lördag

igår var jag till stan med Mamma, kollade in nya affärerna på gränby och lite sånt. köpte en ny skjortklänning från vila...bild kommer senare! :)

på kvällen kollade jag på Så ska det låta,detta underbara program! fråga Emma så ska ni få se! :D man kunde ju heller inte låta bli att titta när denna snygga norrlänning var med! :D




I kväll blir det antagligen melodifestivalen och en massa mys, är inge sugen alls på utgång eller sånt, inte som det känns nu iaf  men vi får se, planerna kan ändras såhäär fort !! :D



/ sara jansson

.

wohooow, hade match ikväll som slutade 0-6 till oss! :) najs!!

jag och jos, supermur :D


/sara jansson

onsdag

vaknade kl 8 i morse av att mamma ringde, kollade ett avsnitt av O.C och nu efter en uppfriskande långpromenad, en härlig frukost/lunch och en varm dusch så sitter jag under en fil och kollar på film, just nu Monsters INC :) vi får se vad som väntar härnest!


ikväll blir det möte om Åland! jag hoppas att vi blir några stycken, så att det inte känns bortkastat :D


matilda jag och thor i sandviken -08


/ sara jansson

Big Brother Nostalgi!

japp sitter här och kollar på repsiser av Big Brother 2003.
jag kommer säkert sitta uppe varje kväll nu och kolla på varje avsnitt bara för att jag är en sån nörd och följer en massa grejer som går på tv!

såg också AIK-Storvreta på tv ikväll, vilken match! grymt bra av Storvreta att vinna med 3-7 eller nått :D



/ sara jansson

lördag!

lördagen har gått segt men har nu snart nått sitt slut!

gick upp vid tio-tiden, käkade frukost, löste dubbelsudokun i UNT och kollade sen en massa avsnitt av O.C! Vid fyra kom Erika och Putte sen åkte vi på match med U-laget. Vi mötte Tobo/Örbyhus och lyckades vinna matchen med 2-3! segermålet gjordes av Fanny, 19.55 i sista perioden. VI vann fast vi spelade katastrof matchen igenom, måste även säga att domarna inte höll måttet och blåste åt fel håll hela matchen, nu är det skitsamma vi vann, det är viktigast!
hemma nu så har jag inte orkat göra ngt allas, så det blev till att kolla lite på melodivestivalen och nu Hot Chick!

måste bara tillägga en sak, idag på matchen så fanns det vissa i publiken som satt under hela matchen och kommenterade, hånade och skrek på dels sitt egna lag men främst på spelare i vårat lag. Jag tycker att det är pinsamt, visst att man hejar, och peppar det är en sak, men när det kommer klagomål och glåpord från folk som inte ens är med i matchen då blir man bara arg, jag själv fick höra en del saker, inga grova grejer men ändå! men det är alltså vuxna människor vi pratar om, man tycker att det borde finnas lite vett i skallen men nej, visst att man vill att det ska gå bra för ens eget lag och man lätt går upp i varv när det är jämnt och så men sånt där hjälper liksom inte,

Samma sak kände jag i torsdags då jag var på StenSture - Årsta!
Jag satt ganska så nära en massa Supportrar från en av klubbarna, mest föräldrar skulle jag gissa (men också folk som verkligen följer lagets alla matcher och jämt är med) och det gnälldes och tjoades vilt om att domaren skulle öppna ögonen och vakna och att vissa spelare i det andra laget spelade fult och att det var självklart att de skulle till utvisningsbåset, en hel del svordomar kom också ur munnarna på dessa! visst att man får ha åsikter men jag tyckte bara att det var pinsamt att sitta där fast jag inte ens kände personerna i fråga!
det ser inte bra ut, inte ur nån synvinkel!

nu ska jag gå och sova, kanske kolla lite på O.C. I morgon blir det hallen, killarna har viktig match mot Fjärdhundra och sen får vi se om jag orkar stanna på herrmatchen,,!



jag&mimmi midsommar -06


/ sara jansson

tjoaboa

holabandola!

nyss hemkommen från fyrishov! var och kollade på StenSture - Årsta i damettan! matchen slutade 3-3 men tyckte nog att Årsta hade bättre spel och var nog mer värda en vinst idag om det inte skulle få sluta oavgjort! :) Jag hade också förväntat mig bättre spel från Sten Sture, som bara spelade långbollar i luften eller ner i hörn, ganska så tråkigt! Men annars var det en bra match, spännande, jämn och hård med en del fina sekvenser som det ska vara!

jag är väl ingen vidare sportanalytiker men jag trodde på oavgjort resultat ikväll och så blev det.
Och det allra viktigaste...mina kompisar var bäst på plan ikväll, som alltid :D


helgen är fortfarande oplanerad men jag kan gissa på en del innebandy och lite melodifestival, den som lever får se!!


snart drar vi igen brudar! :)


/ sara jansson

månaden kvar!

om exakt 1 månad gott folk så fyller jag 20 år,! galet fort tiden går jue!
då blire kalas i massor kan jag lova, de kommer bli dunder'!!


Annars så gick träningarna bra, lite folk men ganska kul iallafall!
Nu ska jag gå och sova, jag är ganska trött men det blir nog nån film eller ett par avsnitt ur O.C innan jag somnar!


tomas jag och alex på skivan - maj-08 :)


GODNATT Sverige!


