120628 - höljes

innan vi lämnade Vansbro skulle vi "tanka vatten" i husvagnen, men vi hittade ingen vattenkanna. Vi provade en massa varianter med bla kanna och tratt innan vi gav upp och tjuvlånade en vatten kanna av grannarna som inte var där.
 
Väl framme i Höljes letade vi upp oss en bra plats att stå på, fick lite hjälp av grannarna och fick husvagnen på plats! Vi käkade lite mat, bytte om och åkte iväg på en "kändismatch" i fotboll...den mest kände var Dogge Doggelito. Men att sitta i solen med ett glas vin och kika på fotboll var inte helt fel trots att vi inte kände igen en kotte!
Sen blev det tillbaka till campingen, hälsa på några av Jennies kompisar, hem käka asgod pastasallad och fixa till oss lite. Det var spelning med The Playtones, riktigt bra drag trots att de inte spelade Sofie-låten fast vi bad om det!
Vi drog oss till öltältet för lite dricka och massa dans. Träffade lite kul folk men vi tog oss ändå vidare vi skulle till Jennies kompisar som satt upp värsta discotältet med DJ, lampor och hela kittet. På vägen dit lyckades vi ta oss in på området och fick skjuts av en kille på fyrhjuling. Hur kul som helst. Det blev dans hela natten lång kan jag säga!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0