Visdomen har kommit till mig!

ja jäklar i mig. idag kände jag något hårt i tandköttet längst bak på vänstersida i käken. En visdomstand! Jag hoppas att det inte är en såndär elaking som kommer göra ont och bråka med mig så att jag måste dra ut den! Hoppas Hoppas Inte! Men han växer utåt så man kan inte vara säker alls!

killarna mötte på träningen damlaget, det blev en ganska stor vinst (11-0) till killarna, inte speciellt bra match från nått håll men ändå bra träning så att det får lära sig att föra en match, det är det inte många lag som kan!

nu är jag och jobbar, fick även erbjudande igår om ett till extrajobb som jag måste tänka över...men pengar är pengar! :) och ska kanske också hoppa in på lördag och jobba lite i hallen, vi får se!

ikväll sjunger min favorit i Idol och han bara måste gå vidare, Erik! han sjunger ju så sjukt bra! :) Heja Erik! och till på köpet så börjar ju Greys idag med, en av favoriterna...och jag jobbar! Men mamma ska hämta mig så om vi gasar järnet hem så hinner jag nog se mestadelen av programmet, förra säsongen hade ju ett riktigt spännande slut och jag kan inte vänta på att se fortsättningen! Dock så var jag så klanting att jag gick in på Wikipedia och råkade läsa en massa grejer så jag tror att jag vet vad som händer redan.  Men man kan aldrig veta! :)

blir man smartare när man får visdomständerna, och i sånt fall...försvinner smartheten om man drar ut dem?



HEJA ERIK!!!! :)


tack å go'natt

en typisk söndagskväll blev det, eftersom att dagen har varit ganska händelselös så skrivs det inget om den!

ska i veckan försöka hinna träffa emma och madde, det blir gränby imorgon och sen lite jobb så det blir till att sova i staden ett par dagar, sen kanske vi hinner med någon träning och så ska jag kolla på sannas match på torsdag tror jag. Seriepremiär i helgen kan ju bli intressant ur alla vinklar, jag gör inget förns erika kommit hem, det är säkrast att inte ta för stora beslut när inte alla parter är med på det. Men sofi jobbar på mig som en igel (nästan) men jag är tveksam!!

det urartade ganska rejält där på slutet och ingen icke-inblandad fattar nog och det är väl inte meningen heller..kanske. Där avrundar vi innan det spårar ur. Nu beger jag mig till sängen för ett par vänneravsnitt innan jag somnar :)





Tack för att ni lyssnade, på återseende och Godkväll.



GRATTIS SOFFAN, 19 ÅR! :D


en natt ensam,

middagen som jag nämnde tidigare vart utsökt, bellissimo! Bra jobbat Sara, du brukar inte direkt vara en hejare i köket men idag lyckades du verkligen. Men å andra sidan Vem misslyckas med hemgjord Pizza?! innan i kväll så hade jag räckt upp handen direkt, jag brukar tom ha problem med potatismos...det säger väl allt?
det varallt om den så uppståndelserika och spännande middagen för denna fredagen.

sitter annars hemma helt ensam, jo verkligen helt ensam...inte ens Sture är hemma och håller mig sällskap. Funderar på om jag ska våga kolla på "jag vet vad du gjorde förra sommaren" eller inte har sett den förr men ändå...det är ganska mörkt ute och med endast en ganska så slö kisse och som vill gosas med allt och alla till sälle så är man lite rädd. Men det ska nog ordna sig, annars får jag ta och kolla på några avsnitt ur ngn serie typ OC, One Tree Hill, Desperate Housewives eller Vänner.

nä ska kolla om Sture vill komma in nu, hoppas hoppas! sen lägger jag mig nog i sängen och kollar på film/TV/serier. GOD NATT!


Åland nollnio - Bästa Brudarna, Bästa Laget. Me like you Girlies :) 


namnam

middagen är klar, nu ska jag bara njuta! Ill be back! :)

vad händer?..två inlägg på en dag, jag är i form nu!

städningen blev najs, jag är helnöjd faktiskt. Dock har sanna ockuperat mitt rum med några kompisar, de kollar på film..antagligen en skräckfilm för jag hör skrik nerifrån typ en gång i minuten. Så jag gissar att jag får ta en svängom med dammsugaren, my best friend, imorgon igen!

