig och negativ människa men allt jag skrivit är inte bara lösa fakta det är sanningen.
jag känner nu att man får ta det här året lite med en klackspark och hoppas på att det till nästa år vänder.

väl hemma runt halv fyra efter en bilresa som innehåll innebandydiskussioner BARA (martin, jag och erika mest) så käkade vi pizza och kollade på mysteriet på greveholm (som förövrigt är den bästa julkalendern ever så underbar. <3) så kollade jag med sanna och soffan på disneydags och livet enligt rosa, haha xD

vid halv åtta ungefär så dök mina kära vänner mimmi och emma upp. trevligt eftersom att vi typ aldrig ses. det var dags för en chips-med-dipp-och pepsi-mys-kväll :) kollade in melodifestivalen, fattar inte hur svenska folket röstar eller vilka det är som röstar egentligen. The Poodles och E-type skulle ha gått vidare direkt ju de var iaf mina favvisar (som man säger i Rasbo).
i pausen så dök ialla fall en sötsak upp på scenen, han var bäst i hela showen. Björn Gustavsson :) vilken kille alltså haha man smälte ju när han började dansa till "what is love" :D rösta-fram-björn-till-globen-2008 !!

sen drog mimmi för att hon skulle jobba imorgon medan emma och jag glodde på grabben i graven bredvid, en riktigt charmig film faktiskt, Benny har en så skön stajl, Mikael Nyqvist, grym skådespelare han är alltså!!
sen så lämnade emma mig för cirkus en timme sen och nu sitter jag här i min ensamhet.
jag borde sova snart för jag ska till allians imorgon kl 10.30, pigg och taggad helst (vi får se om det lyckas)

kvällens klockrena: Kristian Luuk - jaha här står jag och håller i ställningarna (medans han står och håller i just en ställning) xD asgarv från min emmas och mimmis munnar i sekunden efter.

kvällens kommentar:  Mimmi - men snälla E-type TA AV DIG BYXORNA !!!
missuppfatta inte detta men ja hon är kanske lite desperat av sig den där mimmi.


jag vill inte att min fot ska göra ont. God Natt !


// sara.j



7/2-2008

fredag, ÄNTLIGEN fredag.
så säger jag varenda vecka. ändå så spenderas fredagarna i stort sett på samma sätt varje gång. man är för jävla trott när man kommer hem att man inte orkar göra ett skit. det blir middag i soffan framför Jerry Springer och Let's Dance, karl-petter är lätt favoriten. Och Jerry Springer, haha xD vilket sjukt program det är alltså men så kul ialla fall :) sjuka människor det finns alltså.

annars fredag, inget kul har direkt hänt.
började 11.40 hade då svenska min lärare har förälskat sig i August, Herr Strindberg himself'. idag snackade hon som i trans i 50 minuter om snubben. hon var rent utsagt lyrisk :) haha
Emma ringde senare i panik och ville ha hjälp, hon skulle ha nån kassettbok av just August. och eftersom jag är så pass snäll så så lånade jag den åt henne. vilken underbar kompis jag är alltså
sen väntade den två timmar långa (värdelösa) håltimmen. fick iaf religionsläxan gjord vilket var skönt :9
sen hade vi näst sista matlagningslektionen. det blidde pannkakor och potatis-och purjolöksoppa. Vanja och jag lyckades näst intill perfekt med våran mat idag :),det blev en mäktig soppa och nån halvdan pannkaka men annars vart det riktigt bra, vi var duktiga, en klapp på kinden till oss båda.
vi fick sluta en halvtimme tidigare för att vi varit så duktiga och effektiva. medan jag väntade ¨på mi padre och vanja på sin mamma så snackade vi om studenten och skivan somäger rum om bara cirkus tre månader- SÅ JÄKLA KUL !! faan va jag längtar dit alltså och skivan fan den kommer att bli GAAAAALEN :D haha många nya sidor kommer antagligen visa sig hos folk då, 22 maj på People, det är då allt händer, VAR DÄR !!

sen hem till hallen och träning med killarna hade besök av 2 spelare från storvreta Micke Karlsson och Staffan Jacobson. det är inte många gånger som killarna är så pass tysta och koncentrerade under HELA träningen. :D

imorgon blir det mys med emma, (eventuellt mimmi) och hennes chipspåse hemma hos mig :) vi ska kolla på melodifestivalen. Klaga på hur de klär sig och hur illa vissa sjunger :)


helgen annars så ska jag spela två matcher eller försöka iaf vi får se om min jävla fot håller. hoppas verkligen det vill inte ha någon skit i den nu. iofs såär dte inte så många matcher kvar och det är ju inte så att vi kan vinna serien, men det är aldrig kul med en skada eller va fan det nu är för något

// sara.j

RSS 2.0