120629 - höljes

vaknade till ösregn, i den form man förtjänade, vi höll oss inne på förmiddagen, spelade lite spel, snackade massa strunt, lyssnade på musik, Sen tog vi tag i oss, behövde handla lite pga att vi inte lyckats få igång kylskåpet (tjejer kan...ibland)! så åkte iväg en sväng sen var det bara att korka upp igen! En tequila rose sen var det bara att köra!
 
Vi hoppade i regnställen, blandade några drinkar och gav oss ut på området för att kolla lite rally, träffa lite folk och kolla läget. Helt sjukt egentligen men så kul vi hade. Vi gjorde också iordning våra självlysande glasögon vi köpt och blev galet snygga! Framåt kvällningen gjorde vi oss iordning igen och gick iväg till scenen för att kolla på Top Cats (som förövrigt var bästa spelningen på hela helgen!). Vilket drag!!
 
Efter spelningen skulle vi hem, hämta dricka för att sen hitta festen. Såklart tappade vi bort varandra, Jennie och jag (som hade telefoner med oss) tappade bort Sofi och Ida (utan telefoner). Vi letade efter lysande glasögon men utan resultat så gick mot husvagnen i hopp om att de tänkte samma sak. Träffade några sköna snubbar som hängde på en bit och vi tog en omväg bara för att få gå ut på själva rallybanan. Busigt! Vi hittade efter ett tag varandra på vägen.Sen drog vi runt bland husvagnar och dansade och träffade massa folk. Jag fick en flaska dunkad på min så det sprutade cider överallt. Lite drama, lite tårar, massa kärlek, skratt och dans.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0