är lite bitter över att inte få sova i min egen säng i natt (mitt rum är det enda som är tillräckligt stort för en massa madrasser på golvet) och snäll som jag är så lånar jag ut mitt rum för natten och får ta sannas säng.
Jag har sovit i min underbara säng, oh ja jag älskar min säng!, en natt sen förra måndagen alltså, en natt på två veckor. Så jag längtar till imorgon kväll..om inte planerna ändras drastiskt inför imorgon! :D hoppas hoppas inte!

nu är jag trött och lite bitter över att de åter sänder BB02, först 03 sen 02 sen 03 igen och nu 02! man tröttnar ju inte liksom! jag snackar om Big Brother om ni inte förstod detta...skön underhållning på vardagskvällarna när man inte är trött och vill sova. men nu tror jag att jag skiter i detta och går och lägger mig istället! så GOD NATT alla!

eller först ska jag gosa lite med älskligen innan jag somnar...Sture, my love <3 :)


städning är ju kul...

städa är så jäkla kul! Jag älskar verkligen att städa, tänk att få dra dammsugarslangen fram och tillbaka över golvet, med dammvippan i högsta hugg och musiken på högsta volymen...då är livet underbart. NOT!!
det enda braiga med att dammsuga är att man har en anledning att ha musiken på full volym...annars hör man ju inte! :)
slutsats: städning medför endast fördelen (förutom att det blir rent) att man får ha HÖGLJUDD musik!

nu tror ni kanske att jag har städat idag, och ja det har jag gjort också, guldstjärna! plus också för att jag äntligen tagit tag i den enorma tvätthögen jag bildat! :)


parappappappapapaprappA!!

det nya är ett resultat av rastlöshet, (inte så kreativt oah det är inte många lagda minuter på den headern men det är alltid nått!!) sitter i allians och "jobbar" det är ganska dött för tillfället, men snart är det match typ 99:or eller nått och då ska det väl finnas en hel del törstiga föräldrar med på läktarna kan ja tänka mig....mer jobb för mig alltså!

skulle ha åkte hem i kväll efter träningen men var tvungen att hoppa in och jobba så jag får åka hem i morgon i stället. mera pengar till Sara, den tackar vi djupt för! :)

shit vilken ruch med folk det vart nu, bara det ovan har tagit typ 40 min att skriva...ibland händer det!

var iaf en kortis på gränby med mamma idag, vi skulle kolla efter presenter till Soffan som fyller 19 på lördag. Jag blev så fruktansvärt sugen på att köpa en massa nya kläder fast jag har handlat hur mkt som helst, mest på rean, den senaste tiden...har man inget fast jobb så blir man snål, det har jag lärt mig även fast jag aldrig varit någon slösa så har jag blivit riktigt riktigt snål på äldre dar, det där lät bra! plus att det är kul att handla på rea det känns som att man sparar hur mkt pengar som helst! den hissar vi i flaggstången idag!

alltså hissen upp för reor, det är underbart kul och en skitbra uppfinning! och dissen ner för inget fast jobb...man kan inte leva på extrajobb och timmar hela livet!

now back to work eller att röja lite, jag är grym trots att den typ aldrig går ut..Men grym det är jag!!




bilden är inte från igår precis men vilken underbar dag studenten var alltså!


hade jag rätt eller? såklart!

som jag sa, en vecka har gått sen senaste inlägget...SKANDAL! (kanske enligt vissa)

har jobbat mån ons tors, och har sovit i stan typ hela veckan så även ikväll, sen imorgon så blir det troligtvis en sväng med mamma och sanna till gränby och chilli Sen hem till " gamla goa" Rasbo!
Chili har förresten blivit min älsklingsaffär för tillfället, längtar nu till jag kan handla egna prylar till mitt hem! :) än får man gå och tråna tyvärr!

med innebandyn går det väl ingenstans vi får se hur det blir, jag orkar inte direkt ta tag i det heller. Jag var med på killarnas träning i tisdags och det märks att man har tappat ganska rejält i kondis, plus att man blir märkt för livet eller i alla fall i en vecka efter deras träningar, jag kunde räkna till tre märken på benen och ett i skallen. Usch! de skjuter ju som hästar numera.

