Söndag & Mors Dag.


grattis Mamma!

Lördag.

jag har fortfarande inget intressant att skriva, men ska nog lyckas få ihop några rader ialla fall!
igår jobbade jag, det var ju hur fint väder som helst så vi var ute typ hela dagen fick snyggaste brännan då jag hade linne med boxerrygg på mig! Men den ska snart jobbas bort ska ni se.
idag har ju vädret varit lika bra om inte bättre tom! Åkte till stan och kom hem med ett par shorts och ett linne, tack mamma! sen när jag kom hem blev det till att spendera lite tid i solen och jag tog första doppet i poolen,19 gader var lite för kallt, :D

!! jag lyckades NÄSTAN lösa hela melodikrysset i morse, snart är jag kung på det där! hahaa :D


Torsdag.

dåligt med uppdateringar, det är mest för att jag känner att jag inte har så mycket intressant att berätta!
jobbade igår mellan 9-13, var sen hemma hos kusinerna och käkade middag, idag har det varit pissväder så har bara legat i soffan och kollat på film typ. Sofi och jag bakade mockarutor också, utan kokos och med för lite glasyr, men goda blev de iaf! imorgon ska jag jobba mellan 8-13 sen får vi se vad som händer. är lite sugen på att träffa tjejerna, det var så längesen vi sågs allihopa. men det är säkert någon som inte kan...som vanligt!

Emma & Jag :)

Måndag.

åkte tll stan med soffan idag, skulle in och lämna in mina papper. Tyvärr så var det ingen där som jag kunde lämna dem till så jag måste åka in igen typ imorgon, hoppas det inte är allt för fint väder, då vill man ju ligga hemma och sola! i alla fall så skulle jag också kolla efter kläder till sofis student, hittade inget. som vanligt när man letar efter ngt, :D
när ja kom hem solade jag lite och sånt för det har ju vart underbat väder idag, och det ska tydligen hålla i sig i typ 11 dar till, hur skönt som helst! :D

Sofi jag och Mimmi - RixFM-festival 2006

Fredag.

vaknade runt halv nio och begav mig då ut på en springtur, känner att min kondition kommer vara på topp när säsongen börjar (om den börjar vill säga**!!) INTE, shit vad man tappar kondis på bara ett par veckor, galet!! Tur att man inte satsar på att bli elitspelare eller nått, :)

jag tycks ha blivit en vädermänniska på senare dar, har haft känningar i huvudet hela dagen och vädret har ju inte varit på topp. ett plus ett blir två, jag är inte dummare än så! :D men jag tror att det där med vädermänniska ligger i släkten och jag har hört att det är ärftligt så jag kan mkt väl tänka mig att jag också nu har drabbats.

nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på Beverly Hills, helt underbar serie sen får vi se hur resten av kvällen ser ut! :D

<3 <3 <3 <3 <3



onsdag.

idag har jag minsann varit riktigt duktig!
Jag har varit ute och rensat lite ogräs, vilken prestation va?! känner mig riktigt nöjd faktiskt!

Sofis skiva i måndags var trevlig :) inte jättemkt folk men det dansades och skålades en massa med ett muntert humör! Soffan blev utsedd till Klassens Idol 2010? (vi får se om hon vågar!)
och när jag var där så kunde jag inte undgå att minnas tillbaka på min egen skiva som var för nästan precis ett år sen! Vilken kväll det var, underbara tal, härlig middag och en massa partajande och dansande med klassisarna! temat var "så har du aldrig sett mig förr" och det vart en kanonkväll som jag inte kommer glömma i första taget! Usch får sån nostalgikänsla när jag tänker tillbaka på det. Det är både positivt och negativt!
(bilder från sofis skiva kommer kanske senare, om och när jag har lust!)


bilder från min egen skiva :)

   

Lördag

igår var jag ju på dagiset, det var väldigt kul! var där mellan typ kvart över åtta och ett. det var snälla oblyga barn och trevlig personal. så jag fick ett bra första intryck. :D

idag var jag till stan en sväng med sanna och soffan, Sanna skulle kolla på EMD så jag och soffan följde med för vi hade inget annat för oss :D

ikväll blir det en lugn hemma kväll med sofi och sanna vi ska kolla på eurovision och heja på sverige och så zappar vi säkert mellan det och american pie filmerna som går på trean!

på måndag är det dags för året enda skiva, soffans skiva, :) coctailtema är det som gäller och det ska bli kul. jag kommer ihåg hela förra maj det var skivor hit och dit men vilka tider, hur kul som helst!!