/ sara jansson

lalalala

gårdagen vart en sväng till stugan och Karlssons för att kolla läget och grilla lite korv :)
victoria ringde mitt på dagen och kunde inte komma till jobbet så det blev till att hoppa in och jobba i gårkväll, det var ganska lungt...Inte så mkt folk med tanken på sportlov och sånt :)

idag blir det ganska lugnt, bara två träningar i kväll annars har jag inga planer!

grattis på namsdagen till alla alexandror och sandror, :) känner några st, vill inte glömma ngn! :) 



bilder från stugan igår :D








/ sara jansson

happy valentine's day.

dagen började med match mot Hagunda U, det gick sämst! Sen match med killarna, därvi TILL SLUT lyckades vinna efter en dålig match. Och snart kommer Emma-vännen :)

annars såhär på hjärtedagen så tänkte jag skicka lite kärlek till folk jag tycker om :)

Mimmi Emma och Alex - världens bästa vänner, jag älskar er tjejer.
Familjen: Mamma, Pappa & Systrar - tack för allt ni gör för mig!

vill inte riskera att glömma någon men till alla mina vänner och människor som finns i mitt liv. Ni påverkar mig, alla på olika sätt. Jag känner mig så lyckligt lottad. tack för det!




/ sara jansson

fredag den trettonde!!

otursdag! och har ni hört att den infaller även nästa månad..läskigt!
nej, 13 och fredag verkar inte vara en så farlig kombination trots allt, (nästan) allt har gått som på räls idag trots att jag i morse övervägde att stanna i sägen all day long för att undvika en total katastrof! Men dagen gick smärtfritt. Det är snart dags igen som sagt, vi får de hur det då går!!

kvällen blir lugn då jag ska spela match imorgon kl 8.30!!! bläää och har hört talas om en öppen centerplats som är tänkt för mig. vi får se hur det går, spelade senast center då jag var 14-15 år, fem sex år sen alltså. Och till på köpet så möter vi serieledarna!! kan bli intressant!!


och glöm nu inte att sprida lite kärlek runt er imorgon! :)

mimmi jag och sandra - 06


/sara jansson

obladi oblada trallala :)

kom hem från jobb för typ en halvtimme sen,
Mamma och jag har vart i stan idag, lämnat in lite CV:n och hälsat på Mormor och handlat lite, sen skjutsade hon mig till alliansen. jobbade till halv tio. nu ska jag gå och lägga mig, kanske kolla en film eller nått.

jag orkar inte skriva en massa blaha idag men i helgen är planerna antagligen innebandymatcher och träffa Emma,baby! det ska bli dundermys!! :) lite film och lite melodifestivalen på alla hjärtans dag! <3

jag saknar dig och oss, vi får inte tappa varandra!!
jag och mimmi - M&A studentskiva juni -08


/ sara jansson

mitt i baken...oj förlåt baket! :)

japp sitter här nu och väntar på att degen ska jäsa färdigt, har nämligen bakat bröd nu på förmiddagen, namnam!!

gårdagen var ohändelserik, tvättade och en massa hela dagen sen var jag på träning med killarna. Då hade vi en sk gäst-tränare, jag och gerry fick inspiration och killarna fick ett träningspass som kännas i kroppen några dagar framöver :) sen in på egen träning i allians, som vanligt dåligt med folk och en hel del flams, även jag flamsade en hel del i går, men var så sjukt trött av någon anledning!

 
resten av dagen får vi se hur den urartar sig!!


robin jag johan och adam - 06


/ sara jansson

måndag v 7

japp, det är redan v 7 det är sjukt va fort tiden går!!

annars då?
torsdag och fredag jobbade jag som sagt, alltså gjorde jag inte så mkt mera då!

i lördags jobbade jag på Max med Emma och Josefine, det var som vanligt inte så jättekul. Drog runt på stora torget i tigerdräkten ett tag och hälsade på en massa barn! Den är så sjukt varm och man ser inte ett skvatt i den och alla små barn ställer sig precis framför en så man ser dem knappt, skitläskigt man är rädd att trampa ner ett barn eller nått!! :) haha. Efter maxjobbet väntade gratis-maten mums! träffade soffan och sanna och åkte sen hem!
På kvällen pallade jag inte hitta på nåning så det blev till att kolla på melodifestivalen med systrarna, har såklart en massa klagomål men det orkar jag inte ta här och nu! sanna och jag kollade även lite på Pippi! haha ååååhh :)
och sen såg vi en djävulks romans!

igår så var jag ner till hallen match med killarna mot Nyby (!!). Det var årets klart sämsta match, men vi lyckades ändå vinna med 6-4. Det gäller att vara vakna och med från början!  Man kan (som Gerry brukar säga) inte stå och grilla korv på plan!! Träffade först Johan som jag inte sett på år och dar, kul kul!! :) sen träffade jag också Tony i hallen, vilket också det var kul eftersom det inte händer så ofta, vi satt och snacka i en timme kanske sen gick jag hem och åkte till allians nästan direkt! kollade sannas match som inte var speciellt kul, ganska stor förlust!! Sen när vi kom hem kollade jag GossipGirl och Beck-filmen!

Det var typ min helg nu sitter jag här och ska snart åka och jobba, blir kanske en sväng på stan först, vi får se!! :)
...och Sofi, det kommer HÅLL UT!! :D




/ sara jansson

hoppla!!

jag får väl ursäkta mig för att jag är så jäkla dålig på att uppdatera bloggen,!! men min statistik har ändå inte sjunkit trots att jag inte uppdaterat på mer än en vecka!! det är bra fortsätt besöka bloggen...snart kommer blogg-lusten tillbaka!! :)

vad händer annars...inte mkt, jobbat torsdag fredag och imorgon ska jag till Max och jobba...mindre kul!
träffade emma idag på stan ;D trevlans värre, för hon är typ världens BÄSTA!! :)<3

snart kommer ett längre mer beskrivande inlägg...håll ut!
Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på sista säsongen av vänner!! :D GOD NATT ALLA!!

anna jojjo lina linnéa jag och sara :)


/ sara jansson

RSS 2.0