det var det roliga jag hade att skriva, SHIT!!! nu vart det översvämmning här so long amigos!


fredag, segdag

det verkar bli allt längre och längre mellan inläggen i denna blogg, nu har jag vart sjuk sen i typ måndags eller nått och inte orkar skriva ett inlägg varje dag om att jag har legat på soffan med en hushållsrulle i famnen och tyckt synd om mig själv, det får bli min ursäkt denna gången!

jag tror dock inte att det kommer bli inlägg oftare när jag blir helt frisk heller, känner inte att jag har behov av att skriva ett inlägg i timmen om vad som hänt sen senast, det blir bara tjatigt. Jag tänker Dissa en massa inlägg per dag och komma med det intressantaste lite då och då, kanske får man fler läsare om man uppdaterar 24/7 men det är inte därför jag bloggar så jag skiter'it!

veckans händelse var antagligen (eftersom jag låg sjuk resten av veckan!) DMmatchen: Rasbo (div4) - Sirius (SSL) i tisdags, det slutade kanske som väntat med ganska stor vinst till Sirius, men Rasbo stod upp och det såg bra ut länge, kul att se att skillnaderna inte är så stora som man kan tro. Men kul att se läktarna nästan helt fulla..det får en att tänka tillbaka på den gamla goa tiden :)

nu är jag och jobbar och det är väldigt lugnt, skönt eftersom att jag inte riktigt är helt kry än.
och imorgon är det ju kulturnatten, jag får se vad jag ska göra men tror att jag kommer dissa den som jag gjort de senaste åren, jag är inte speciellt kulturell av mig och vet av erfarenhet att kvällen är en anledning för ungdomar som inte kommer in på krogen att vara ute på stan och festa. Det känns som jag växt ifrån det.

annars har ju nya krogen Kalas premiär ikväll och Salt har bartömmning mellan 15-03 imorgon så vi får se vad det blir, annars kanske en mysig hemma kväll bara :) vi får välan se!





hittade den här bilden på datorn, den är från sista dagarna i nian efter niornas show.
fan va tiden går fort, fatta att det snart är 5 år sen vi gick ut nian, jag minns det som igår! :)
Alex Emma Lisa Camilla Jag Mimmi och Alice. i Juni 2005


helgupdate

jag hos emma i fredags och i går (hon fyllde nämligen 20 igår) och idag var vi till gränby och hon gjorde premiär på systemet! :D

lördag och söndag innehöll ett träningsläger med grabbarna, träningar pizza och fotbollsmatch bla. och appro på det vilken match och Zlatans mål i typ sista sekunden...GRYMT! Zlatan är kung,

tog typ inga egna bilder, så jag snor några av erikas bilder :)
men fler bilder från lägret kanske kommer!
om jag orkar lägga upp dem.


läkarn har sagt sitt!

fick provsvaren idag och ja....jag har Borrelia! Shit fatta hur illa det hade kunnat gå om jag inte gått vidare själv med detta. Jag hade ju kunna bli hur sjuk som helst och fått hjärnhinneinflammation eller vad som helst usch! vill inte ens tänka tanken! nu käkar jag medicin iaf och så får vi se om det hjälper!

i helgen har vi träningsläger med killarna, det blir teori, träningar både ute och inne plus träningsmatch och lite arbetsövningar för sammanhållningen. Det är även inplanerat övernattning, pizza och film samt fotboll (Ungern-Sverige). Det ska bli riktigt kul och nu drar det igång.
Med min egen innebandy vet jag inte hur det blir orkar inte ens ta upp spektaklet, så den som lever får se!

sitter ialla fall nu i allians slutar om typ en timme, en och en halv kanske. Sanna gör sälle med mig idag mkt trevligt att slippa sitta i min ensamhet och filosofera.:) mamma var också här en stund och idag på dagen bjöd mormor mig och mamma på lunch också det mkt trevligt!

sofi kommer hem från cypern på fredag, det ska bli väldigt skönt att få hem henne och hoppas att hon inte kommer släpandes med någon otäck sjukdom.

 

RSS 2.0