HEJA SVERIGE :D



torsdag.

ganska händelselös dag, kollade på våra bästa år på förmiddagen sen efter det så tog jag en promenad (duktigt sara!) riktigt skönt att rensa skallen. Kom hem och duschade, sen gick jag lös på soffans hår med locktången. det vart faktiskt riktigt bra men när jag var halvvägs så drog hon till stan bara sådär. annars var det som sagt ganska händelselös dag!
imorgon ska jag till dagis för att fylla i lite pappper och träffa personal och lite sånt det ska bli riktigt kul faktiskt! 

snart två år sen vi var i italien, saknar det!


onsdag

there is nothing else i can say.




snart börjar det! Grey's Anatomy, onsdagen höjdpunkt! :)
jag kanske ska göra mig en kopp te och en skinkmacka till det.

nothing to say or do!

gårdagen bjöd på en sväng till stan för att fixa lite inflyttningspresenter till Mimmi!
sen hem duscha och käka, Alex kom och hämtade mig halv åtta och vi åkte hem till mimmi på inflyttningsfest! det vart trevligt men ingen var riktigt taggad, jag och alex lämnade vid halv elva och när jag kom hem kollade jag på film, Se upp för dårarna och American Pie the Wedding, som båda gick på tv, Sen hann jag typ se slutet på Butterfly Effect. Det är riktigt bra så måste kolla på hela ngn dag! (Filmtips!!! :D)
idag blev det en sväng till stan med sanna, Draget och stan plus sallad till lunch, trevlans värre!

har just Avslutat TV-kvällens tablå innehållande gossip girl, whipeout och söndagsparty med flip och fredrik! nu funderar jag på att sova är jättetrött! kanske bir det en film innan jag somnar vi får se! :D




 

idag är ingen bra dag!

nej skulle fan inte ha gått upp i morse, så känns det!
jag är i en jävligt djup mörk grop just nu, och undrar om det verkligen finns någon stege i hela världen som är så lång att den räcker hela vägen ner, som det ser ut nu så tror jag inte det! det värsta är att gropen blir djupare all the time, jag är så less på det! imorgon känns det säkert bättre men just idag känns det bara skit rent utsagt! bläää på allt!


where are thoes happy days they seems so hard to find


 

hallå!!!!

varför får jag inte mina pengar???? jag blir tokig!!


jag glömde ju bort ett par roligheter i förra inlägget! Det vankas ju inflyttningsfester snart, Mimmi och Emma ska ha! :D Mimmi ska troligen ha på lördag(?!) och emma senare när hon flyttat in (det kan vara bra att göra det innan man har sin inflyttningsfest)! :)


jag och soffelipropp <3

doktorer & skojsigheter!

kan meddela alla som läst om min fot att läkarna inte trodde att det var något jätteallvarligt. Men man blir fan orolig när det var 3 stycken som kollade på foten men ingen kunde direkt säga vad felet var. Men det har varken förvärrats eller förbättrats så det är väl positivt (eller?!). Men det är antagligen ingen propp ialla fall vilket är en enorm lättnad! :)

sen så är det ganska mkt roliga saker på gång nu, ev en tripp till bålsta med match plus grillning(?!) soffans skiva och student, åland med brudarna 11-12 juni, Alex fyller 20 år, grillfest hos sandra med rasbogänget och en massa annat skoj :)

"I've been a soldier since childhood days"

min fot mår nog inte så bra, men vädret är underbart!

Sista april igår då och den spenderades först med Sanna på forsränningen sen picknick i stadsparken med Mimmi, På kvällen blev det middag på Mimmis Tak och förfest i hennes lägenhet. Vi drog ner på stan vid 23 tiden och gick in på Orange. Emma och jag tröttnade ganska fort så vi gick till Max och köpte de trditionella nattmaten..vilket gick ovanligt fort att få för en gångs skull! :) Vi träffade lite folk innan vi tog sista bussen hem och hela vägen från macken dansade vi och sjöng så att vi skulle glömma bort våra värkande fötter. :D

och på tal om fötter så tror jag inte att min fot mår speciellt bra, vänsterfoten är svullen och blå. Jag har inte ont men foten är alldeles varm och hård, fattar inte vad det är för fel men lär väl kolla upp den så att det inte är ngt allvarligt!

och till sist så tänkte jag lägga fram "årets Ålandslåt" som jag troligtvis kommer lyssna sönder i sommar! och håll i er nu men det är Darin som får den äran! Jag trodde inte att jag någonsin skulle sjunga om och om igen på en Darin-låt men det har hänt, Run Away med Darin, jag säger bara lyssna på den den e grym! :D

bilder från valborg:
  


  


 


RSS 2.0